Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

adointer
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la adointer » 25 feb 2012, 23:00

[youtube][/youtube]

kakav ba ofsajd,sta vam je,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 23:01

Raul7 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Odlicna utakmica, na kraju sam zadovoljan osvojenim bodom...

Offside :lol:
slika
Jbt kako se smijes reklo bi se 2 metra da je razlike a ono centimetri odlucivali. Djelic sekunde je bio, sudija je morao donijeti odluku. Za ovako nesto se ne moze kriviti sudija, da je pola metra razlike pa haj. Dobra tekma ugl, samo sam ovo morao reci, bice gusto do kraja sezone u italiji
Drugim ekipama u ligi (čitaj inter) ovakvi golovi se priznavaju. Zato i Juve sve vrijeme traži jednak tretman, večeras je tako bilo i normalno nismo izgubili.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:02

Raul7 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
Jbt kako se smijes reklo bi se 2 metra da je razlike a ono centimetri odlucivali. Djelic sekunde je bio, sudija je morao donijeti odluku. Za ovako nesto se ne moze kriviti sudija, da je pola metra razlike pa haj. Dobra tekma ugl, samo sam ovo morao reci, bice gusto do kraja sezone u italiji
a koga da krivimo, vanzemaljce? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 feb 2012, 23:03

JuveSissoko je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
a koga da krivimo, vanzemaljce? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 feb 2012, 23:04

Arogantni je napisao/la:Truba 1. poluvrijeme.... Al' Milan nema snage kao nasi igraci i oni ce fizicki pasti u 2. pol. a nasi ce to iskoristiti i uzeti nezasluzeni bod i takodjer sudija ce pogurati MIlana.... Mada ni Milan nije nesto extra al' je barem bolji od nas...
Eto obistini se sve... Samo je bod zasluzen za partiju u 2. poluvremenu....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2012, 23:04

adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]

Upravo tako...ovo je cist gol... jedino da ne vidim dobro...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 feb 2012, 23:05

adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]

0.18 se vidi da nije bio ofsajd je ostao je jos jedan igrac u liniji je bio sa Muntarijem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 feb 2012, 23:05

Vidal je bio van terena i on se ne računa...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

TeeZee
Kontakt:

Post Postao/la TeeZee » 25 feb 2012, 23:07

u trenutku kad je mexes puco na gol muntari je bio u liniji sa odbranom. Ne znam sto spominjete Vidala, kad je covjek bio u liniji sa ostalim igracima.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 feb 2012, 23:07

slika

evo da se ne mucite oko Vidala bezveze,nije vam on vise ni bitan,,

znaci nije ni Vidal bio uopste van terena,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 25 feb 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 feb 2012, 23:08

IlPrincipino je napisao/la:Vidal je bio van terena i on se ne računa...
i ne racunam Vidala bio je ostao jos jedan Igrac Juventusa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 feb 2012, 23:08

IlPrincipino je napisao/la:Vidal je bio van terena i on se ne računa...
Ne bitan je on ovdje.
Drugi nas igrac je ostao u trenutku suta. Gol cist ko suza !!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 25 feb 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 feb 2012, 23:09

Ma čist gol, ne znam za kakve se slamke pojedini hvataju?
Plus, nije Vidal ni bio u gol-outu, jer mu je jedna noga u terenu. A da ne govorim kako je jedan od Juventusovih igrača u liniji sa Muntarijem. Evo i yahoo piše o nepriznatom golu Muntarija, a govore i o poništenom golu Matrija. Samo se ovdje može pročitati kako se griješilo nauštrb Juventusa (kao nešto 2:1 u greškama za Milan). Yeah right. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 feb 2012, 23:10

istina čisto gol ko suza...pogledao sam još par puta snimku i jest gol...jbg...nevjerovatno je kako to sudije nisu vidjele..bit će o ovome puno priče...

sve u svemu mislim da nismo scudetto materijal...Milan je bolja ekipa a nama treba par klasnih igrača...dosta smo napredovali u ovoj sezoni i iduće sezone nadam se će biti još bolje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2012, 23:11

Nije bio ofsajd, kad se više puta vrati snimak vidi se, ali i mi smo oštećeni tako da ....

