FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2012, 18:18

arzaminjo je napisao/la:zar fan shop nece biti u onom prostoru gdje je prije bila ona radnja sportske opreme ? :?
JOK. Prostor prije toga :mrgreen: Izgleda mi minijaturno. K'o pola trafike.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 feb 2012, 18:20

avlami97 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Imaju ljudi kompleks nad nama ko Real nad Barcom,nece pa nece.Ovo im je najbolji rezultat ikad protiv Zelje :D
Da i jos da dodam,maloprije sam prolazio pored stadiona i naleti do mjesta gdje bi trebao bit Fan Shop.Uglavnom radi se intezivno sad se plocice postavljaju cini mi se da je udaren moleraj,ali me zanima jedna stvar kako oni misle stavit "vise od 200 artikala" u prostoriju 2 sa 2.
Ja sam jučer bio i ono je fakat mali prostor. Dva krupnija čovjeka neka uđu, treći neće imati mjesta :D

I jučer su skidali i onaj lim sa zapada, a jedan mi "čiko" potvrdi da će se odmah nakon sezone sve rušiti i početi gradnja zapada. Lova - negdje oko 8 miliona, za 8000 mjesta.

To će biti nastavak gradnje stadiona nakon 27 godina :mrgreen: Nadam se da za narednu tribinu nećemo morati toliko dugo čekati, jer bi tim tempom trebalo preko 100 godina da završe sve četiri tribine.

Samo neka se radi, gledao sam je Želju kada nije bilo ni gornjeg juga ni sjevera, a stadion nam sa crvenom šljakastom atletskom stazom, pa ću gledati i ubuduće ako Bog da.

Željo je šampion. Duplu majstore.
zar se neće obje tribine praviti ? I istok i zapad ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 18:22

Ma samo da se zapad napravi da igramo Euro tekme na Grbavici. :mrgreen:

Još ovo ljeto u lavoru i od sljedeće u Dolini.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2012, 18:25

@bagrcavi,

Hoće vjerovatno. Pitanje je samo kada? Zapad počinje nakon zadnjeg kola, a istok????

Prije 27 godine smo počeli praviti moderan stadion, a eto sada nastavljamo. Kada ćemo ga završiti, ko zna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 feb 2012, 18:29

Ono gdje je bila sportska oprema sad su neki autodijelovi,dobra je tu kirija.Ja milslim da se za te pare mogu dva osrednja igraca isplatiti.Ma samo dodjite do stadiona sve ce vam jasno bit.Joj sanjam svake noci pocetka gradnje :)
svoj ti pos'o !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 feb 2012, 18:36

Zna li tko kako su igrali juniori Želje protiv livanjskog Troglava, u Makarskoj ili gdje su već na pripremama?

Hvala unaprijed. :D
Hayley <3

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 feb 2012, 18:37

avlami97 je napisao/la:@bagrcavi,

Hoće vjerovatno. Pitanje je samo kada? Zapad počinje nakon zadnjeg kola, a istok????

Prije 27 godine smo počeli praviti moderan stadion, a eto sada nastavljamo. Kada ćemo ga završiti, ko zna.
pitam pošto sam ja čuo da su prioritet zapadna i istočna tribina, i da je sve spremno za gradnju.Pa sam mislio da će se istovremeno obje tribine raditi.Ma nek naprave koliko je dovoljno da se evropa igra na Grbavici, a ne gore na groblju.

EDIT:
NE PONOVILO SE ! :cry: :cry: :cry:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 feb 2012, 18:45

bagrcavi je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@bagrcavi,

pitam pošto sam ja čuo da su prioritet zapadna i istočna tribina, i da je sve spremno za gradnju.Pa sam mislio da će se istovremeno obje tribine raditi.Ma nek naprave koliko je dovoljno da se evropa igra na Grbavici, a ne gore na groblju.

