Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ih, pa to je sasvim normalno. Rekao sam to milion puta - sudije navlače za jače timove (mada mi to nikad neće biti jasno. Ja bih baš pomagao slabijim, al' to je drugi par cipela).
Svi jači timovi imaju vjetar u leđa od strane sudija, nebitno da l' se radilo o Juventusu, Milanu, Bayernu, Manchesteru, Realu, Barceloni, Interu. Svi. Ovo večeras je bio previd na previdima. Ono, najžalosnije od svega je što pomoćnik stoji na pravom mjestu (znači, boljeg ugla nema) i zastavica ostaje spuštena.
Pogriješio je i u 2. poluvremenu kada je Matri zabio. Centimetar ili više, to je nebitno. Samo, ovo se fakat moralo vidjeti.
Pa ovo je u rangu Lampardovog gola Nijemcima. Mislim da je i Conte već kontao kako da vrati ekipu nakon 0:2. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo za ulogu Berlusconija u ligi si laprdao i kod suspenzije Ibre gdje "si ti znao da ce se kazna smanjit na 2 utakmic" pa si naravno kao i vecinu stvari do sad fulio, pa me ne bi cudilo i ovo da promasis. Al nema veze uvijek cemo mi tebe imati da nam pametujes i iznosis svoje genijalne zakljucke.Bianconeri1988 je napisao/la:Nakon ovog videa vidi se da je neopravdano poništen gol Milana, ali isto tako je neopravdano poništen gol Matrija.
No, normalno sada niko ne spominje onu situaciju kad je Mexes udario za Borriella bez lopte punom šakom u rebra, ono je definitivno za video prova, ali s obzirom kakvu ulogu imao ujak Fester u Lega calcio ne bi me čudilo da igrač Milana prođe nekažnjen.
Milan je igrao mesarski čitavo drugo poluvrijeme, ali to im se osvetilo, Juve zasluženo nosi bod sa San Sira isto kao što je Vidal zasluženo odnio Van Bommela.
Vidal će vjerovatno dobiti dvije tekme kazne, ali to i nije toliko bitno sada.
Serije traje i trajat će, trenutno smo na brojci od 27 tekmi bez poraza.
- JuveSissoko
- Kontakt:
I smell trolTeeZee je napisao/la:matriju je glava bila u ofsajdu ne znam sta serete. Znaju se pravila i da se svira ako je dio tijela kojim se moze dati go u ofsajdu. Kolko je put Pippu sviran ofsajd radi vrha kopacke a kamoli cijele glave, a jos je u Matrija hvala Allahu povelika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma navijac sam Milana ali remi je realan ,Milan je stao malo u drugom poluvremenu .sto se tice Scuddeta mislim da ce Milan osvojiti scuddero a juve sezonu da zavrsi bez poraza jel moze
Juve znaci 20 pobijeda i 18 remija to znaci 78 bodova,a Milan 25 pobijeda 6 remija i 7 poraza to znaci 81 bod
mi zadovoljni ,vi zadovoljni
je li moze

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ti pod hitno prestani pratiti fudbal... Glava, ruka, k.urac, dlake itd. su nebitni, bitne su samo noge a Matri je svakako bio iza igraca Milana i bez nogu.... Gol apsolutno regularan ponisten JUVETU kao i Milanu... Znaci 1:1 u greskama...TeeZee je napisao/la:matriju je glava bila u ofsajdu ne znam sta serete. Znaju se pravila i da se svira ako je dio tijela kojim se moze dati go u ofsajdu. Kolko je put Pippu sviran ofsajd radi vrha kopacke a kamoli cijele glave, a jos je u Matrija hvala Allahu povelika
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
na kakvim si ti drogamaTeeZee je napisao/la:matriju je glava bila u ofsajdu ne znam sta serete. Znaju se pravila i da se svira ako je dio tijela kojim se moze dati go u ofsajdu. Kolko je put Pippu sviran ofsajd radi vrha kopacke a kamoli cijele glave, a jos je u Matrija hvala Allahu povelika
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne radi se o Berlusconiju već o Gallianiju.A_d_0 je napisao/la:
Ovo za ulogu Berlusconija u ligi si laprdao i kod suspenzije Ibre gdje "si ti znao da ce se kazna smanjit na 2 utakmic" pa si naravno kao i vecinu stvari do sad fulio, pa me ne bi cudilo i ovo da promasis. Al nema veze uvijek cemo mi tebe imati da nam pametujes i iznosis svoje genijalne zakljucke.
