Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pa o tome ti pričam :SLBJ MVP je napisao/la:Ja mislim da bi Javi i Nuri u budućnosti mogli biti jači par od Khedire i XabijaNo opet previše je tu igrača
Jedino tu malo i skripi, na zadnjem veznom, Alonso je standardan, al' mu fali pravi covjek u paru da cine savrsen tandem, Javi bi po meni bio savrsen za to.*p!p!t@* je napisao/la:Kad' malo bolje pogledam, davati ogromne pare, a imati ovakav vezni red, nema nikakve logike ...
Real. M : Casillas, Arbeloa, S.Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Grenero, Xabi, Ozil, C.Ronaldo, Higuain.Temporada 2011-12 R. Madrid Rayo 6-2
Temporada 2002-03 R. Madrid Rayo 3-1
Temporada 2002-03 Rayo R. Madrid 2-3
Temporada 2001-02 R. Madrid Rayo 3-1
Temporada 2001-02 Rayo R. Madrid 0-3
Tako je brate*p!p!t@* je napisao/la:5 komada, 5 komada, to je naša nada !
buraz, nesto mi taj tvoj potpis ne stima nikakoSigurdsson je napisao/la:Tako je brate*p!p!t@* je napisao/la:5 komada, 5 komada, to je naša nada !![]()
sigurno ramos ima oci na ledjima... lik se zaletio ko bik, napuco se u lakat.mdss je napisao/la:ovog idiota od ramosa namjerno covjeka laktom udari pu m....er mu ebem cigansku
aha Bekame,Rude i Ronaldu..FKKrajina je napisao/la:Real je bas ciganski klubRamos i Pepe opet
Prvi udara laktom igraca Raya bezveze, a drugi nakon 5 minuta gazi covjeka na zglob
Bas su cigani
I ako koga zanima, moj klub je Man UTD,po ko zna koji put,za pobjedu Giggs 92 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.