Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Yuto » 26 feb 2012, 13:57

A jbga ti tako ti je to danas. Skontaj samo koliko puta se igraci valjaju samo da sprijece kontru protivnika ? Malo je onih koji bi uradili poput Di Cania onda u onoj situaciji,pogotovo u danasnjem fudbalu... Cisto sumnjam da bi ijedan golman bilo koje ekipe u Serie A otiso i reko sudiji da je usla.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 13:59

Slika govori 1000 riječi :roll: :roll:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 14:00

Yuto je napisao/la:A jbga ti tako ti je to danas. Skontaj samo koliko puta se igraci valjaju samo da sprijece kontru protivnika ? Malo je onih koji bi uradili poput Di Cania onda u onoj situaciji,pogotovo u danasnjem fudbalu... Cisto sumnjam da bi ijedan golman bilo koje ekipe u Serie A otiso i reko sudiji da je usla.
nije se to ni ocekivalo, nego mu nisu potrebne one glupe i prevarantske izjave
nema potpisa

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 feb 2012, 14:02

Jbg reko je ono sto misli. A slazem se da je bolje da nije nista govorio, ovako je samo digo prasinu.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 feb 2012, 14:04

Dobro slazem se i ja da nista nije trebao govoriti, ali ako je vec nesta rekao bolje ono sto misli nego da laze.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 14:04

Admir_Sa je napisao/la:niste shvatili, rekao je i da sam vidio da je lopta prešla ne bih rekao sudiji :roll: znaci automatski se ogradjuje od ikakvog fair pleya i stavlja sumnje na sebe i klub. mogao je fino reci nisam vidio sta je bilo, sudija je tu da sudi i slicno, kao sto je anri rekao nakon one ruke

tako ce npr matri dati gol rukom za titulu i reci znao sam da dajem gol rukom i da sudac nista nece svirati, bitna je titula :roll:
Navijac kojeg imaju Tottija u ekipi i samo bog zna koliko je taj stimoliro penala svojoj Romi. :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 feb 2012, 14:05

„Moram biti iskren, sve se kretalo brzo i nisam shvatio da je lopta prešla crtu. A čak i da sam shvatio sigurno to ne bi rekao sudiji."

END.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 feb 2012, 14:07

Tacno treba uradit deratizaciju Meazze poslije ove utakmice...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 14:18

SoloJuve26 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:niste shvatili, rekao je i da sam vidio da je lopta prešla ne bih rekao sudiji :roll: znaci automatski se ogradjuje od ikakvog fair pleya i stavlja sumnje na sebe i klub. mogao je fino reci nisam vidio sta je bilo, sudija je tu da sudi i slicno, kao sto je anri rekao nakon one ruke

tako ce npr matri dati gol rukom za titulu i reci znao sam da dajem gol rukom i da sudac nista nece svirati, bitna je titula :roll:
Navijac kojeg imaju Tottija u ekipi i samo bog zna koliko je taj stimoliro penala svojoj Romi. :lol:
vjerovatno dosta manje nego sto je moggi namjestio utakmica
nema potpisa

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 14:20

Admir_Sa je napisao/la:

vjerovatno dosta manje nego sto je moggi namjestio utakmica

Pokusajte opet slati Rolex satove sudijama, mozda dobijete koji Scoudetto za poklon...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 14:23

ne znamo mi to, nije naš fah što bi se reklo :roll:
nema potpisa

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 14:26

Admir_Sa je napisao/la:ne znamo mi to, nije naš fah što bi se reklo :roll:

vidim da nisi onda dobro upucen uvezi toga,, nema veze , al bitno je da vi imate jednog Tottija koji prizna vazda nakon stimoliranje penala.. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 14:36

Admir_Sa je napisao/la:ne znamo mi to, nije naš fah što bi se reklo :roll:

vidim da nisi onda dobro upucen uvezi toga,, nema veze , al bitno je da vi imate jednog Tottija koji prizna vazda nakon stimoliranje penala.. ;)
ja se ne sjecam kad je na tottiju bio penal :mrgreen:
nema potpisa

