AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipino » 25 feb 2012, 15:16

Dolazim u miru... :)

Nesta upitan za tekmu...pao je na fitnes testu danas i upitan je čak i za klupe...tako sam pročitao...

Kod nas Mirko upitan za tekmu...najavljuje s Borrielo od prve... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 15:18

A što za večerašnju utakmicu nije pozvan Tevez, ovaj hoću reći Lopez?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 25 feb 2012, 15:31

Steta za Maxia,vidjelo se protiv udina kolko vec sad znaci napadu rossonera ,a pogotovo sad kad fali Ibra :( :(

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 feb 2012, 15:53

Bianconeri1988 je napisao/la:A što za večerašnju utakmicu nije pozvan Tevez, ovaj hoću reći Lopez?

O vidi ko se vratio :D haj nek si i bilo je vrijeme

A ne znam sta je sa Maxiem nije neka ozbiljna povreda bit ce spreman za Palermo .

A jbt odkud sad i to za Nestu :? Bilo bi dobro da Mirko ne igra :D dok je bio u Romi cesto nam je davao golove i to bas na San Siru
-RIVALDO-

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 25 feb 2012, 16:52

San Siro je već rasprodat! Kapije stadiona se otvaraju u 18h. Biće oko 5.200 navijača Juventusa na 'njihovom' delu tribina. Međutim, biće ih i ovde-onde rasutih po San Siru, jer ih i u Milanu živi veliki broj. U počasnoj loži će sedeti članovi porodice Agnelli i Berlusconi (Silvio i Barbara), kao i povređeni fudbaleri (Aquilani, Ibra, Boateng...).

U petak je zamenjena trava na San Siru, jer je teren bio u veoma lošem stanju, posle perioda vrlo hladnog vremena.

Meč će pratiti 7 italijanskih i 13 stranih televizijskih ekipa, 230 akreditovanih novinara (od tog 25 specijalnih izveštača iz inostranstva) i 55 fotografa.

Pod "opomenom" (još 1 žuti karton, pa suspenzija) su: Antonini, Aquilani, Bonera, Mesbah i Seedorf (Milan); Giaccherini, Lichtsteiner i Pepe (Juventus). (neki od njih su trenutno "van stroja")

Del Piero i Inzaghi, poslednji put put u meču dva najveća italijanska kluba, najverovatnije...

Učvršćivanje drugarstva u Milanellu: Na ručku su bili i povređeni Boateng, Merkel, Gattuso i Cassano. Sada se svi odmaraju, a oko 17h u konferencionoj sali će se održati tehničko-taktički sastanak.

Italo Galbiati, trener Milana 80-tih godina: "Ovaj meč vredi pola 'scudetta', za Ibrahimovića su bile pravednije 2 utakmice suspenzije", Robinho može biti odlučujući igrač".

Marco Mazzocchi, novinar: "Ako pobedi Milan, stvari se neće mnogo promeniti, ali ako pobedi Juventus..."

Arigo Sacchi: "Juventusu treba 20 udaraca na gol, da bi postigao pogodak, Milanu ponekad samo 10".

Dejan Savićević: "I bez Ibrahimovića i Boatenga, Milan može pobediti. Kao Rossonero, nadam se da moj Vučinić neće postići gol".

Alberto Aqulani: "Jači smo, ali to moramo da pokažemo na terenu".

Giorgio Chillini: "Bez Ibrahimovića, Milan je još opasniji".

Antonio Filippini (igrao u Brescia-i sa Pirlom), o radovanju kada se postigne pogodak protiv bivših klubova: "Andrea treba da se raduje, ako postigne gol".

Andrea Barzagli: "Iako je bez Ibrahimovića, Milan ostaje favorit".

Alessandro Matri: "Kao mali, imao sam želju da jednoga dana igram na 'Trofeo Berlusconi', stalno su me vodili da ga gledamo..."

Marco Rigoni, fudbaler Novare, na Twitteru: "Krivo mi je što ne mogu da budem na San Siru i gledam 'Đavole'..." (Nalazi se u Kataniji, jer se sutra igra Catania-Novara)

Carlo Nesti, novinar, u vezi Ibrine suspenzije: "Neoprostiva greška... komisije za žalbe".

Dino Zoff: "Ibrino šamaranje nije baš bilo za 'knock-down', ali kažnjen je zbog toga što je to uradio sa predumišljajem".

Melissa Satta, Boatengova devojka: "Nadam se da ljudi neće stvarno poverovati da sam ja kriva zbog Princeovih povreda". (previše seksa, priča se...)

Allegri i Berlusconi su juče razgovarali preko telefona. Vlasnik Milana se interesovao za stanje u ekipi i poželeo je svom treneru sreću u današnjem super-meču.

Ancelotti o Pirlovom odlasku iz Milana: "Ja ga nikada ne bih prodao. Ili, u krajnjem slučaju, dao bih ga ili Chelsea-u, ili Psg-u, pošto bi tamo radio sa mnom. Šalim se, naravno... Možda je Pirlo tražio više para, a Milan nije hteo da mu ih da, pa je otišao da ih uzme Juventusu".

