Eto vi ste urbani, kod vas je uvijek sve najbolje.. Repka nikad nece igrat u Sarajevu, ne zbog stadiona vec zbog atmosfere, jer budimo realni ni Kosevo ni Grbavica nece imat nikad zara kao sto je to na Bilinom Polju...Aldinn1 je napisao/la:To je kod vas normalna i bez utakmica reprezentacije. Pucate jaja, neke čimburijade i tako to. Vi ste navikli na to. Tako da s reprezentacijom ili bez to kod vas GONI. Ma da hoćemo mi dobiti tribine, što se mene tiče ne mora reprezentacija nikada igrati na njoj, Željo će dovesti grupnu fazu na Grbavicu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nece,nece.. Ako mislite da mozete udomaciti repku slobodno, a nama ce u neku ruku biti i drago sto odlazi repka iz naseg grada, bar vise nece biti seljakljuka,hrane janjetine i slicnih stvari po gradu, a da ne govorim o onom sta ostane kad svi odu..sajo10 je napisao/la: Ziv bijo gdjes ovo napisat. Sace komsije iz Zenice..!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
drugo je grbavica, drugo je koševo gdje su tribine odvojene atletskom stazom da se razumijemo, hebem ti grad, gdje ne žele da im njihova repka igra ! 

-
- Kontakt:
moja fukaro, pa Grbavica je nalik na engleske stadione, blizu tribine, jos krov, pa to ce da ori, kakva zenica kakvi klinci, zamisli 30.000 ljudi na natkrivenoj grbavici 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
[/quote]Eto vi ste urbani, kod vas je uvijek sve najbolje.. Repka nikad nece igrat u Sarajevu, ne zbog stadiona vec zbog atmosfere, jer budimo realni ni Kosevo ni Grbavica nece imat nikad zara kao sto je to na Bilinom Polju...[/quote]
Haha dabogda mi dobili/napravili stadion i u buduce igrali evropske utakmici na nasoj Grbavici a za repku manje vise!
Haha dabogda mi dobili/napravili stadion i u buduce igrali evropske utakmici na nasoj Grbavici a za repku manje vise!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja absolutno nisam za to da stadion prima više od 15 000 gledatelja, treba ipak biti realan. Kako samo koševo smiješno i jadno izgleda onako prazno na tekmama, radije manje ali solidno popunjeno nego neka nerealna pretjerivanja.
Ko što neko reče fakat mi je svejedno hoće li tu igrati repka ili ne...
Vecu glupost nisi mogao napisatFkr.87 je napisao/la: Eto vi ste urbani, kod vas je uvijek sve najbolje.. Repka nikad nece igrat u Sarajevu, ne zbog stadiona vec zbog atmosfere, jer budimo realni ni Kosevo ni Grbavica nece imat nikad zara kao sto je to na Bilinom Polju...
Samo 3 k pitara u zdenki napravi huk kakav citavo Bilino polje niti je niti ce napravit

Da ne spominjemo mogucih 20+k navijaca
Mada ne vidim da je ovo tema repke niti navijaca niti seljakluka toliko o tome
zasto sve mora otici u off
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa eto igrala je repka na Grbavici pa atmosfera kod na dzenazi tbjrb.old school je napisao/la:moja fukaro, pa Grbavica je nalik na engleske stadione, blizu tribine, jos krov, pa to ce da ori, kakva zenica kakvi klinci, zamisli 30.000 ljudi na natkrivenoj grbavici
On poredi utakmicu protiv Qatara na trenutnoj Grbavici sa naprimjer totalnim drugim i vecim stadijonom protiv naprimjer puno atraktivnijeg protivnika. Aferim drug! 
Jos nesto. To je bijo jad od utakmice sto se tice igre, katastrofalno. Qatar nas izigro u drugom gotovo..