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 14:50

sad ispada da su naši igrači mesari, da je Juventus pokraden, da je Galliani cigan jer se okrenuo prema Conteu i pitao ga " Što se sad ne žalite na sudije " ... a Conte mu odgovorio " Vi ste lopovski klub " ... e ima nam ko i reć :lol: :lol: :lol:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 26 feb 2012, 14:56

Gdje ste postenjacine, sta ima jos ? Vjerujem ja da bi svi do jednog otisli do sudije da mu kazu da je gol, ma sta otisli do sudije... Izvadili loptu pa je zakucali u mrezu. Mozda bi jos i sa centra odma jos jedan sebi uvalili za nanesenu dusevnu bol. Nije Buffon kriv sto sudija ne vidi da je lopta usla u gol, njegov posao je da brani. Koga boli q? Vidjeli bi i vase golmane kako bi oni posteno reagovali.

Nek se samo Juventusu greske broje, a sto igraci Milana odrzavaju boks mec na svom stadionu to cemo presutiti. Udaraju sakama, nogama u glavu i u rebra.

Juventus je takodjer postigao REGULARAN gol. Da je sve posteno i da ima te video tehnologije, vodio bi Milan 2:0 i na kraju izgubio, jer bi crveni karton dobila 3 igraca. To sta bi bilo, kad bi bilo zato i ne treba spominjati i pozivati se na to. Kad vec komentarisete, recite nam koji bi Juventus po vasem trebao biti na tabeli, kad Juventusa sudije guraju i stalno namjesta? Ko je to nadigrao Juventus ? Pa ne bi imali toliko nerjesenih da sudije guraju. Koji su pacenici pojedinci na forumu, cudo jedno.

Sigurno ce neko izbaciti klip i udaranje postenih igraca Milana koji trece sudiji da kazu kad su odsimulirali penal, da se slucajno ne bi nanjela steta protivniku. Uvjerili smo se u toku sezone kako Milanovi igraci kolektivno napadaju sudiju kad im svira nepostojeci penal, jer oni su posteni ljudi i postena ekipa koja ne zeli takve pobjede.
Samo posteno, pa ko koga zajebe :!:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 15:01

Za svaki taj "udarac" naših igrača nadam se da će dobiti kaznu od 2 utakmice ne igranja svaki ... naravno komisija će biti i odlučit će se. Za Vidala također ...

Na kraju će ispasti da naši igrači neće dobiti nikakvu suzpenziju jer ono nisu ozbiljni neki udarci niti bilo šta slično. Ono oko Vidala je bila namjera da frajera skrši i sve ispod 2 tekme suzpenzije je ponovo krađa ..

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 feb 2012, 15:05

IlPrincipe je napisao/la:Za svaki taj "udarac" naših igrača nadam se da će dobiti kaznu od 2 utakmice ne igranja svaki ... naravno komisija će biti i odlučit će se. Za Vidala također ...

Na kraju će ispasti da naši igrači neće dobiti nikakvu suzpenziju jer ono nisu ozbiljni neki udarci niti bilo šta slično. Ono oko Vidala je bila namjera da frajera skrši i sve ispod 2 tekme suzpenzije je ponovo krađa ..
Šaka u rebra ? mexes
Noga u glavu ? van bommel
Šaka u glavu ? van bommel
udaranje Lichta sa 2 ruke koji pada na pod ? muntari

Ovo je što sam se sjetio na brzinu, a bilo je još.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 feb 2012, 15:06

IlPrincipe je napisao/la:Za svaki taj "udarac" naših igrača nadam se da će dobiti kaznu od 2 utakmice ne igranja svaki ... naravno komisija će biti i odlučit će se. Za Vidala također ...

Cuj nisu neki ozbiljni udarci? Pa sta treba poslati covjeka u hitnu da bi bilo ozbiljno?? O boze svasta cu procitati od ovi sto navijaju za mesare...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2012, 15:07

Eto vidjet ćeš kako će odlučiti komisija za to nabrojano ;)

Niti jedan neće dobiti kaznu, mark my words ... ne zato što je Berlusconi po vama gospodar svih medija svijeta,vasione,svih galaksija nego zato sto ono nije nista ozbiljno. Ono se dešava skoro na svakoj utakmici.
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 26 feb 2012, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.