evo iđem i ja stvarno ma treba ih gdje god stignemo napadat evo ne znam ko čita extru(tv program)ja prestao sad antenu,al sjećam se da je tam bila rubrika gdje čitaoci šalju svoje poruke da pohvale neku tv ili da ih pogrde pa navaliteMT87TM je napisao/la:**** te ima hayat forum hajmo svi se registrovati i osuti paljbu po supcima majke mi ja vec odo odmah da ih grdim
http://hayat.ba/distribution/viewtopic.php?f=5&t=55
Sportski komentatori
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Ja kolko znam da Marjan pregovara sada sa Bht-om(negdje sam procitao) 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
ma to je sve kriv onaj bikić, **** majku žmirkavu, kad ga vidim život mi se zgadi, ovo je 100% ljubomora drugih komentatora, pa hajat ima baš debilkaste komentatore počev od onog delića, bikića, tefdedarije
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
onaj zalizani im je najbolji komentator, eto dokaz koliko sulosi...al kad se onaj delic zbuni, kako mi to ide na zivce...
a jos mi nesto pade na pamet...
kako se hayat odnosi pram gledaocima..pa prije nekoliko mjeseci bila F negdje oko 9 sati, mozda i deset i bio onaj crtani, odnosno djeci program sto vodi onaj ljutko...i njima je bilo vaznije pustiti taj djeciji program od ove F trke i oni su za pola sata pustili snimak...pola sata poslije pocetka trke...pa nema smisla brate dragi...treba uvesti neku agenciju koja ce biti >Bog i batina i onda sta nevalja odma kazna...ovaj potez nije bio fer prema gledaocima nikako...
po meni jedina emisija zbog koje se nemoze mjenjati programska sema je Dnevnik, odnosno na hayatu vijesti u 7...
nepostuju gledaoce nikako...sramota...
a jos mi nesto pade na pamet...
kako se hayat odnosi pram gledaocima..pa prije nekoliko mjeseci bila F negdje oko 9 sati, mozda i deset i bio onaj crtani, odnosno djeci program sto vodi onaj ljutko...i njima je bilo vaznije pustiti taj djeciji program od ove F trke i oni su za pola sata pustili snimak...pola sata poslije pocetka trke...pa nema smisla brate dragi...treba uvesti neku agenciju koja ce biti >Bog i batina i onda sta nevalja odma kazna...ovaj potez nije bio fer prema gledaocima nikako...
po meni jedina emisija zbog koje se nemoze mjenjati programska sema je Dnevnik, odnosno na hayatu vijesti u 7...
nepostuju gledaoce nikako...sramota...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
@23 KING JAMES - Nema od tog nista, Extra - Avaz = Hayat; nece ti oni pokuditi NTV(MTV - Mahalska TV) Hayat, ne sikiraj se ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mijajloviću stiže podrška sa svih strana
Nakon brojnih navijača i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, danas se oglasilo i Udruženje navijača Arsenala u BiH, uputivši pismo podrške sportskom komentatoru Marjanu Mijajloviću povodom njegovog uklanjanja sa TV Hayat.
Foto: Arsenal-BiH.com
Ovo udruženje, čiji je Mijajlović počasni član, ističe da u potpunosti podržava njegov rad i ličnost, a onima koji to ne poštuju poručuje da "svojim postupcima uništavaju odveć nisku kulturu sportskog novinarstva i komentiranja sportskih dešavanja u BiH".
"Samo jeftina i niska sujeta onih koji ne posjeduju nimalo talenta za sportsko novinarstvo mogla je dovesti do toga da jedan od najbolji sportski komentator i novinar na prostorima bivše Jugoslavije bude doveden u ovakvu situaciju. Samo uskogrudni i lični interesi nekvalitetnih pojedinaca mogu se oglušiti o interes ne samo sportske nego i ukupne bosanskohercegovačke javnosti i dozvoliti da odlučujuće utakmice nogometne reprezentacije BiH prođu bez Marjanovih vrsnih komentara, zapažanja i analiza, kao i bez njegove iskrene ljubavi prema nogometu i Bosni i Hercegovini", stoji u saopštenju.
