nanek je napisao/la:Kakva smo mi repka boze dragi kad nam je odma smak svijeta jer se jedan igrac povrijedjen,odmah moramo mjenjat citavu taktiku,rotirat,vako nako! Pa to nam je sve jer se pape limitirao na poziv istim igracima,covjek nece ni u prijateljskim da pokusa da nesto promjeni svakako ce nas ljudi nakantat (nazalost,molim boga da grijesim) ali bolan zovi tog stevanovica,viscu..sta si zapeo za maletica bolan i ostalu kompaniju! Vec sam pisao o dialibi i nazolst moje tvrdnje su se ispostavile tacne! Jbg,steta mlad a dobar napadac je sigurno izgubljen za nas radi jednog papeta!

Ma ja mi smo repka koja ima trideset igraca na svakoj poziciji a ti igraci razvaljuju po ligama petica i..... sestica.
Za Viscu i Stevanovica je ponovljeno jedno trideset hiljada puta,ali jok opet se se ovi iz zimskog sna probude.
U vezi Dialibe nakon meca u U-21 bih,njegova papirologija uopste nije bila u redu.Zar nikome uopste nije cudno da je odigrao samo jedan mec u mladoj.Iako je bio najbolji na toj tekmi,vise nije pozivan.Upalis logiku to jest motorku.
Fakat neki pojedinci ono bas sa neba pa u ....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu