Barza i dalje drzi formu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ja danas čuo da Raiolin sin navija za Juve, zato on to sve i radi, a bolje Lavezzija šta će nam Hamšik, a imam ja osjećaj da ako Conte ovako nastavi svi će htjeti da igraju u Juventusu.JuveSissoko je napisao/la:citam da bi Raiola trebao da "odradi" Hamsika za nas, a kupujemo nekog malca Canizaresa iz Rayo V.
Oxygen je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledajte usporeni snimak.![]()
![]()
Grande Mitra Matri
ako sam dobro skontao, Hamsik nece produzit ugovor pa bi bio "dzabe" , nisam siguran.Bianconeri1988 je napisao/la: Ja danas čuo da Raiolin sin navija za Juve, zato on to sve i radi, a bolje Lavezzija šta će nam Hamšik, a imam ja osjećaj da ako Conte ovako nastavi svi će htjeti da igraju u Juventusu.
Ma kakvi vi, nije Lavezzi levati da ide s konja na magarca. Bolje mu je igrati CL sa Cityem ili Juventusom nego ništa sa interom, nemate mu šta ponuditi ono što ostali nemaju.adointer je napisao/la:ja kolko znam Raiola hoce da vam sredi Pogbu iz Manchester Uniteda,,a Lavezzi ce nama
Ma vjerujem da je bilo svega, sumnjam da ću zaspati večeras od ushićenja kasnije ću to pregledati i čitati.JuveSissoko je napisao/la: ako sam dobro skontao, Hamsik nece produzit ugovor pa bi bio "dzabe" , nisam siguran.
p.s. citao sam daje Mexes htio da udari Contea, bas je ona prava french pig

kad imas Van Bommela u timu,koji prije meca treba dobit zuti cisto da se smiri, i kad 3 puta ne pobijedis velikog rivala, onda se nakupi frustracija a Ambrosini to pokazuje kao i Ibra Storrariu.Inace Chellini nikad ovako ne plane bez razloga.On na terenu dok se igra, "plane" al poslije utakmice rijetko ili skoro nikad.SoloJuve26 je napisao/la:Sta drugo ocekivati od strane milana?? AL neka doce oni i kod nas u turin opet za kup,, bice osvjete,,,
i jel neko zna ocemu se ovo radilo??
[youtube][/youtube]

Lavezzi je obični plačenik i otići će u klub koji mu najviše ponudi, a De Laurentis je isti takav, samo da mu je love. A Cavani je pošteno do prelaska u Napoli bio totalni anonimus, ko ne prati Serie A redovno sigurno nije čuo za njega do prošle sezone. Ti igrači su dolazili u City samo radi para, misliš da inter ima love da plača 5 igrača po 9 miliona po sezoni, a pritom ne igra CL, da ima svakako.adointer je napisao/la:mislis Moratti je njemu dao onako Pandeva nek ga ima za svaki slucaj?nij 100% vidjeces,,
kakve veze ima LP,ko je sve dosao u City kad nije igrao LP,pa Suarez izabra bas L'Pool od toliko klubova koji su ga htjeli a nisu bili u LP,pa Cavani ode u Napoli itd itd,,uglavnom kazem za ono sto sam cuo i citao da Juventus hoce Pogbu kojeg predstavlja Mino Raiola,,
Jeste Pogba navodno pred postpisom cetverogodisnjeg ugovora a vjeruj mi igranje u LP ima dosta uticaja na odluku igraca, pa nas su pocetkom ove sezone odbijali upravo sto ne igramo LP. Citao sam i to za Lavezzia i tu razmjenu ali ne bih rekao da je to 100% gotova stvar. Ako dode slicna ponuda za Lavezzia u vidu plate npr. od strane Juventusa vjerujem da ce se prije odluciti za tim koji igra u LP.adointer je napisao/la:mislis Moratti je njemu dao onako Pandeva nek ga ima za svaki slucaj?nij 100% vidjeces,,
kakve veze ima LP,ko je sve dosao u City kad nije igrao LP,pa Suarez izabra bas L'Pool od toliko klubova koji su ga htjeli a nisu bili u LP,pa Cavani ode u Napoli itd itd,,uglavnom kazem za ono sto sam cuo i citao da Juventus hoce Pogbu kojeg predstavlja Mino Raiola,,
Ne znam ja do kad se inter borio s Napolijem samo znam da je skoro niko živ nije čuo za Cavanija do prošle sezone kad je zablistao u Napoliju, siguran sam da i pola raje danas ne zna da je Cavani igrao u Palermu.adointer je napisao/la:pa nema za 5 ima za 2 sigurno,,kako je Cavani bio anonimus kad se Inter do zadnjeg dana borio sa Napolijem za njega?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.