Ballotelli imao teško djetinjstvo, a Džeko pod granatama 4 godine bioCautinho je napisao/la:Ja ne bi volio da Dzekson ode,mozda se na relaciji Mancini-Dzeko sumnja na nesuglasice,ne mislim da bi trebao da ode iz Citiya.Vidi se da mu paše Premiership.A ta klupa i to sve,sta ja znam,nemam neko misljenje,ali mislim da sad kad Mancini vidi sta ima na klupi,zlato,srebro,broncu i dijamanteDa ce Dzeko dobivat vise sanse od prve minute.Ali svi znamo,i trebamo objektivno razmislit: Balotelli je isto top-napadač,Aguero je top-napadač,Tevez je top-napadač,plus Dzekson je top-napadac...I normalno je da bude rotacija u vako sirokom kadru igraca.A isto mislim da Mancini daje vise sanse Balllleu zbog toga sto je on problematican,imao je jako tesko djetinjstvo,nije mu bas tako lako,a i dosta je mlad i radi gluposti.On mu valjda zeli dat neku motivaciju da se smiri,pa ga stavlja u tim.Moje misljenje
PMS: Prije mislim da ce Balotelli otic nego nas Dzekson...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Cautinho
- Kontakt:
Znao sam da ce netko od vas to reci...Ma znam,nego eto,to kazem zbog Balotellija.Dzeko nije "lud" po tom pitanju...Tko zna sta onaj Mancini misligoonertz je napisao/la:Ballotelli imao teško djetinjstvo, a Džeko pod granatama 4 godine bioCautinho je napisao/la:Ja ne bi volio da Dzekson ode,mozda se na relaciji Mancini-Dzeko sumnja na nesuglasice,ne mislim da bi trebao da ode iz Citiya.Vidi se da mu paše Premiership.A ta klupa i to sve,sta ja znam,nemam neko misljenje,ali mislim da sad kad Mancini vidi sta ima na klupi,zlato,srebro,broncu i dijamanteDa ce Dzeko dobivat vise sanse od prve minute.Ali svi znamo,i trebamo objektivno razmislit: Balotelli je isto top-napadač,Aguero je top-napadač,Tevez je top-napadač,plus Dzekson je top-napadac...I normalno je da bude rotacija u vako sirokom kadru igraca.A isto mislim da Mancini daje vise sanse Balllleu zbog toga sto je on problematican,imao je jako tesko djetinjstvo,nije mu bas tako lako,a i dosta je mlad i radi gluposti.On mu valjda zeli dat neku motivaciju da se smiri,pa ga stavlja u tim.Moje misljenje
PMS: Prije mislim da ce Balotelli otic nego nas Dzekson...
Keep walking.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Edine!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
*p!p!t@* je napisao/la:Oni ti ga pu'še Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ako ništa, ponovo je pogodio danas. City je bio doista dobar, vrijedna pobjeda je ostvarena, al' Edin ponovo ulazi sa klupe.
Trebali bi ovi golovi značiti nešto za pristrasnog Mancinija, koji ne vidi dalje od nosa. OK, Balotelli je talentovan, daje ponekad i te golove (kao i Džeko, uostalom), robusan je u napadu, al' da se više trudi od Džeka i da je vidno bolji - nije, i ne vjerujem da će biti. Ni potencijalna činjenica da ga Žabar odmara zbog utakmice protiv Brazila u St. Gallenu više nije opravdanje, iako se u početku i dojmilo kao (ne)opravdano. Ovaj post je sastavljen s obzirom na činjenicu da Džekson više nije starter ni u EPL, a, kako smo vidjeli, nije bio ni u EL. Ipak, potrudio se da u oba susreta pokaže (I)talijanu da je neopravdano u drugom planu.
Car!
cestitke Dzeki na lijepom golu! 18 u ovoj sezoni.. mada moram priznati da je Baloteli danas izvrsno odigrao i dao extra gol..City ima strasne napadace,usudit cu se reci 4 najbolja napadaca u Evropi(samo da Tevez bude u svojoj staroj formi).. Mancester C. ima strasne igrace,zaista strah i trepet za sve protivnike i vjerujem da ce osvojiti i prvenstvo i EL u ovoj sezoni!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 25 feb 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U zadnje dvije utakmice je ja mislim dobro popravio onaj goal per minute ratio. I prije je bio medju najboljim a sada je sigurno jos bolji 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko hladan k'o spricer
Protiv Brazila jos jedan ovakav
Protiv Brazila jos jedan ovakav
- Evolution87
- Kontakt:
Samo naprijed!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Principatus
- Kontakt:
Odmoran Dzeko pun samopouzdanja pred Brazil. Hvala Mancini. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Džeko ima sličnu sezonu kao Ibrahimović u Barci. Postiže golove redovno ali to nije to. Od velikih klubova jedino Juventusu je potreban igrač tipa Džeko.
- legenda reala
- Kontakt:
Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Biti ce zestoko povtakom Teveza,bice zestoko...
Bit ce zaniljivo kako ce Mancini izbalansirat sve to,uh...
Bit ce zaniljivo kako ce Mancini izbalansirat sve to,uh...
Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop 
Haha prejaka zajebancija, mogu misliti kako se isfuravaju.ZOI84 je napisao/la:Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Nece njemu Edin dugo trpiti,njegove budalastine. Neka mu tajo ulazi po 5-10 minuta.legenda reala je napisao/la:Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu![]()
On je njemu jocker
Edin je najefikasniji igrac City-ja i nije dosao kao mnogi igrci bez ikakvih titula u karijeri,nego kao prvi strijelac lige 5 i osvajac iste.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Neka, necemo više Kuna, on nam sad valja, birat cemo izmedu Teveza i Mancinijatanzla je napisao/la:Haha prejaka zajebancija, mogu misliti kako se isfuravaju.ZOI84 je napisao/la:Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop
Kun poceo asistirati, sad Mancinija dok se ne uozbilji sa svojim "rotacijama" 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, cutura, denza, ErosViverosViv, jasmin10, NerminFatic, Sheyi i 65 gostiju.