AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma vidjeli su jasta su,ko moze ono da ne vidi ba,,,vidjelo se na tv onako jos kamera u diagonali a da on kod kaznenog ne vidi,jos onaj na liniji morao je vidjeti cijelu loptu da je presla iza stative desne,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 25 feb 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bolji smo, i to puno bolji. Muntari šehid na terenu, frajer gine 100%. Na vaku loptu ide 120%. Koliko je samo uzeo lopti
Antonini me pozitivno iznenadio ...
Samo još jednom da se sudijama sjetim mame,sestara,porijekla itd itd ...

Samo još jednom da se sudijama sjetim mame,sestara,porijekla itd itd ...

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
meh, dobili ili ne, barem neka trolovi ušute ubuduće. Mada znam da neće. 

Defintivno ono bi i ćorav vidio.adointer je napisao/la:ma vidjeli su jasta su,ko moze ono da ne vidi ba,,,vidjelo se na tv onako jos kamera u diagonali a da on kod kaznenog ne vidi,jos onaj na liniji morao je vidjeti cijelu loptu da je presla iza stative desne,,
Ne mogu da vjerujem........
Jest al' bio je ofsajd... I gle cuda ni to nije vidio sudija...Warrick je napisao/la:Defintivno ono bi i ćorav vidio.adointer je napisao/la:ma vidjeli su jasta su,ko moze ono da ne vidi ba,,,vidjelo se na tv onako jos kamera u diagonali a da on kod kaznenog ne vidi,jos onaj na liniji morao je vidjeti cijelu loptu da je presla iza stative desne,,
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
eto vidi slike,kako je mogao da ne vidi?nikako,,vidio i nije priznao,,ja mu ne bih nikad vise dao da sudi ni u jednoj utakmici,,znaci vidi i neda,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
wtf??????Arogantni je napisao/la:Jest al' bio je ofsajd... I gle cuda ni to nije vidio sudija...Warrick je napisao/la:Defintivno ono bi i ćorav vidio.adointer je napisao/la:ma vidjeli su jasta su,ko moze ono da ne vidi ba,,,vidjelo se na tv onako jos kamera u diagonali a da on kod kaznenog ne vidi,jos onaj na liniji morao je vidjeti cijelu loptu da je presla iza stative desne,,
ofsajd?? Shvatam da si arogantan ali

btw. pato fin mamac, iako se čini da ga nema na terenu.
Decko ba smanji drogu koju uzmimas kakav crni ofsajd cccccc svasta procitati ovdje majko BozijaArogantni je napisao/la:Jest al' bio je ofsajd... I gle cuda ni to nije vidio sudija...Warrick je napisao/la:Defintivno ono bi i ćorav vidio.adointer je napisao/la:ma vidjeli su jasta su,ko moze ono da ne vidi ba,,,vidjelo se na tv onako jos kamera u diagonali a da on kod kaznenog ne vidi,jos onaj na liniji morao je vidjeti cijelu loptu da je presla iza stative desne,,
Pogledaj snimak cijele akcije i u vrijeme suta glavom garo je bio u ofsajdu...TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:wtf??????Arogantni je napisao/la:Jest al' bio je ofsajd... I gle cuda ni to nije vidio sudija...Warrick je napisao/la: Defintivno ono bi i ćorav vidio.
ofsajd?? Shvatam da si arogantan ali.
btw. pato fin mamac, iako se čini da ga nema na terenu.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
btw. pato fin mamac, iako se čini da ga nema na terenu.[/quote]
Pogledaj snimak cijele akcije i u vrijeme suta glavom garo je bio u ofsajdu...[/quote]
Gdje je Garo bio kad je krenula lopta prema njemu to pogledaj ....
Pogledaj snimak cijele akcije i u vrijeme suta glavom garo je bio u ofsajdu...[/quote]
Gdje je Garo bio kad je krenula lopta prema njemu to pogledaj ....
Prokleti sudija...Treba im jos dvije titule oduzeti...Lopovi zebrasti....
Mi nikada odustati necemo...
ofsajd..sudije za ****

Neko dobar link ? 

- dr.feelgood
- Kontakt:
Kakav crni ofsajd, pogledaj igrača Juventusa koji je van terena.
znaci po vasem jedan igrac koji je iza linije moze da sjedi i kad mu neko doda on odjednom uleti prodje golmana i zabije gol,,to nije ofsajd?

Mislim da se vec sada moze reci da je Nocerino najbolji/najkorisniji transfer lige u ovoj sezoni, kada se gleda omjer cijena-kvalitet
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
Milan mnogo bolji,fali jos jedan gol da do kraja izraze vecerasnju dominaciju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nažalost nisam, hs koristimbistrikboy je napisao/la:Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
a hebem ti ove navijače kad nemaju linkove na netu da pošalju...

-
- Kontakt:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4f3c23eee8eb0" onclick="window.open(this.href);return false; Eto link sa veetle 

[url]sop://broker.sopcast.com:3912/91871[/url]THC je napisao/la:Nažalost nisam, hs koristimbistrikboy je napisao/la:Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
a hebem ti ove navijače kad nemaju linkove na netu da pošalju...
instaliraj samo sopcast http://www.brothersoft.com/download-sopcast-66299.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.