Udruženje navijača Arsenala u BiH poručilo je Mijajloviću da stoji iza njega i da je spremno na svaki mogući način pomoći mu u prevazilaženju ove situacije.
Nakon brojnih navijača i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, danas se oglasilo i Udruženje navijača Arsenala u BiH, uputivši pismo podrške sportskom komentatoru Marjanu Mijajloviću povodom njegovog uklanjanja sa TV Hayat.
Ovo udruženje, čiji je Mijajlović počasni član, ističe da u potpunosti podržava njegov rad i ličnost, a onima koji to ne poštuju poručuje da "svojim postupcima uništavaju odveć nisku kulturu sportskog novinarstva i komentiranja sportskih dešavanja u BiH".
"Samo jeftina i niska sujeta onih koji ne posjeduju nimalo talenta za sportsko novinarstvo mogla je dovesti do toga da jedan od najbolji sportski komentator i novinar na prostorima bivše Jugoslavije bude doveden u ovakvu situaciju. Samo uskogrudni i lični interesi nekvalitetnih pojedinaca mogu se oglušiti o interes ne samo sportske nego i ukupne bosanskohercegovačke javnosti i dozvoliti da odlučujuće utakmice nogometne reprezentacije BiH prođu bez Marjanovih vrsnih komentara, zapažanja i analiza, kao i bez njegove iskrene ljubavi prema nogometu i Bosni i Hercegovini", stoji u saopštenju.
Udruženje navijača Arsenala u BiH poručilo je Mijajloviću da stoji iza njega i da je spremno na svaki mogući način pomoći mu u prevazilaženju ove situacije.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
da je obn pametan da ga uzme ili bht

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Neko je gore napisao da je Muhamed Bikic jedan od krivaca za ovu situaciju oko Marjana. Muhamed je jedan od najboljih prijatelja sa Marjanom tako na nema smisla pricati o takvim stvarima, a koliko sam ja cuo, onaj Defterdarija muti vec dugo vremena da ga sutnu sa Hayata. Al polako, ko god je radio na tome skocio je sebi u stomak. Grupa na facebook-u za podrsku Marjanu Mijajlovicu vec je u toku danasnjeg dana sakupila oko 8000 fanova...
Sram ih i stid bilo sta mu uradise. Otjerase ga ko kera. Al polako... bice vremena kad ce se ujedat za guzicu. Hayatov sportski program ionako niko nije pratio dok Marjan nije doso... Nadam se da celni ljudi Hayata, radi talova nekih klosara, nece dozvoliti ovakvu sramotu i da ce nas Zmaj nastaviti komentirati utakmice bh reprezentacije.
MARJANE UZ TEBE SMO!!!
Sram ih i stid bilo sta mu uradise. Otjerase ga ko kera. Al polako... bice vremena kad ce se ujedat za guzicu. Hayatov sportski program ionako niko nije pratio dok Marjan nije doso... Nadam se da celni ljudi Hayata, radi talova nekih klosara, nece dozvoliti ovakvu sramotu i da ce nas Zmaj nastaviti komentirati utakmice bh reprezentacije.
MARJANE UZ TEBE SMO!!!
svi portali su objavili neki tekst podrske samo ga nisam vidio na ovom sportsport.ba ali zasto me to ne cudi od ovakvog portala.
You are someone else I am still right here
Pogledajte ove novinare sa ovog portala!!! Svi objavili novost, da je Marjan potjeran, a samo ovdje nista??!
