PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
STRIJELCI
4 GOLA: Messi
3 GOLA: Villa, Neymar, Cavani
2 GOLA: Baloteli, Pirlo, Podolski, Benzema, Menez
1 GOL: Kuyt, Elia, Lampard, C.Ronaldo, Xavi, Drogba, Kalou, Gotze, Malouda, Olic, Suarez, Pedro, Robinho
4 GOLA: Messi
3 GOLA: Villa, Neymar, Cavani
2 GOLA: Baloteli, Pirlo, Podolski, Benzema, Menez
1 GOL: Kuyt, Elia, Lampard, C.Ronaldo, Xavi, Drogba, Kalou, Gotze, Malouda, Olic, Suarez, Pedro, Robinho
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
..hvala na cestitkama brateToxicity je napisao/la:Eto završi i 1. dio lige, sad je na redu PO. Moram priznati da je velika šteta što neće biti igrača barca_87 koji je sigurno jedan od najboljih ovdje samo što je kasno ušao u formu, i dziza_23 koji je dosad vazda bio u vrhu. Naravno čestitke muhovicu, bavarianu i jasku što se tiče lige A, koji su odlično odigrali svoje nastupe i izborili PO

Rok za odigravanje je: Nedjelja, 26.02.2012, 23:59 h!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba mi pomoc, hitno
na starom kompjuteru mi je veci hardverski kvar i sad nisam u mogucnosti da igram pes
zna li neko gdje mogu naci linkove za deemaz patch 7.0 ali oni koji rade 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- hule_barca
- Kontakt:
Mes Que Un Club
Ja šaljem poruke barca_87 da odigramo tekmu , on je tu online a neće da odgovori.. 
Sloboda Tuzla !!!
de sta se zalis odma tu nesh ,hajde vise do odigramo tu tekmu jesi navro ko da nema do sutra navece da se odigrapesmaster je napisao/la:Ja šaljem poruke barca_87 da odigramo tekmu , on je tu online a neće da odgovori..
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Od sada na ovu temu postavljajte SS-ove za dziza_23 KUP
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7&start=80" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7&start=80" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima te li neki drugi link za deemaz patch pošto multiupload više ne radi
koji ce ti k. deemaz? neće se više igrat s njim 

Završeno je i kup takmičenje, čestitam @jasko_juveu na osvojenom kupu!

Najbolji strijelac je Saha iz ekipe Evertona (Toxicity).
OBAVIJEST!
Sutra počinje PO, mislim vas da se pridržavate termina odigravanje, jer ovdje nema produžavanja rokova, utakmice moraju biti završene do datuma ispod.
Rok za odigravanje utakmica:
Cetvrtfinale: 27.02.2012 - 29.02.2012
Polufinale: 01.03.2012 - 03.03.2012
FINALE: 04.03.2012

Ovdje postavljete SS:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5974" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra počinje PO, mislim vas da se pridržavate termina odigravanje, jer ovdje nema produžavanja rokova, utakmice moraju biti završene do datuma ispod.
Rok za odigravanje utakmica:
Cetvrtfinale: 27.02.2012 - 29.02.2012
Polufinale: 01.03.2012 - 03.03.2012
FINALE: 04.03.2012

Ovdje postavljete SS:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5974" onclick="window.open(this.href);return false;
- bavarac_33
- Kontakt:
nek mi se javi ovaj sto igra sa Portom da odigramo playoff..
..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Kako se polako priblizava kraj ove sezone pes 6 lige, da vas predstavimo koji igraci će igrati u 1.ligi, a koji u 2.ligi, ja i Goalgetter smo nekad polovinom druge polusezone odlučili da ovakav sistem bude za izbor igraca u ove dvije lige:

1. Kriterij= Ucesce u prvoj sezoni pes 6 ss.ba lige 10 b
2. Kriterij= Ucesce u drugoj sezoni pes 6 ss.ba lige 10 b
3. Kriterij= Broj bodova osvojeni u 3. sezoni pes 6 ss.ba lige
..............Broj odigrani utakmica u 3. sezoni pes 6 ss.ba lige
4. Kriterij= Osvajač lige u zadnje tri sezone (jedne sezone 20 b)
5. Kriterij= Osvajač kupa u zadnje dvije sezone 10 b (jedne sezone 10 b), kup se igrao samo zadnje tri sezone
Ukoliko neko uoči neku grešku neka prijavi, pa ćemo vidjeti da li je ona utemeljena!

1. Kriterij= Ucesce u prvoj sezoni pes 6 ss.ba lige 10 b
2. Kriterij= Ucesce u drugoj sezoni pes 6 ss.ba lige 10 b
3. Kriterij= Broj bodova osvojeni u 3. sezoni pes 6 ss.ba lige
..............Broj odigrani utakmica u 3. sezoni pes 6 ss.ba lige
4. Kriterij= Osvajač lige u zadnje tri sezone (jedne sezone 20 b)
5. Kriterij= Osvajač kupa u zadnje dvije sezone 10 b (jedne sezone 10 b), kup se igrao samo zadnje tri sezone
Ukoliko neko uoči neku grešku neka prijavi, pa ćemo vidjeti da li je ona utemeljena!
- samir_tm87
- Kontakt:
ja sam i prvu sezonu odigrao svaku tekmu sa villarealom
i neam propustene tekme u ove tri sezone 
- bavarac_33
- Kontakt:
@samir_tm87
Bila je greška kod tebe, zaboravio sam unijeti 10 b iz prve sezone, ali sad je ispravljeno.
Bila je greška kod tebe, zaboravio sam unijeti 10 b iz prve sezone, ali sad je ispravljeno.
9 bodova srećo moja
dobio sam zadnje kolo odigrano je 
Protiv koga si igrao zadnje kolo, jer kod mene piše da je 3-0 za Senaida (službenim rezultatom)Plivadon je napisao/la:9 bodova srećo mojadobio sam zadnje kolo odigrano je
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sa mnom nije,mi smo igrali predzadnje a ja sam zadnje igrao sa bosniacumom i on dobio 3:0(sluzbeno) a @plivadon 3:1juventus 0244 je napisao/la:Protiv koga si igrao zadnje kolo, jer kod mene piše da je 3-0 za Senaida (službenim rezultatom)Plivadon je napisao/la:9 bodova srećo mojadobio sam zadnje kolo odigrano je
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.