E sad da li bi Milan pobjedio da je vodio 2-0,to je pitanje, Milanisti će reći da bi, ja kažem da ne bi, jer i protiv Napolija smo gubili i više pa se vratili (još su oni bolji na kontru), ali bezveze je o tome, jer se samo vrtimo u krug.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:12

Monolog je napisao/la:Ma čist gol, ne znam za kakve se slamke pojedini hvataju?
Plus, nije Vidal ni bio u gol-outu, jer mu je jedna noga u terenu. A da ne govorim kako je jedan od Juventusovih igrača u liniji sa Muntarijem. Evo i yahoo piše o nepriznatom golu Muntarija, a govore i o poništenom golu Matrija. Samo se ovdje može pročitati kako se griješilo nauštrb Juventusa (kao nešto 2:1 u greškama za Milan). Yeah right. :mrgreen:
sve ti je to vec objasnjeno ranijim penalima za crveno-crne, opasno se ostecuje Juve iz kola u kolo, da je bogdom ovako jedna utakmica.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 23:13

Nakon ovog videa vidi se da je neopravdano poništen gol Milana, ali isto tako je neopravdano poništen gol Matrija.

No, normalno sada niko ne spominje onu situaciju kad je Mexes udario za Borriella bez lopte punom šakom u rebra, ono je definitivno za video prova, ali s obzirom kakvu ulogu imao ujak Fester u Lega calcio ne bi me čudilo da igrač Milana prođe nekažnjen.

Milan je igrao mesarski čitavo drugo poluvrijeme, ali to im se osvetilo, Juve zasluženo nosi bod sa San Sira isto kao što je Vidal zasluženo odnio Van Bommela.

Vidal će vjerovatno dobiti dvije tekme kazne, ali to i nije toliko bitno sada.

Serije traje i trajat će, trenutno smo na brojci od 27 tekmi bez poraza.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

TeeZee
Kontakt:

Post Postao/la TeeZee » 25 feb 2012, 23:14

matriju je glava bila u ofsajdu ne znam sta serete. Znaju se pravila i da se svira ako je dio tijela kojim se moze dati go u ofsajdu. Kolko je put Pippu sviran ofsajd radi vrha kopacke a kamoli cijele glave, a jos je u Matrija hvala Allahu povelika

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 25 feb 2012, 23:14

Pa nek neko opet na ovoj temi pocne srat o Matriju i Pepeu, a Bgm i Vucinicu.. Onog Borriella zguzit treba pod tusevima, zajedno s Bonuccijem koji klipani.. Chiellini je Bog, svaka mu cast ..
Conte usro motku, ima da popusi sad odjednom citavom MVP triu sto su ga izvukli ..
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Nakon ovog videa vidi se da je neopravdano poništen gol Milana, ali isto tako je neopravdano poništen gol Matrija.

No, normalno sada niko ne spominje onu situaciju kad je Mexes udario za Borriella bez lopte punom šakom u rebra, ono je definitivno za video prova, ali s obzirom kakvu ulogu imao ujak Fester u Lega calcio ne bi me čudilo da igrač Milana prođe nekažnjen.

Milan je igrao mesarski čitavo drugo poluvrijeme, ali to im se osvetilo, Juve zasluženo nosi bod sa San Sira isto kao što je Vidal zasluženo odnio Van Bommela.

Vidal će vjerovatno dobiti dvije tekme kazne, ali to i nije toliko bitno sada.

Serije traje i trajat će, trenutno smo na brojci od 27 tekmi bez poraza.
ma ne Mexes ga je pomilkio, nas guraju ba sudije. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.