SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Edin TM87
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Edin TM87 » 25 feb 2012, 20:30

2:2 (Rizo i ja isti par, Betis :D )

3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 25 feb 2012, 20:55

Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis :D )

3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: idemo stolac
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 feb 2012, 20:56

Kakva forma kapetana miky-a :o ,Monolog danas razigravao u stilu Silve :mrgreen: ,joint na teskom gostovanju za sada ima bod,nadam se da ce tako ostati i nakon zavrsetka juveta i milana :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 25 feb 2012, 21:00

amEl_rooB je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:0:1 idemo po pobjedu i prvo mjesto
Bravo majstore nas :D
ti ces nam abd donijeti pobjedu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2012, 21:02

Jao kako se zakuhalo u cvajti jbt :? :?
Mi se borimo za bod,ispali smo skroz iz forme ,sreća pa ni konkurenti ne igraju nešta pretjerano ,ali smo slabi skroz :roll:
Samire ljut sam za onaj Caen :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 feb 2012, 21:02

Drugo kolo za redom Gongashi trpe poraz, nazire li se to nova kriza u našem taboru, kapitenu ? :o
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 feb 2012, 21:08

Senaid L.F.C je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis :D )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: idemo stolac
Dje cete ba, pogodit cemo mi ovaj Milan, nismo mi bezveze ekipa, al' zabit 3 gola i ne pobjedit :shock:

Hajde Milan bunker stavi, i da zabijem svoj drugi gol, za bod...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 feb 2012, 21:55

Treba nam Milan - Juve 2:1 da preokrenemo... Gubimo 1:2 od Grizlija...
Čelik Zenica 1945

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2012, 21:57

juventus 0244 je napisao/la:I ja bi apelovao na kapitena ekipe Blue Train, da bude malo ozbiljniji, jer ponekad ne odgovara na poruke, ako ne želi promjene neka se izjasni, a ne da nas izbjegava :roll: :mrgreen: .

Takodjer i ove preostale ekipe ukoliko žele neke promjene, neka se jave deyi ili meni pa ćemo to riješiti.
Ma ne znam sta bi to mjenjali sto se tice grba odgovorio sam vec ranije neka stoji onaj stari,svejedno skroz...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 feb 2012, 22:30

Jesmo mi nesretna ekipa, izbi mi glupi Matri gol, sad treba Milan zabit da izborimo bod :roll:

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 25 feb 2012, 22:30

bistrikboy je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:I ja bi apelovao na kapitena ekipe Blue Train, da bude malo ozbiljniji, jer ponekad ne odgovara na poruke, ako ne želi promjene neka se izjasni, a ne da nas izbjegava :roll: :mrgreen: .

Takodjer i ove preostale ekipe ukoliko žele neke promjene, neka se jave deyi ili meni pa ćemo to riješiti.
Ma ne znam sta bi to mjenjali sto se tice grba odgovorio sam vec ranije neka stoji onaj stari,svejedno skroz...
Hajd onda ako je svejedno da stavim onaj novi i da vam dresove uradim,ljepse bude na dresovima jer je u formi stita,pa da zavrsim sa vitrinom ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2012, 22:40

Edin TM87 je napisao/la:Jesmo mi nesretna ekipa, izbi mi glupi Matri gol, sad treba Milan zabit da izborimo bod :roll:
Ma bježi majku im Talijansku,ubiju 10 minuta na kraju ,izbacivanjem lopti iz auta :x
Dva čista gola poništena itd.
Lopovluk teški :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 25 feb 2012, 22:41

Treća pobjeda zaredom Ljute Krajine. U strašnoj smo formi, idemo lagano ka vrhu tabele. Da čestitam svojim saigračima na golovima, prije svega dvostrukom strijelcu @Goalgetteru (opravdao si svoj nick :D ) i @juventus 0244 koji je zabio jedan gol. Svaka čast momci, samo nastavite ovako, pa da Krajinu odvedemo u Prvu ligu. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 25 feb 2012, 22:43

