Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nekad^navijac
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la nekad^navijac » 25 feb 2012, 23:00

I Matri nije bio u offsideu pa mu je svirao, ne budite smiješni ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 feb 2012, 23:01

Ok, greska je i to, 2-1 bi bilo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 23:02

Ovo je očiglednije, budi realan ... a ondje kod Matrija milimetri su bili u pitanju. Ovdje je u pitanju pola yebenog metra

ps http://www.facebook.com/pages/Tagliaven ... ts&sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:04

IlPrincipe je napisao/la:Ovo je očiglednije, budi realan ... a ondje kod Matrija milimetri su bili u pitanju. Ovdje je u pitanju pola yebenog metra

ps http://www.facebook.com/pages/Tagliaven ... ts&sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
pa obje su greske, bila centimetar ili metar, ostetis protivnika.Krajnji ishod je isti.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 23:05

Čitavu sezonu ovo čekam, da Juve ima neku koristi od sudija. Konačno sam došao na svoje, sportska pravda je zadovoljena, toliko penala nam nije svirano bilo je vrijeme da se negdje to nepoštenje prema nama vrati i vratilo se u najbitnijoj utakmici.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 feb 2012, 23:06

Jao koji lik Bog te ... pa jel bilo teze vidjet onu loptu u golu pola metra, ili Matrija u liniji s odbranom u 2-3cm ... to ti hocu rec mada ti stalno izokreces temu haj vozdra 1:1 nemoj me jos i ti sad nervirat Allaha ti kani me se
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 feb 2012, 23:06

Sto mrzim ovu pricu, sta bi bilo kad bi bilo.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 feb 2012, 23:07

JuveSissoko je napisao/la: pa obje su greske, bila centimetar ili metar, ostetis protivnika.Krajnji ishod je isti.

ishod je isti ali namjera sudije nije ista..Za ovo se moze reci da je sudija namjerno pogrijesio, a kod ofsajda je sekunda, pa se moze reci da je greska nenamjerna..No ne cudim se toga samo ima u Italiji, ne gresaka vec kompenzacija
15.10 - 15.06 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:08

Bianconeri1988 je napisao/la:Čitavu sezonu ovo čekam, da Juve ima neku koristi od sudija. Konačno sam došao na svoje, sportska pravda je zadovoljena, toliko penala nam nije svirano bilo je vrijeme da se negdje to nepoštenje prema nama vrati i vratilo se u najbitnijoj utakmici.
pa i nismo imali neku korist bas, da je Matrijev gol priznat mi bi pobijedili i tako bi tek kao ostvarili prednost, a ovako .... Siena i Parma , tu su nam ukrali 4 boda pa sad kad sve zbrojis mi bi bili prvi daleko,jbajiga
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:10

IlPrincipe je napisao/la:Jao koji lik Bog te ... pa jel bilo teze vidjet onu loptu u golu pola metra, ili Matrija u liniji s odbranom u 2-3cm ... to ti hocu rec mada ti stalno izokreces temu haj vozdra 1:1 nemoj me jos i ti sad nervirat Allaha ti kani me se
pitaj sudiju sta je vidio, on je hladno ostetio oba tima tako da nema tu puno price.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 feb 2012, 23:11

slika

pa sto onda ser**te citavu sezonu kad ste cekali da vam pomognu(nakon onog gola Chiellinija iz prosle utakmice)?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 feb 2012, 23:11

Nisu mi naravno pretjerano dragi ni jedni ni drugi, onako kao neutralac mislim da ce Milan osvojiti titulu

mozda ih je Juventus nadigrao u dosadasnjim duelima u ovoj sezoni, ali nije budala onaj sto je reko da se prvenstva ne osvajaju na derbijima, bolja su ekipa, uz Real i Barcu najbolji u Europi, slazu se i mnogi strucnjaci sa mnom :mrgreen:

mislim da je gol cist ko suza, nema ofsajda, evo sacekat cemo i na neke slike mozda iz drugih uglova, al ja vjerujem da je Munti ponisten cist pogodak

edit: evo ova slika iznad mislim da je Vidal u terenu, sto znaci da nema ofsajda
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 25 feb 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2012, 23:12

Ovo bi trebale biti te greske sudije :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 feb 2012, 23:13

čist gol ko suza..sudija pod hitno optičaru treba..trebo ovo Rizzoli suditi...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2012, 23:13

Ja samo mogu reci, da je velika steta sto se nakon svake utakmice o sudijama govori. Ovo niko do nas sigurno ne zeli...

Od 2006. sve se gleda drugim ocima, sva greska je pod lupom i sudijama nije lako, veliki je to pritisak...sta ces...

Juventus je prije utakmice imao prituzbe na sudjenje, a zamislite da je ovo bio ofsajd, sta bi tek onda bilo...razapeli bi Tagliaventa..

"Bolje dizi, nego ga hvataj"...jedna stara sudijska... :mrgreen:

Ma nisu ni sudije krive...neko treci je od lige napravio cirkus i doveo ih u tu situaciju da svaka utakmica se gleda posebno i da su pod velikim pritiskom...i to ce dugo tako biti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 feb 2012, 23:16

Al' ne znam na sta sam ja potrosio 2,5h... Utakmica nidje veze, bolje da sam gledao Lyona 4:4 utakmica zavrsi, i prava je steta sto sam gledao samo zadnjih 10min te tekme... Uglavnom JUVE imao bolje prilike, a Milan ih je imao vise mada su vecina bili sutevi izvan 16m...
Najrealnije je 1:1...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 feb 2012, 23:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo bi trebale biti te greske sudije :mrgreen:

slika
ovo je prakticki nemoguce odrediti u sekundi, ovo ja cak ni nakon nekoliko ponovljenih snimaka ne bih mogo donijeti pravu odluku :mrgreen:

fakticki u liniji

ne bih puno krivio sudiju u ovoj situaciji, za razliku od one Muntine kad ja morao svirat na centar
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

TeeZee
Kontakt:

Post Postao/la TeeZee » 25 feb 2012, 23:23

pa vidite da je TS okrenut bocno a da ovaj panj stoji okrenut gore prema tribini te mu je jedna noga blize golu, a o glavi i da ne pricamo.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 feb 2012, 23:23

vuk dlaku mijenja ali ne i cud. laku noc.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:24

TeeZee je napisao/la:pa vidite da je TS okrenut bocno a da ovaj panj stoji okrenut gore prema tribini te mu je jedna noga blize golu, a o glavi i da ne pricamo.
ko zna, mozda je u trentuku odvajanja lopte od kopacke Juventusovog igraca, Silvina glava pomjerena u lijevo vise pa je vise regularan gol.Samo vanzemaljci znaju :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.