A dobro tebe ne shvatam ozbiljno, ti si sam priznao u prošloj našoj diskusiji da si poglup, zato se s tobom i neću raspravljati jer pametniji popušta.
Noi Juve style, voi doggy style!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma nebitno na kog si mislio, vazno je da vazda pametujes i ganjas te neke teorije zavjere i dajes pretpostavke koje naravno se ispostave netacne ali eto ne moze ti to niko zabraniti. Sa srecom u daljnjim pretpostavkama i teorijama, mozda za koju godinu nesto i pogodis.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne radi se o Berlusconiju već o Gallianiju.A_d_0 je napisao/la:
Ovo za ulogu Berlusconija u ligi si laprdao i kod suspenzije Ibre gdje "si ti znao da ce se kazna smanjit na 2 utakmic" pa si naravno kao i vecinu stvari do sad fulio, pa me ne bi cudilo i ovo da promasis. Al nema veze uvijek cemo mi tebe imati da nam pametujes i iznosis svoje genijalne zakljucke.![]()
![]()
A dobro tebe ne shvatam ozbiljno, ti si sam priznao u prošloj našoj diskusiji da si poglup, zato se s tobom i neću raspravljati jer pametniji popušta.![]()
![]()
Noi Juve style, voi doggy style!![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo jedna prognoza za tebe, Milan će osvojiti CL i Scudetto ove sezone.
Komentar Zambruna:
http://www.metacafe.com/watch/8149398/m ... _zambruno/
Komentar Zulianija (koji je inače nešto prehlađen pa to nije uobičajna proslava gola):
http://www.metacafe.com/watch/8149367/m ... o_zuliani/
Još nešto, ovi neutralni posmatrači su se mogli uvjeriti večeras zašto mi juventini uvijeg govorimo kako je Chiellini najbolji štoper u Italiji.
Komentar Zambruna:
http://www.metacafe.com/watch/8149398/m ... _zambruno/
Komentar Zulianija (koji je inače nešto prehlađen pa to nije uobičajna proslava gola):
http://www.metacafe.com/watch/8149367/m ... o_zuliani/
Još nešto, ovi neutralni posmatrači su se mogli uvjeriti večeras zašto mi juventini uvijeg govorimo kako je Chiellini najbolji štoper u Italiji.
Ž '21!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvo, ne ulazim u to gdje se nalazio Matri, al' da znaš od večeras (da te ljudi ne bi isprozivali), samo ruke se ne gledaju kada je offside pozicija u pitanju. Glava, koljeno, rame, gu*ica, nos - sve se to gleda.Arogantni je napisao/la:Ti pod hitno prestani pratiti fudbal... Glava, ruka, k.urac, dlake itd. su nebitni, bitne su samo noge a Matri je svakako bio iza igraca Milana i bez nogu.... Gol apsolutno regularan ponisten JUVETU kao i Milanu... Znaci 1:1 u greskama...TeeZee je napisao/la:matriju je glava bila u ofsajdu ne znam sta serete. Znaju se pravila i da se svira ako je dio tijela kojim se moze dati go u ofsajdu. Kolko je put Pippu sviran ofsajd radi vrha kopacke a kamoli cijele glave, a jos je u Matrija hvala Allahu povelika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
najsmjesnija mi je konstatacija upravo ta da je on najbolji kad nije odigrao jake utakmice u EVROPI 2 godine, dok TS stavi RVP-a u dzep.