Sram vas bilo stidite se. Umjesto, da to objave na naslovnoj strani i daju kolegi podršku oni to kriju ko zmija noge. Čekaju valjda da vide ko če pobjediti, pa da se mogu uvući u guzicu ekipi sa hayata. Sramota. Novinari koji bi trebali javno osuditi takav čin ponašaju se kao stoka iz fudbalskog saveza. Mislim, da bi trebalo razmisliti o bojkotu ovog portala, koji je do sad bio zaista objektivan, ali došlo vrijeme da se na muci poznaju junaci, pa stisli rep među noge. Treba samo, da znate da je naš glas glas običnog naroda ZA MARJANA!!!!
STIDITE SE..........
Sram vas bilo stidite se. Umjesto, da to objave na naslovnoj strani i daju kolegi podršku oni to kriju ko zmija noge. Čekaju valjda da vide ko če pobjediti, pa da se mogu uvući u guzicu ekipi sa hayata. Sramota. Novinari koji bi trebali javno osuditi takav čin ponašaju se kao stoka iz fudbalskog saveza. Mislim, da bi trebalo razmisliti o bojkotu ovog portala, koji je do sad bio zaista objektivan, ali došlo vrijeme da se na muci poznaju junaci, pa stisli rep među noge. Treba samo, da znate da je naš glas glas običnog naroda ZA MARJANA!!!!
STIDITE SE..........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Ako je stvarno istina da će otpustiti Marijana , onda sa programa broja 1 na mom televizoru leti HAYAT na 99 mjesto moje rang liste programa ,tako da moja NANA neće moći ni onu njihovu "ISPUNI MI ŽELJU" gledat, ni moja MAJKA ramazanski program, ni moj BABO tebe SENADE!!!
BY BY HAYAT FOREVER
MARIJANE ne brini zvat će tebe druge televizije, znanje se nemože KUPITI kako to misle neznalice na HAYATU
uh odavno me nije bilo, što je lijep osjećaj šta ima kod vas, ja nabavio SAFARI opremu.
BY BY HAYAT FOREVER
MARIJANE ne brini zvat će tebe druge televizije, znanje se nemože KUPITI kako to misle neznalice na HAYATU
uh odavno me nije bilo, što je lijep osjećaj šta ima kod vas, ja nabavio SAFARI opremu.
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Obn nije televizija. To je nesto najgore sto postoji u BiH,pokusaj da se klonira Nova TV,al ne lici ni na qrac. Marjan iskreno nije ni trebo ic u Hayat,koji ce qrac,jednom sedmicno utakmica,Hayat i sport nigdje veze. Ne sikiram se ja za njega,on je ubjedljivo najbolji komentator na Balkanu i lahko ce nac angazman. Eh da su pametni ovi s Bht da ga uzmu,vikend najmanje 5 utakmica + reprezentacija.CRNI_SA je napisao/la:da je obn pametan da ga uzme ili bht![]()
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
PametnoNerko_Juventino je napisao/la:Obn nije televizija. To je nesto najgore sto postoji u BiH,pokusaj da se klonira Nova TV,al ne lici ni na qrac. Marjan iskreno nije ni trebo ic u Hayat,koji ce qrac,jednom sedmicno utakmica,Hayat i sport nigdje veze. Ne sikiram se ja za njega,on je ubjedljivo najbolji komentator na Balkanu i lahko ce nac angazman. Eh da su pametni ovi s Bht da ga uzmu,vikend najmanje 5 utakmica + reprezentacija.CRNI_SA je napisao/la:da je obn pametan da ga uzme ili bht![]()
Ma ne moze BHT njega da uzme iz razloga jer taj servis sluzi cijeloj drzavi, a Marjanovo velicanje Bosne i njegov patriootizam se ne bi svidjeli vodecim ljudima u rs. A pola upravnog odbora bht-a je iz rs, tako da Marjan nazalost nikad nece doci na BHT. Cisto iz politickih razloga. Tuzno al je tako
Jedino bi mozda mogoa na federalnu, pa radit nekad ligu prvaka
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
potpisujem, a i sta bi komentariso ? zvijezde kuhaju, zvijezde plesu, zvijezde sa zvijezdama, dejana k.rinash modeli.Nerko_Juventino je napisao/la: Obn nije televizija. To je nesto najgore sto postoji u BiH,pokusaj da se klonira Nova TV,al ne lici ni na qrac.
