Na kraju veliki bod odnosimo sa San Sira
I nadam se da je Conte shvatio da je vrijeme da se vratimo na 4-3-3 formaciju, jer tu smo najbolji.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
smeće kao Mexes i Van Bommel rijetko se radja al takvi prolaze u modernom fudbalu, udriharebianconero je napisao/la:Vidal baš kao što reče @oxygen, dobar je bio požrtvovan. Samo mi je krivo što van bommelu nije nogu slomio.
Pepe isto pravo dobar bio.
Kako mexes udari Borriella.![]()
![]()
Šta bi poslije utakmice, onaj kreten ambrosini nešto Chielliniu se.re

Koje?sarajlija89 je napisao/la:Dajte provjerite jel ovo ofsajd bio
Da to je to,slazem se sa tobom nakon onog gola Milan je bolje izgledao na terenu,ali Juventus je dosta bolje odigrao prelaskom u 4-3-3..SoloJuve26 je napisao/la:Bod vrijedan ko kuca. Milan se moze zahvaliti Bonnuciju sto im je pokonio onaj go... Nakon toga gola su se malo i digli.
Prvi 45 min nismo se snasli loptom.. Al zato smo i drugom kontrolirali ... ja sam zadovoljan s bodom..
Mani se ti pracenja fudbala!meho-medo je napisao/la:Stani kakav bha ofsajd kod Muntarijevog gola,bio je Vidal ovamo a to sto je bio izvan granica igralista nema nikakve veze ,isto ti dodje kada bih napadac bio izvan granica igralista i u ofsajdu i oda udje u igraliste i dobije loptu i sudije ne podigne zastavicu
kako znam, kad je igrac van terena on "ne postoji" tako da je time strijelac u ofsajdu.Dakle opet sudijske greske 2:1 za njih,jbgaji ga kako rekoh, davno sam govorio o sudijama a evo i danas ista prica, meni je drago da smo mi njih 2 puta dobili cisto al skroz.sarajlija89 je napisao/la:@Monolog
Muntari...
I meni se ucinilo da je regularno, ali vidim sad na slici Vidal van terena... treba bolja slika...
Jbt kako se smijes reklo bi se 2 metra da je razlike a ono centimetri odlucivali. Djelic sekunde je bio, sudija je morao donijeti odluku. Za ovako nesto se ne moze kriviti sudija, da je pola metra razlike pa haj. Dobra tekma ugl, samo sam ovo morao reci, bice gusto do kraja sezone u italijiBigBen je napisao/la:Odlicna utakmica, na kraju sam zadovoljan osvojenim bodom...
Offside![]()
Malo sam ćaskao sa jednim sucem (nebitno kojim).sarajlija89 je napisao/la:@Monolog
Muntari...
I meni se ucinilo da je regularno, ali vidim sad na slici Vidal van terena... treba bolja slika...
Nije to...meho-medo je napisao/la:Stani kakav bha ofsajd kod Muntarijevog gola,bio je Vidal ovamo a to sto je bio izvan granica igralista nema nikakve veze ,isto ti dodje kada bih napadac bio izvan granica igralista i u ofsajdu i oda udje u igraliste i dobije loptu i sudije ne podigne zastavicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.