mislis od Arezzo ili Spezie?JuveSissoko je napisao/la:lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novara
samo mi nije jasno zasto je Vidal dobio crveni a Pepe nije,isti su faul napravili?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mislis od Arezzo ili Spezie?JuveSissoko je napisao/la:lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novara

pitaj Mexesa i Van Bommela, ho's tuski kebab iz Trabzona?adointer je napisao/la:mislis od Arezzo ili Spezie?JuveSissoko je napisao/la:lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novara
samo mi nije jasno zasto je Vidal dobio crveni a Pepe nije,isti su faul napravili?
ma ne seri matere ti, bolje ti je pomoli se Bogu da vas Napoli ne demolira sutraadointer je napisao/la:mislis od Arezzo ili Spezie?JuveSissoko je napisao/la:lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novara
isti taj Milan u najjacem sastavu nije presao centra kako treba u Torinu a dobio je Milan jos jednu dusu na San Siru skoro, ako su tako jaki sto nas ne pobijede? aha, ma sve je to Moggi namjestio.bosnas_ je napisao/la:Milan ostecen,cist gol sudija nije svirao!trebali su pobjediti,ali eto sudija odradio svoje na srecu Juventusa! Milanu falilo 10 igraca,a Juve u najjacem sastavu i opet kilavo...ako i budu prvaci na kraju(u sta sumnjam) u LP bi se moglo lijepo isprosipati..iako su igrali protiv umornog Milana,kojem je usput falilo tih 10 igraca ,Juventus nije ostavio jak dojam,pogotovo u prvom poluvremenu,uz puno srece su dosli do boda,jer da je sudija bio pravedan i priznao ocigledan gol,nakon 2:0.Juventus bi se tesko vratio,realno jbg..fali njima jos dosta kvaliteta da se vrate na stare staze uspjeha!
To za robinha pogledaj... ako ne dobije suspenziju onda je ital. fudbal u kur.cu jer Krasic isto simulirao i dobio 3 utakmice.... Start Kjelinija cist 1000000000%, uostalom ni faul nije sviran a start klasicni na loptu....TeeZee je napisao/la:ja da sam provalio nesto kao ti ne bi spominjao neke poente nego otiso uzeo Fifa groznicu i malo ucio o fudbalu
a niko ne govori kad je Robinho bio polomljen na 16 metara, ili kad je chiellini uklizo Bommelu iza ledja. To udaranje sudia nije vidio zato sto se desilo njemu iza ledja i jeste hinjski ali ce mexes biti kaznjen kao sto je i Dias iz Lazia za onaj bokser u potiljak. Druga stvar je sto je Borielo picka samo lego i mislio dobice faul.
Šta Borriello je trebao ostati na nogama i praviti se da nije ništa biloTeeZee je napisao/la:Druga stvar je sto je Borielo picka samo lego i mislio dobice faul.
zasto,ja priznam da je Napoli ove sezone jaci i da je Inter katastrofa,,?delpy je napisao/la:ma ne seri matere ti, bolje ti je pomoli se Bogu da vas Napoli ne demolira sutraadointer je napisao/la:mislis od Arezzo ili Spezie?JuveSissoko je napisao/la:lijepo je to pravilo al Matri je bio ON SIDE, greetings from Novara
Je l' ko kriv debilu Alegriu sto fizicki nije pripremio igrace, pa mu se svako kolo neko povrijedi... Takva je ista situacija bila prije i u JUVEtu zbog nekoliko morzeva na klupi koji nisu fizicki pripremali igrace pa je znalo i po 15 igraca bit van terena u isto vrijeme....JuveSissoko je napisao/la:isti taj Milan u najjacem sastavu nije presao centra kako treba u Torinu a dobio je Milan jos jednu dusu na San Siru skoro, ako su tako jaki sto nas ne pobijede? aha, ma sve je to Moggi namjestio.bosnas_ je napisao/la:Milan ostecen,cist gol sudija nije svirao!trebali su pobjediti,ali eto sudija odradio svoje na srecu Juventusa! Milanu falilo 10 igraca,a Juve u najjacem sastavu i opet kilavo...ako i budu prvaci na kraju(u sta sumnjam) u LP bi se moglo lijepo isprosipati..iako su igrali protiv umornog Milana,kojem je usput falilo tih 10 igraca ,Juventus nije ostavio jak dojam,pogotovo u prvom poluvremenu,uz puno srece su dosli do boda,jer da je sudija bio pravedan i priznao ocigledan gol,nakon 2:0.Juventus bi se tesko vratio,realno jbg..fali njima jos dosta kvaliteta da se vrate na stare staze uspjeha!
I ti dođeš svaki put da kritikuješ i to uglavnom negativno. Po tebi ispadne kao da Juve nema pravo na lošu tekmu i ovo nije bilo toliko loše s obzirom na nabrijanog protivnika, nesrećno primljen gol.bosnas_ je napisao/la:Milan ostecen,cist gol sudija nije svirao!trebali su pobjediti,ali eto sudija odradio svoje na srecu Juventusa! Milanu falilo 10 igraca,a Juve u najjacem sastavu i opet kilavo...ako i budu prvaci na kraju(u sta sumnjam) u LP bi se moglo lijepo isprosipati..iako su igrali protiv umornog Milana,kojem je usput falilo tih 10 igraca ,Juventus nije ostavio jak dojam,pogotovo u prvom poluvremenu,uz puno srece su dosli do boda,jer da je sudija bio pravedan i priznao ocigledan gol,nakon 2:0.Juventus bi se tesko vratio,realno jbg..fali njima jos dosta kvaliteta da se vrate na stare staze uspjeha!
gluho bilo, oslabila LP ove sezone to je evidentno, Bologna i Novara bi prosle tu grupu, kad mogu vas pobijedit mogu vala i Trabzon.adointer je napisao/la:
@sissoko:mi smo prvi zavrsili u grupi toj a vi?jeste li makar bili zadnji?
Pepe nije uletio krvnicki kao vidal, a i nije bio toliko grub start, a sto je glavno nije bio s ledja i 2 noge....TeeZee je napisao/la:onda je i Pepe trebao dobiti crveni karton. A fudbal nije u kurcu jer moras razgraniciti sta je fudbal a sta su sudijske odluke i sankcije saveza. U fudbalu italijani siluju Engleze 4:0 i 3:1 u LP, a to sto Aronica za samaranje i poslije lakat u Paloshia ne dobije nikakve sankcije a Ibra sto li bas 3 utakmice suspenzije.
u pravu si tko imalo zna o fudbalu vidi da nije bilo ofsajda u trenutku upucivanje lopte igrac juventusa je djelimicno bijo u terenu tacnije njegova je noga bila u terenu i gol cist da cisti ne moze biti samo sudija treba obavezno posjetiti ocnog doktora ja mislim da bi bilo koji drugi sudija to vidijo i zatvoreni ociju da je bijo gol ali et...........adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakav ba ofsajd,sta vam je,,
slazem se, lik dodje ovdje da prospe koju pametnu i brine se za Milan a navijac je intera, onda moje trolovske sposobnosti moram upalit kako bi trolu odgovorio istom mjerom, valjda me shvatas.sarajlija89 je napisao/la:@Ado
@Sissoko
Nemoje molim vas trolovat temu. Pa koga interesuje Inter i poraz od Trabzona i gdje smo mi bili u LP...
Necemo o tom, to se nikome vise ne cita...mozda prije godinu da je napisano....
Svaki naredni post ce biti izbrisan...
I polako ljudi, necete vi nista promjenitiNe mozete sve dokazaivat...lakse je ignorisat neke postove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.