EDIT:
NE PONOVILO SE ! :cry: :cry: :cry:
[youtube][/youtube]
Sve sa orga :D nemoj zamjerit i to je dobar izvor informacija.Meni se cini da je 8 milona za jednu trbinu puno para,iskreno.
svoj ti pos'o !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 feb 2012, 18:47

nije sve sa orga, ovo oko stadiona sam znao odavno, stari mi radi u jednoj građevinskoj firmi ;)
a ovaj video sam morao postaviti, stvarno tuga.
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 feb 2012, 18:50

bagrcavi je napisao/la:nije sve sa orga, ovo oko stadiona sam znao odavno, stari mi radi u jednoj građevinskoj firmi ;)
a ovaj video sam morao postaviti, stvarno tuga.
Ma salim se ja malo,a sto se videa tice nikad se ne ponovilo ni nama ni bilo kome.
svoj ti pos'o !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 feb 2012, 19:20

Ne znam sad sta prije da cekam kraj ili pocetak sezone... :lol: :)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 25 feb 2012, 20:35

1. Razvojna banka FBIH (inače sponzor kluba i to jedino sponzorstvo koje imaju kao banka)
2. Kemal Kozarić (guverner centralne banke BIH)
3. Unigradnja ( sponzor kluba)
4. Gradur TGI (prodajni centar građevinskog materijala također sponzor kluba)
5. Mibral doo.

kada se spoji ovih pet elemenata :mrgreen: i povuče koja "veza" izmedju njih dobijemo zapadnu tribinu ;)
preko ovih prvih kredit za izgradnju ovi ostali izvodjači, a Kozarić u svemu ima dosta uloge :D
nek nam je hairli :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 25 feb 2012, 22:58

Troglav i Željo su odigrali danas u juniorskoj utakmici u Makarskoj 2-2 u jednij odličnoj utakmici.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 feb 2012, 23:00

Yebo Kerlu, AMARE VRATI NAM DIALIBU DA HARAMO :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 feb 2012, 23:55

8 miliona samo zapad? ne vjerujem fakat...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 25 feb 2012, 23:57

Kerla Semir unosi nemir.
Potpis!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 26 feb 2012, 00:00

bosnas_ je napisao/la:8 miliona samo zapad? ne vjerujem fakat...
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti,pa onda ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti i ostavljati to nekome drugome. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
Potpis!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 feb 2012, 00:04

Aldinn1 je napisao/la:
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti, ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
pa jebote,kad grad Banja Luka moze dati 7 miliona KM za renoviranje stadiona i izgradnju juzne tribine,i kad grad Tuzla moze Slobodi dati 4 miliona KM za izgradnju sjeverne tribine,onda opstina Novo Sarajevo,kanton,federacija,nsbih, i fk.zeljeznicar mogu naci izdvojiti pare za izgradnju istoka i zapada! ja koliko sam cuo da zapadna tribina kosta 4.5 miliona KM,a istocna oko 4 miliona! to nisu velike pare,pogotovo kad znamo da je samo opstina Novo Sarajevo za dvoranu na Grbavici izdvojila oko 7 miliona KM...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 26 feb 2012, 00:06

bosnas_ je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti, ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
pa jebote,kad grad Banja Luka moze dati 7 miliona KM za renoviranje stadiona i izgradnju juzne tribine,i kad grad Tuzla moze Slobodi dati 4 miliona KM za izgradnju sjeverne tribine,onda opstina Novo Sarajevo,kanton,federacija,nsbih, i fk.zeljeznicar mogu naci izdvojiti pare za izgradnju istoka i zapada! ja koliko sam cuo da zapadna tribina kosta 4.5 miliona KM,a istocna oko 4 miliona! to nisu velike pare,pogotovo kad znamo da je samo opstina Novo Sarajevo za dvoranu na Grbavici izdvojila oko 7 miliona KM...
Ma sve je to lijepo kad se ovako priča, ali teško će to ići. Ja bih volio što prije, ali cifre od 7-8 miliona Boga mi teško ..
Potpis!

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 26 feb 2012, 00:10

Ja vam mogu reci da ima cvrst dogovor.Zeljo, Opstina, Kanton i Federacija po 2 Miliona.Istok i zapad bi se digli na nivo sjevera. Jug bi naknadno pravili. Za vise info. na PP. ;)
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, doncarlo, eldin1987, Google Adsense [Bot], Hamagara, Levin, Lokomotifa, Napapijri, perodeformero, Taree, zastitaIdentiteta i 94 gosta.