Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Sta mislite o Curry-ju, po meni onaj lik se nikad nece vratiti u formu, vuce se po terenu ko muha bez glave.
Volim te Zeljo!!!
Curry je karna od igrača. Ja kad se sjetim da je on uzimao 12 miliona godišnje u Knicksima odmah mi šećer skoči. Igra bez mozga kao da ga ni nema.zlatandr je napisao/la:Sta mislite o Curry-ju, po meni onaj lik se nikad nece vratiti u formu, vuce se po terenu ko muha bez glave.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- bear grylls
- Kontakt:
Ma curry je bio win win ako bude dobar odlicno ako bude **** nije puno placen lako ga se rijesit vidjecemo sta ce riley odradti, sve se nadam nekom trejdu za centra.
- Freddy Krueger
- Kontakt:
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=88l882b" onclick="window.open(this.href);return false;
"Welcome to prime time, bitch!"
- bear grylls
- Kontakt:
HAHHAH ovaj trejd bi uzeo odmah prosle godine al ove nista od toga. Bosh igra dobro ovi igraci uloge su postali nezamjenjljivi s klupe, miller suta strasn, cole ima te nevjerovatne epizode a haslem sta radi prljavog posla to rijetko ko moze.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Slažem se, mislim da niko ne bi donio prevagu i da ovaj trenutni tim ima dobru harmoniju i da ga treba sačuvatibear grylls je napisao/la:HAHHAH ovaj trejd bi uzeo odmah prosle godine al ove nista od toga. Bosh igra dobro ovi igraci uloge su postali nezamjenjljivi s klupe, miller suta strasn, cole ima te nevjerovatne epizode a haslem sta radi prljavog posla to rijetko ko moze.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- bear grylls
- Kontakt:
Ma to taman se uigrala ekipa sve stima ne treba ih sad razbijat, ja sam mislio da obavimo trejd za dalambera recimo il neko takav, al i nemora i ova ekipa je zrela za titule i bez centra da valja.SirAlexFerguson je napisao/la:Slažem se, mislim da niko ne bi donio prevagu i da ovaj trenutni tim ima dobru harmoniju i da ga treba sačuvatibear grylls je napisao/la:HAHHAH ovaj trejd bi uzeo odmah prosle godine al ove nista od toga. Bosh igra dobro ovi igraci uloge su postali nezamjenjljivi s klupe, miller suta strasn, cole ima te nevjerovatne epizode a haslem sta radi prljavog posla to rijetko ko moze.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
To je točno da nemamo centra, ali primijetio sam da ima žara u igri tima, svi dišu za jednog, sve se zna ko šta radi u ekipi. Wade i James funkcioniraju perfektno, oba su se podredila ekipi i zaista ih je lijepo gledati na terenu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- bear grylls
- Kontakt:
Imamo anthonya koji moze odigrat odlicno u odbrani ili zakazati skroz. Kad bi on bio konstantan ja bi bio zadovoljan ali ovako kad dodas kako je KATASTROFALAN u napadu nema tu puno sta. Vidjcemo u plejoffu kad se digne intenzitet kako ce reagovata kad ga haslem naloziSirAlexFerguson je napisao/la:To je točno da nemamo centra, ali primijetio sam da ima žara u igri tima, svi dišu za jednog, sve se zna ko šta radi u ekipi. Wade i James funkcioniraju perfektno, oba su se podredila ekipi i zaista ih je lijepo gledati na terenu
- bear grylls
- Kontakt:
Kakav kos wadea za pobjedu sinoc
. I lebron ubo trojku 10. sec. do kraja za izjednacenje i poslao tekmu u produzetak sjajna tekma. 4. il 5. put ove sezone da wade zavrsava ostalo sve dominantne pobjede
sad imamo 12 uzastopnih pobjeda kuci. Lets go heat
Fkt nevjerovatan sut za pobjedu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
-4 je bio zaostatak 1:10 do kraja, tada James krade jednu loptu, zatim dobra obrambena akcija i iz protunapada James zabija za vodstvo. Sjajna naša završnica susreta, Wade je zaista sjajno pogodio sinoć i svaka mu čast, težak je ono bio šut, mada je ondje trebalo i faul svirati jer je bio preočit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- bear grylls
- Kontakt:
Faul je ocit bio al **** sreca pa je pogodio sinoc su pokazali da su clutch sve trojica pogađali su kad treba u inat svimaSirAlexFerguson je napisao/la:-4 je bio zaostatak 1:10 do kraja, tada James krade jednu loptu, zatim dobra obrambena akcija i iz protunapada James zabija za vodstvo. Sjajna naša završnica susreta, Wade je zaista sjajno pogodio sinoć i svaka mu čast, težak je ono bio šut, mada je ondje trebalo i faul svirati jer je bio preočit
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kobe Bryant
- Kontakt:
grohotom se smjembear grylls je napisao/la:Faul je ocit bio al **** sreca pa je pogodio sinoc su pokazali da su clutch sve trojica pogađali su kad treba u inat svimaSirAlexFerguson je napisao/la:-4 je bio zaostatak 1:10 do kraja, tada James krade jednu loptu, zatim dobra obrambena akcija i iz protunapada James zabija za vodstvo. Sjajna naša završnica susreta, Wade je zaista sjajno pogodio sinoć i svaka mu čast, težak je ono bio šut, mada je ondje trebalo i faul svirati jer je bio preočit.
