FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bosnas_ » 26 feb 2012, 00:16

zeljosampion je napisao/la:Ja vam mogu reci da ima cvrst dogovor.Zeljo, Opstina, Kanton i Federacija po 2 Miliona.Istok i zapad bi se digli na nivo sjevera. Jug bi naknadno pravili. Za vise info. na PP. ;)
to je to sto i ja znam...8-8.5 miliona KM ce kostati izgradnja dvije tribine na nivou sjevera,dakle zapadna i istocna tribina ,obje tribine ce imati oko 15 000 sjedecih mjesta...zapad nesto manje od 7 hiljada,a istok nesto vise od 8 hiljada.. izgradnja bi trebala poceti kraj maja-pocetak juna...ali u ovoj drzavi nista nije sigurno,pa ni ovo! dok ne vidimo bagere kako ruse tribine i mjesalice za beton,ne treba gajiti veliki optimizam!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 feb 2012, 00:32

Jeli se preuzeo Bubamarin kamp u Butmiru ?
NO PYRO NO PARTY

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 feb 2012, 02:18

bosnas_ je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:8 miliona samo zapad? ne vjerujem fakat...
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti, ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
pa jebote,kad grad Banja Luka moze dati 7 miliona KM za renoviranje stadiona i izgradnju juzne tribine,i kad grad Tuzla moze Slobodi dati 4 miliona KM za izgradnju sjeverne tribine,onda opstina Novo Sarajevo,kanton,federacija,nsbih, i fk.zeljeznicar mogu naci izdvojiti pare za izgradnju istoka i zapada! ja koliko sam cuo da zapadna tribina kosta 4.5 miliona KM,a istocna oko 4 miliona! to nisu velike pare,pogotovo kad znamo da je samo opstina Novo Sarajevo za dvoranu na Grbavici izdvojila oko 7 miliona KM...
Ništa zlonamjerno, ali konstantno zaboravljate činjenicu da su to sve gradski stadioni, a Grbavica je željin stadion .

Izvjesnija je ova varijanta gdje će opština/kanton dati po 2 miliona i jedan dio vi.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 feb 2012, 02:39

a ciji je Zeljo? ko je vlasnik Zelje? gradjani opstine Novo Sarajevo i grada Sarajeva,i kantona Sarajevo,tih istih gradjana koji biraju vlast kako u opstini,tako u gradu i kantonu!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 feb 2012, 02:48

bosnas_ je napisao/la:a ciji je Zeljo? ko je vlasnik Zelje? gradjani opstine Novo Sarajevo i grada Sarajeva,i kantona Sarajevo,tih istih gradjana koji biraju vlast kako u opstini,tako u gradu i kantonu!
Jbg, kod nas su klubovi UG , tako da vlasništvo nad istim nije najbolje definisano . Ali opet, vjerujem da će prije svega opština i kanton podržati izgradnju, jer to i zaslužujete i zbog dešavanja u ratu, ali i ostalih stvari .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 feb 2012, 10:03

Oslobodjenje...
http://i42.tinypic.com/20zts08.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 26 feb 2012, 10:55

Aldinn1 je napisao/la:
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti,pa onda ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti i ostavljati to nekome drugome. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
Šta ti piskaraš i blatiš ljude koji to rade oko stadiona, šta ti znaš kakvi milioni, kakvi bakrači--
Pare ce uzeti od razvojne banke kao kreditno zaduzenje, 2 miliona KM opstina N.S., 2 miliona kanton, 2 federacija i 2 nogometni savez. Odnosno ovi nivoi (institucije) bi bili ujedno kreditni garanti (ali i kreditni duznici, a ne klub Zeljeznicar). rok otplate je 7 godina.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 feb 2012, 10:58

objasni čovjek sve ukratko :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 feb 2012, 12:06

slika
Jos jedna formacija na koju naletih,ali Amar nikad ne bi igrao sa jednim zadnjim veznim.
svoj ti pos'o !