Ko će pobediti večeras: ANKETA na sajtu http://www.gazzetta.it" onclick="window.open(this.href);return false;: http://www.gazzetta.it/sondaggi/votazio ... ggio=10247" onclick="window.open(this.href);return false;

Milan-Juventus, najbolji strelci u međusobnim duelima, FOTO: http://milanisti.freeforums.org/viewtop ... =87&t=1214" onclick="window.open(this.href);return false;

"Klovnovi u Milanu": http://milanisti.freeforums.org/klovnov ... t1212.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Najnovija vest: Antonini ima temperaturu (možda neće biti ni na klupi), pa će igrati Mesbah. Mexes verovatno od prvog minuta (Nesta među rezernim fudbalerima).
www.ulicni-muzicar.****

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2012, 18:04

Najavljeni sastavi za vecerasnji Il vero 'derby d'Italia :mrgreen:

slika

Odavno se nije desilo da veliki derbi izmedju Milana i Juventusa odlucuje ovoliko koliko sada odlucuje. Milan trenutno bod iznad Juventusa. Sudeci po tradiciji i vaznosti meca ne mozemo ocekivati spektakularan duel, stavise u odsustvu Zlatana mozda cemo videti oprezniji Milan nego inace, najavljeni vezni red Milana i ukazuje na tako nesto, a pokusaji Allegrija da od Urbija Emanuelsona napravi ofanzivnog veznog mogu kostati Milan nekolicine bodova ove sezone. Iza sebe ce imati Muntarija, Van Bommela i Nocerina sto znaci da ce imati odrijesene ruke da nesto napravi kakvom asistencijom u prostor posto sudeci po napadackom tandemu Robinjo - Pato nece biti puno centarsuteva jer pored Bonucija i Barzaljija vjerovatno ne bi mogli u skoku da dodju do prilike. Odlucice se najvjerovatnije za napade kroz sredinu, a znajuci da ce Juve u tom dijelu terena imati 3 zadnja vezna od kojih su Vidal i Markizijo prave radilice i sposobni su da agresivnim pristupom bez problema zatvore prilaze golu. Juventus moze biti ugrozen iz kontre gde bi Pato i Robinjo imali prostora ispred sebe. S druge strane ne vjerujem da ce Konte to olako dozvoliti te ce Juve igrati jako jako duboko u zadnjoj liniji, Lihstajner i Kjelini su defanzivni bekovi i ne vjerujem da ce se mnogo ubacivati iz drugog plana pogotovo Kjelini. Napadacki trio Juventusa Mirko, Pepe i Kvaljarela nisu klasicni napadaci, strijelci i svoj trojici treba dosta prilika da bi nesto napravili. Ocekujem jako zatvorenu igru u oba pravca. Nadam se da ce me demantovati. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 feb 2012, 18:59

bir ce tesko bez ibre i boatenga. juve je dobar tim i ako svi igraci budu dali maksimum vjerujem da milan moze do tri boda. forza milan fino alla morte!!!
youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=5_02dbOqEo4
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 20:43

In Patogol we trust ! 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 21:03

NNNNNOOOOOOOCCCCCCCCERRRRRIIIIIIIINNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOO 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D

VINCI PER NOI !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 feb 2012, 21:07

link kakav dobar
ej sta je ovo sada i sa Thiagom Silvom jeli i ono ovo fasovo neku povredu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 21:14

tagliavento **** ti zamrle,. daboga umro, **** ti porijeklo, lopta 1m u golu bila ccc fujjj

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 25 feb 2012, 21:14

au sto ostetise milan cist go

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 feb 2012, 21:16

cist pogodak, meni se vise ne gleda ova utakmica... :roll:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 feb 2012, 21:17

cist gol nije priznat strasno ko sve sudi derbije :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 feb 2012, 21:21

Haj' što se patim s linkovima, sada još i ovo. :roll: Ne mogu da vjerujem, kako jadno. :evil: Treba uvesti tehnologiju, ovako više ne može. Pa Milan je oštećen za čist gol, ljudi moji :!: Nije mi jasno kako pomoćni suci nisu vidjeli ovo, lopta je metar bila u golu. Što je previše - previše je. Na stranu simpatije i sve ostalo, ali ovo je tragikomično.

Btw. da malo iskoristim i metodu pojedinih kladioničara (kad bivaju oboreni na kladari :lol: ), tako da... ugl., evo slika večerašnjeg krvnika.

slika

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 feb 2012, 21:28

Claus je napisao/la:Haj' što se patim s linkovima, sada još i ovo. :roll: Ne mogu da vjerujem, kako jadno. :evil: Treba uvesti tehnologiju, ovako više ne može. Pa Milan je oštećen za čist gol, ljudi moji :!: Nije mi jasno kako pomoćni suci nisu vidjeli ovo, lopta je metar bila u golu. Što je previše - previše je. Na stranu simpatije i sve ostalo, ali ovo je tragikomično.

Btw. da malo iskoristim i metodu pojedinih kladioničara (kad bivaju oboreni na kladari :lol: ), tako da... ugl., evo slika večerašnjeg krvnika.

slika
Bas se vidi da je neki krvnik :D
Keep walking.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 feb 2012, 21:29

Ma nije on kriv, pomoćni je to trebao vidjeti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 feb 2012, 21:31

SirAlexFerguson je napisao/la:Ma nije on kriv, pomoćni je to trebao vidjeti
Da, slažem se da jeste (bio je u prednosti :D ), al' mogao je i Paolo signalizirati da je lopta prešla gol-liniju. Dakle, čist pogodak Milana poništen, isti je mogao biti kapitalna prednost za nastavak. Proklete sudije. :twisted:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 feb 2012, 21:34

Evo,da vidite jos jednom :D http://www.101greatgoals.com/gvideos/it ... -ac-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 feb 2012, 21:36

Ne mogu da vjerujem da nisu vidjeli onaj gol :cry:
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.