Jos nesto. To je bijo jad od utakmice sto se tice igre, katastrofalno. Qatar nas izigro u drugom gotovo..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa svejedno druze kakva god da je utakmica atmosfera treba da bude dobra, eto igrala je kosarkaska repka u Tuzli protiv Izraela pa sta bi? Dok vasa Skenderija zjapi prazna... I opet ides na taj stadion da je veca Grbavica, pa sta da je vece Bilino Polje? Sta bi tad bilo?sajo10 je napisao/la:On poredi utakmicu protiv Qatara na trenutnoj Grbavici sa naprimjer totalnim drugim i vecim stadijonom protiv naprimjer puno atraktivnijeg protivnika. Aferim drug!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
nadam se da ce radit i teren malo jer onda cemo imati najbolji stadion u drzavi
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD
kapacitet bi bio oko 20 milja sto je taman
a za ovu fukaru pa druze ta vasa mrznja prema sarajlijama je vise prerasla sve granice postali ste obsjednuti sa nama
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD

a za ovu fukaru pa druze ta vasa mrznja prema sarajlijama je vise prerasla sve granice postali ste obsjednuti sa nama
jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD![]()
Bas je suprotno druze vi nas mrzite dosta je spomenuti sto govorite kako je sve vase najbolje kako ste bogovi dok mi imamo kompleks manjih gradova, a ustvari ste nula..PS: ako cemo iskreno najbolju travu na stadionu ima Zvijezda od premijerligasa i mislim da ce i ostat tako

Vidi se da ljubomorno lupetas.Fkr.87 je napisao/la:Repka nikad nece igrat u Sarajevu, ne zbog stadiona vec zbog atmosfere, jer budimo realni ni Kosevo ni Grbavica nece imat nikad zara kao sto je to na Bilinom Polju...
Kada Zeljo igra atmosefera koju naprave Manijaci je fenomenalna, a sad zamisli moderni stadion jos kada dodje pored gradjana Sarajeva i ostala raja iz BiH, te dijaspore. Pa ima da bude duplo ljepse nego sto je sada na Bilinom Polju.
Ne razumijem zasto toliko mrznje prema glavnom gradu nase BiH.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da Bogda Koševo, Bilino Polje, Tušanj i Grbavica doživjeli takvu rekonstrukciju, da budu četiri najmodernija stadiona na Balkanu, pa Reprezentacija birala gdje će igrat... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
Pa kakve to veze ima ako igra reprezentacija ? Valjda smo tada svi ko "jedan" , fakat vas ne razumijem.Plivadon je napisao/la:a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sve to stoji ali mora se imati barem 1 stadion od 30.000 ili vise hiljada zbog utakmica reprezentacije, a i ako Bog da evropskih utakmicaŽvaka je napisao/la:Ja absolutno nisam za to da stadion prima više od 15 000 gledatelja, treba ipak biti realan. Kako samo koševo smiješno i jadno izgleda onako prazno na tekmama, radije manje ali solidno popunjeno nego neka nerealna pretjerivanja.
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
niko vas ne mrzi buraz. dopisujes se sa djecom koja ne zna ni sta znaci rijec mrznjaFkr.87 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
Bas je suprotno druze vi nas mrzite dosta je spomenuti sto govorite kako je sve vase najbolje kako ste bogovi dok mi imamo kompleks manjih gradova, a ustvari ste nula..PS: ako cemo iskreno najbolju travu na stadionu ima Zvijezda od premijerligasa i mislim da ce i ostat tako
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
I koji se skoluju u Tuzli pritom pljuju po njoj.. sramota.ljiljan89 je napisao/la:niko vas ne mrzi buraz. dopisujes se sa djecom koja ne zna ni sta znaci rijec mrznjaFkr.87 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nismo nikad nikog mrzili jer nemamo potrebe niti smo bili ni na koga ljubomorniljiljan89 je napisao/la:niko vas ne mrzi buraz. dopisujes se sa djecom koja ne zna ni sta znaci rijec mrznjaFkr.87 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
a za travu rekoh da bi se radila rekonstrukcija dakle postigli bi se uslovi da repka igra a da ne lome noge(nicaze)
djeca???? rijec mrznja... dosta je i tebe i opravdavanja neceg sto nema potrebe da se opravdava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.