King Kenny je napisao/la:Kakva forma kapetana miky-a :o ,Monolog danas razigravao u stilu Silve :mrgreen: ,joint na teskom gostovanju za sada ima bod,nadam se da ce tako ostati i nakon zavrsetka juveta i milana :mrgreen: .
Piši propalo. :mrgreen:
U sudijskoj nadoknadi na našem 'Kokošinjcu' dolazimo do tri boda protiv lidera. 8-)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2012, 22:44

LjumanM95 je napisao/la:Treća pobjeda zaredom Ljute Krajine. U strašnoj smo formi, idemo lagano ka vrhu tabele. Da čestitam svojim saigračima na golovima, prije svega dvostrukom strijelcu @Goalgetteru (opravdao si svoj nick :D ) i @juventus 0244 koji je zabio jedan gol. Svaka čast momci, samo nastavite ovako, pa da Krajinu odvedemo u Prvu ligu. :)
Hvala na cestitkama ! :D

Ti se ispucao u zadnjem kolu, pa malo odmaras u ovom kolu :mrgreen: . Raduje me sto sve trojica zabijemo, kad jednog ne ide, druga dvojica su tu, ako ovako nastavimo, mozemo se boriti za vrh 8-)

Forza Ljuta Krajina ! 8-)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 25 feb 2012, 22:48

Goalgetter je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Treća pobjeda zaredom Ljute Krajine. U strašnoj smo formi, idemo lagano ka vrhu tabele. Da čestitam svojim saigračima na golovima, prije svega dvostrukom strijelcu @Goalgetteru (opravdao si svoj nick :D ) i @juventus 0244 koji je zabio jedan gol. Svaka čast momci, samo nastavite ovako, pa da Krajinu odvedemo u Prvu ligu. :)
Hvala na cestitkama ! :D

Ti se ispucao u zadnjem kolu, pa malo odmaras u ovom kolu :mrgreen: . Raduje me sto sve trojica zabijemo, kad jednog ne ide, druga dvojica su tu, ako ovako nastavimo, mozemo se boriti za vrh 8-)

Forza Ljuta Krajina ! 8-)
Upravo to me najviše raduje. :) Prošli puta ja zabijao danas vas dvojica, tako da je to odlično. A i raduje činjenica da dajemo dosta golova, to je dobro zbog gol razlike koja je bitna na kraju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2012, 22:55

LjumanM95 je napisao/la: Upravo to me najviše raduje. :) Prošli puta ja zabijao danas vas dvojica, tako da je to odlično. A i raduje činjenica da dajemo dosta golova, to je dobro zbog gol razlike koja je bitna na kraju.
Tako je, ma mi u stilu City-a, sva tri napadaca zabijaju :mrgreen: . Sve troje po 5 golova imamo :D . Samo tako da nastavimo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2012, 23:02

Ma kakvi vi od 25 rezultata 26 vam 2:1 i 1:1 ,tako se ne osvajaju titule ,to je išlo dva kola ,sljedeće neće :lol:

Samire ,Raule zahtjevam hitnu skupštinu kluba ,alarmantno stanje ,dva poraza u nizu

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 25 feb 2012, 23:04

deyo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Hajd onda ako je svejedno da stavim onaj novi i da vam dresove uradim,ljepse bude na dresovima jer je u formi stita,pa da zavrsim sa vitrinom ;)
evo ti originalni grb blue traina, ako nece da mjenjaju bar ovaj uredi i stavi ga na nove dresove :)
http://i40.tinypic.com/de9sba.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
mak_033 je napisao/la:Garaze, poznati po bunker taktici, su vrlo dobro otvorile utakmicu kod FC Premiera. Iako je jos uvijek 0-0, Garaze vrebaju kontranapadima i ne bi bilo iznenadenje da uzmu puni plijen na gostovanju. FK Garaze su inace primile najmanje golova ove sezone, ne samo u trecoj ligi, vec i u svim takmicenjima.
dobar vam taj bunker bio :mrgreen: izdrzali ste 75 min i onda potpuni preokret :mrgreen:
svaka cast mojim suigracima, bavarianu na izjednacujucem golu i kapitenu na sjajnoj igri u odbrani :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2012, 23:06

Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u toku :? Očigledno je da nešto ne štima :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.