Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
Milan mnogo bolji,fali jos jedan gol da do kraja izraze vecerasnju dominaciju!
Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
Nažalost nisam, hs koristimbistrikboy je napisao/la:Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/91871[/url]THC je napisao/la:Nažalost nisam, hs koristimbistrikboy je napisao/la:Ako si korisnik BHt pogledaj na webTV tu ja gledam na Areni 4!THC je napisao/la:Neko dobar link ?
a hebem ti ove navijače kad nemaju linkove na netu da pošalju...
jbaji ga, los sudija, pomogao njima pomogao nama, 1:1BudhhaMan je napisao/la:ofsajd..sudije za ****
Kralju, hvala za link... Bas sam se ukljucio kada je zapocela Juveva akcija za 1:1.Bosancheross je napisao/la:http://veetle.com/index.php/channel/view#4f3c23eee8eb0 Eto link sa veetle
Uvijek je bio i uvijek ce ostati najboljiBianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Milan nikad neće pobjediti ovaj Juventus!
Da se igra 10 utakmica Juve ne bi izgubio od vas.
Jednostavno lošiji ste od nas.
I hvala "najboljem" štoperu na svijetu Thiagu Silvi na ovom golu.
boldano-mislis obrnutoIlPrincipe je napisao/la:Jahh što ti je fudbal ...
Fuj, gadi mi se ovo. Us'rani sudija, spasio Juventus od poraza ...
Onaj primljeni gol je kriv Antonini, u drugm poluvremenu jesu jedno 15 puta ubacili sa Antoninijeve strane. Koji kloc. Al opet kad pogledas Allegriju se nema šta zamjerit. Nije frajer imo koga ubacit, sve otpadci ... Idemo dalje, Juve ima teži raspored siguran sam da će kiksat.
FORZA MILAN !!!
Ako je igrac iza golmana onda se golman gleda kao zadnji igracdr.feelgood je napisao/la:Kakav crni ofsajd, pogledaj igrača Juventusa koji je van terena.
Ne bi malo sutra ima, Mart mislim 21 tu ce vas Milan naderat,Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Milan nikad neće pobjediti ovaj Juventus!
Da se igra 10 utakmica Juve ne bi izgubio od vas.
Jednostavno lošiji ste od nas.
I hvala "najboljem" štoperu na svijetu Thiagu Silvi na ovom golu.
slazem se, pogotovo kad ti sudija ponisti cist gol, svirajuci nekakav ofsajdIlPrincipe je napisao/la:2:0 Rubentus tu nebi imo šta tražit
Okrećeš priču, 2:0 težak rezultat za RUBENTUS koji se nebi mogao vratiti, kraj priče ...JuveSissoko je napisao/la:slazem se, pogotovo kad ti sudija ponisti cist gol, svirajuci nekakav ofsajdIlPrincipe je napisao/la:2:0 Rubentus tu nebi imo šta tražituz to Nocerinov ostavi kao regularan.Al hajd 1:1 je miran rezultat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.