najbolja opcija bila bi bht (zbog repke). . . jel ima neko linkove intervjua ili bilo cega vezanog za ovu situaciju ?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Šta reći o čovjeku, a da nije rečeno. Kada sam ga prvi put slušao bilo je "Vedad goooooooool, rekao sam ja, ako bude Vedad, ako Bude Vedad, ako bude Vedad imao dvije ili tri šanse dati će Vedad, dati će Vedad gol". Slušao sam i naježio sam se. Nisam mogao vjerovati da neko može unjeti toliko emocija u neku utakmicu. Kada je otišao Baho sa Bht mislio sam da nema više dobrih komentatora i da je to to. Ne bi nikada očekivao da se desi nešto ovako, da čovjek sa srcem komentariše. Možda se Hayatu ne sviđa njegov glas kada komentira, mislim dere se, gubi glas , udara, lupa i još mnogo toga. Pitam se , zar nije bit da slavimo kada imamo razloga za to, zar nije bit da se radujemo golovima naših igrača. Pa moj Hayatu, ne čini ono što je Obn radio , pa ga sada niko ne gleda. Bojkot je na onoj tv, pa zar ćete dozvoliti da bude i bojkot na vašoj tv.
Marjane, vjeruj mi, ne samo ja, ne samo forumaši, već svaki istinski ljubitelj BiH kao svoju državu, kao svoj tim, kao navijač i građanin ove države je uz tebe. Nedaj se majstore.
Marjane, vjeruj mi, ne samo ja, ne samo forumaši, već svaki istinski ljubitelj BiH kao svoju državu, kao svoj tim, kao navijač i građanin ove države je uz tebe. Nedaj se majstore.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Primitivizam čelnih ljudi Hayat televizije jer ne znam kako bih ovo drukčije opisat jer je Marijan komentator koji je unio dušu u prenos utakmice naše reprezentacije.Za razliku od nekih sjećam se jednom prenosa na Pink TV kada se komentator nije ni jednom rekao : "Igrači naše reprezentacije."
Please
17.300 članova podrške marjanu....ipak to nešto znači ako ko sazna da nije marjan na nekom radiju pa da ga tamo slušam a hayat na mute ide garant

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
covjek je potkovan znanjem,mada mislim da malo pretjeruje sa nekim emocijama i izljevima ljubavi,mislim da to nije iskreno,citao sam njegovu biografiju pa covjek minimalno ima uopste veze sa BiH,i sto neko rece,kad bi dobio angazman vjerovatno bi istim zarom navijao i za Hrvatsku,Srbiju...isto tako sam siguran da Baho moze samo za Bih navijati...ali,kao sto rekoh to je samo moje misljenje
Dok je radio za SportKlub (Srbija), nikad necu zaboraviti njegove hvalospjeve upucene nasim igracima tipa : Vedade, Vedade, bosanski tajfuneSchlager je napisao/la:covjek je potkovan znanjem,mada mislim da malo pretjeruje sa nekim emocijama i izljevima ljubavi,mislim da to nije iskreno,citao sam njegovu biografiju pa covjek minimalno ima uopste veze sa BiH,i sto neko rece,kad bi dobio angazman vjerovatno bi istim zarom navijao i za Hrvatsku,Srbiju...isto tako sam siguran da Baho moze samo za Bih navijati...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sigurno ima vise veze sa bih nego ti..
a sto se tice teme pa novinari su najveci krivci za nas fudbal rep.
i ovi na sport.ba su isto jedne jajare ,treba ih pitati jesu li dobili kakve nove mobitele od nog.saveza
a sto se tice teme pa novinari su najveci krivci za nas fudbal rep.
i ovi na sport.ba su isto jedne jajare ,treba ih pitati jesu li dobili kakve nove mobitele od nog.saveza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.