" onclick="window.open(this.href);return false;
cuj faul bio ocit , nidje veze sa faulom , Wade se bezobrazno bacio u njega , dobro je da nije faul u napadu
ima ona kamera iza igraca fino se vidi , ko je imao ikakve veze sa kosarkom to ce potvrditi
btw. odlicna igra big 3 kod Miamia , stvarno su prvi favoriti , Lebron je fakat mrcina u odbrani kada hoce da igra
za promjenu malo pocni da gledas kosarku prije nego krenes da pises takve stvari, ono je komotno mogo cisti faul da bude, igrac kosarkaske inteligencije vejda u onoj situaciji je iso na sigurnu stvar, prvo krenes na sut al kad vidis da neko leti ko sivonja u tebe onda sutnes i malo napravis potez zbog kojeg ce taj sivonja uradit prekrsaj, igrom slucaja je ono pogodjeno pa nije nista ni sviro sudija, nije smisla bilo da svira, toliko
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
faul ko suza.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- bear grylls
- Kontakt:
Kako su samo agresivni klubovi iz miamia i dobre GMove imaju Pocevsi sa heatom. Prvo se formira velika trojka u heatu, pa ove godine marlinsi u bejsbolu imaju novi stadion i dovedu par sjanih igraca (mogli su jos jednog pujols al propalo to ebiga), i sad ako peyton kojim slucajem ode u miami hahahah postace meka americkog sporta
.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
i'm taking my talent to south beachbear grylls je napisao/la:Kako su samo agresivni klubovi iz miamia i dobre GMove imaju Pocevsi sa heatom. Prvo se formira velika trojka u heatu, pa ove godine marlinsi u bejsbolu imaju novi stadion i dovedu par sjanih igraca (mogli su jos jednog pujols al propalo to ebiga), i sad ako peyton kojim slucajem ode u miami hahahah postace meka americkog sporta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
Ne pratim nesto bejzbol samo marlinse i oakland, marlinsi prvenstveno zbog stantona, ovo onako da napisem posto stvarno svi se sele u majamirio_Ferdy88 je napisao/la:i'm taking my talent to south beachbear grylls je napisao/la:Kako su samo agresivni klubovi iz miamia i dobre GMove imaju Pocevsi sa heatom. Prvo se formira velika trojka u heatu, pa ove godine marlinsi u bejsbolu imaju novi stadion i dovedu par sjanih igraca (mogli su jos jednog pujols al propalo to ebiga), i sad ako peyton kojim slucajem ode u miami hahahah postace meka americkog sporta.
sto bi rekli, ali peyton ce tesko, a marlinsi su pokupovali dosta igraca, ali opet to nije garancija za uspjeh, vidjeli smo to i prosle godine na primjeru red soxa, kad su 300 mil potrosili na dva igraca..ali da ne idemo u off
ma de ba onaj bejzbol se ne moze gledati,prestatican sport za moj ukus.Lagano uz njega mogu zaspati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.