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 12:14

bosnas_ je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Ma samo bacaju šuplje. Niko pojma nema o tome. Kakvi milioni, kakvi bakrači.Ako država ne stane iza nas nećemo za dugo napraviti, ako ova uprava ne misli dugoročno biti tu naravno da neće praviti. Ima milioni neki stvari koje moraju da se poklope, a ovdje samo šuplje bacaju ..
pa jebote,kad grad Banja Luka moze dati 7 miliona KM za renoviranje stadiona i izgradnju juzne tribine,i kad grad Tuzla moze Slobodi dati 4 miliona KM za izgradnju sjeverne tribine,onda opstina Novo Sarajevo,kanton,federacija,nsbih, i fk.zeljeznicar mogu naci izdvojiti pare za izgradnju istoka i zapada! ja koliko sam cuo da zapadna tribina kosta 4.5 miliona KM,a istocna oko 4 miliona! to nisu velike pare,pogotovo kad znamo da je samo opstina Novo Sarajevo za dvoranu na Grbavici izdvojila oko 7 miliona KM...
A sta bi s nove grbavice?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 feb 2012, 12:28

nema para sve se rastalilo ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 12:33

bagrcavi je napisao/la:nema para sve se rastalilo ;)
pa jel projekt odlozen ili ukinut?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 feb 2012, 12:35

Polahko gdje si navalio, sačekaj do ljeta i sve će ti se samo reći ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 12:42

bagrcavi je napisao/la:Polahko gdje si navalio, sačekaj do ljeta i sve će ti se samo reći ;)
Fino pitam..

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 26 feb 2012, 12:46

Grbavica moj zivot je napisao/la:slika
Jos jedna formacija na koju naletih,ali Amar nikad ne bi igrao sa jednim zadnjim veznim.
Najbolji tim

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 feb 2012, 13:02

Prije jedno sat sam slucajno na radiu naletio na neku miminu emisiju mislim na kameleonu pricalo se oko repke i javio se sinanovic iz svice i i onoliko koliko sam ja uhvatio razovora pricalo se i o tome kako nam treba stadion za sljedece kvalifikacije i sinanovic kaze da osim koristi ovu priliku i ima zakazane sastanke sa nekim fifinim i uefinim ljudima o temi rekonstrukcija grbavice za potrebe repke,i dobivanje svih dozvola...koliko je suplja ne znam ali lik je rekao da ce se graditi stadion grbavica na kojem ce igrati repka svoje tekme!Pa eto vidjet cemo sta ce biti
AMAR OSIM!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 feb 2012, 13:11

csh je napisao/la:Prije jedno sat sam slucajno na radiu naletio na neku miminu emisiju mislim na kameleonu pricalo se oko repke i javio se sinanovic iz svice i i onoliko koliko sam ja uhvatio razovora pricalo se i o tome kako nam treba stadion za sljedece kvalifikacije i sinanovic kaze da osim koristi ovu priliku i ima zakazane sastanke sa nekim fifinim i uefinim ljudima o temi rekonstrukcija grbavice za potrebe repke,i dobivanje svih dozvola...koliko je suplja ne znam ali lik je rekao da ce se graditi stadion grbavica na kojem ce igrati repka svoje tekme!Pa eto vidjet cemo sta ce biti
Ziv bijo gdjes ovo napisat. Sace komsije iz Zenice..! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 feb 2012, 13:59

Bilo bi odlično da se taj projekt uradi, i za Želju i za repku... te dvije tribine se sagrade, identične sjeveru, a jug ostane kakav je... kakva bi to "bolesna" građevina bila
Hayley <3

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 feb 2012, 14:15

sajo10 je napisao/la: Ziv bijo gdjes ovo napisat. Sace komsije iz Zenice..! :D
Nece,nece.. Ako mislite da mozete udomaciti repku slobodno, a nama ce u neku ruku biti i drago sto odlazi repka iz naseg grada, bar vise nece biti seljakljuka,hrane janjetine i slicnih stvari po gradu, a da ne govorim o onom sta ostane kad svi odu..
Celik!3,2,2.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 26 feb 2012, 14:23

AllGunsBlazing je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Ziv bijo gdjes ovo napisat. Sace komsije iz Zenice..! :D
Nece,nece.. Ako mislite da mozete udomaciti repku slobodno, a nama ce u neku ruku biti i drago sto odlazi repka iz naseg grada, bar vise nece biti seljakljuka,hrane janjetine i slicnih stvari po gradu, a da ne govorim o onom sta ostane kad svi odu..
To je kod vas normalna i bez utakmica reprezentacije. Pucate jaja, neke čimburijade i tako to. Vi ste navikli na to. Tako da s reprezentacijom ili bez to kod vas GONI. Ma da hoćemo mi dobiti tribine, što se mene tiče ne mora reprezentacija nikada igrati na njoj, Željo će dovesti grupnu fazu na Grbavicu.
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brkooo, Google Adsense [Bot], knoa, Levin, Pact1921, PeppermintSA, Sarajevskigigant1921, ultra1987 i 71 gost.