- JuveSissoko
- Kontakt:
i Ibra je jedan od najjacih u Europi u zadnjih 5-6 godina a pored Chellinia nije mogao da "prne"TeeZee je napisao/la:najsmjesnija mi je konstatacija upravo ta da je on najbolji kad nije odigrao jake utakmice u EVROPI 2 godine, dok TS stavi RVP-a u dzep.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
2005. odbor FIFA-e dogovorio je novo pravilo što se tiče zaleđa, prema kojem je u zaleđu igrač kojem je bar dio tijela (glava, stopalo...) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda. To je uvedeno kako bi po pravilima napadač momčadi morao cijelim tijelom biti dalje od suparničke gol-linije u odnosu na suparničkog igrača.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da si ti zdrav i živ Chiellini svake sezone najmanje 2 puta zaustavi po mnogim najboljeg napadač na svijetu već godinama Zlatana Ibrahimovića, još imponuje način na koji ga zasutavi, jednostavno ga otrese kao slinu u svakom duelu.TeeZee je napisao/la:najsmjesnija mi je konstatacija upravo ta da je on najbolji kad nije odigrao jake utakmice u EVROPI 2 godine, dok TS stavi RVP-a u dzep.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novaraadointer je napisao/la:2005. odbor FIFA-e dogovorio je novo pravilo što se tiče zaleđa, prema kojem je u zaleđu igrač kojem je bar dio tijela (glava, stopalo...) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda. To je uvedeno kako bi po pravilima napadač momčadi morao cijelim tijelom biti dalje od suparničke gol-linije u odnosu na suparničkog igrača.
dobro bha ,nego uspio je Ibru zaustaviti ali Robinho je danas malo mijesao odbranu JuvetaBianconeri1988 je napisao/la:Da si ti zdrav i živ Chiellini svake sezone najmanje 2 puta zaustavi po mnogim najboljeg napadač na svijetu već godinama Zlatana Ibrahimovića, još imponuje način na koji ga zasutavi, jednostavno ga otrese kao slinu u svakom duelu.TeeZee je napisao/la:najsmjesnija mi je konstatacija upravo ta da je on najbolji kad nije odigrao jake utakmice u EVROPI 2 godine, dok TS stavi RVP-a u dzep.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
uuuu strasni chiellini, to je logicno jer se specijalizirao za Ibru. Dok ovaj igra LP srijedom navece ovaj gleda njegove klipove i sprema se da ga zaustavi. Momak se nabrije kad igra protiv jacih, uostalom vidjecemo ga na EP.
A za ovog arogantnog se ispostavilo ko bi trebao da prestane da prati fudbal.
Al' covjece Matri je bio iza... To je poenta.... Pusti se tih pravila, to je nebitno kao i Milan...TeeZee je napisao/la:uuuu strasni chiellini, to je logicno jer se specijalizirao za Ibru. Dok ovaj igra LP srijedom navece ovaj gleda njegove klipove i sprema se da ga zaustavi. Momak se nabrije kad igra protiv jacih, uostalom vidjecemo ga na EP.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I kad dođe međusobni duel Ibra odlazi pognute glave, a Chiellini uzdignute i ko je tu luzer?TeeZee je napisao/la:uuuu strasni chiellini, to je logicno jer se specijalizirao za Ibru. Dok ovaj igra LP srijedom navece ovaj gleda njegove klipove i sprema se da ga zaustavi. Momak se nabrije kad igra protiv jacih, uostalom vidjecemo ga na EP.
Kakve mu fajde što je mješao!? Niste ba prilike stvorili, pričaš mi o mješanju i ovaj gol vam je faktički poklonio naš igrač prvo lošim pasom drugo odbicom.meho-medo je napisao/la: dobro bha ,nego uspio je Ibru zaustaviti ali Robinho je danas malo mijesao odbranu Juveta
E fakat sad kontam vi nama na vašem stadionu ozbiljnije prilike niste stvorili. Još kad se sjetim da ste u Torinu prešli samo jednom centar, a nadate se tituli na kraju sezone. Takav tim i ne zaslužuje da bude prvak.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Matri je totalno regularan bio, a sto se tice udaranja Mexsesa te Van Bommela i nejednakog tretmana poredeci Vidala koji je po pravilima dobio crveni posteno a ova dvojica bas i nisu, to je jos jedan dokaz da ipak ga mi popusimo kod sudija ove sezone redovno.Zalosno, al fino je vidjet da nas ne mogu dobit.Arogantni je napisao/la:Al' covjece Matri je bio iza... To je poenta.... Pusti se tih pravila, to je nebitno kao i Milan...TeeZee je napisao/la:uuuu strasni chiellini, to je logicno jer se specijalizirao za Ibru. Dok ovaj igra LP srijedom navece ovaj gleda njegove klipove i sprema se da ga zaustavi. Momak se nabrije kad igra protiv jacih, uostalom vidjecemo ga na EP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.