Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Cuj ovog poklopca... Cuj,ako ti se ne svidja nemoj ga koristit. Pa mora ga koristit kad nema koji drugi,tj. kad je jedini u koji kanton i opstina ulazu dovoljno. To sto SAMO fk sarajevo koristi redovno taj stadion ne cini ga manje pehom.
'ebo te,upropasti cojk jos jednu temu. Otkud ti ovoliko slobodno vrijeme,majke ti???
'ebo te,upropasti cojk jos jednu temu. Otkud ti ovoliko slobodno vrijeme,majke ti???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pretis lonac kradem ga od tebe sto pitas?neroazzuro je napisao/la:Cuj ovog poklopca... Cuj,ako ti se ne svidja nemoj ga koristit. Pa mora ga koristit kad nema koji drugi,tj. kad je jedini u koji kanton i opstina ulazu dovoljno. To sto SAMO fk sarajevo koristi redovno taj stadion ne cini ga manje pehom.
Kad je jedini kojeg MORAS koristiti u euro kupovima,onda koristi a ne rondaj o pehovima itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@bagrcavi
Stadion Koševo nije napravljen na groblju, groblje se nalazilo niže, staro pravoslavno gdje je i danas fino se vidi. Na područiju današnjeg stadiona prolazio je koševski potok koji je cijelom svojom dužinom presvođen tako da protiče kroz tunele i izvire ponovo kod zgrade opštine centar i uljeva se u Miljacku. I zapitaj se još što se naselje kod stadiona zove JEZERO...
Stadion Koševo nije napravljen na groblju, groblje se nalazilo niže, staro pravoslavno gdje je i danas fino se vidi. Na područiju današnjeg stadiona prolazio je koševski potok koji je cijelom svojom dužinom presvođen tako da protiče kroz tunele i izvire ponovo kod zgrade opštine centar i uljeva se u Miljacku. I zapitaj se još što se naselje kod stadiona zove JEZERO...

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
izvini molim te, odrasli, ja govorim kako jeste, moro sam napisat jer bi svi odma pisali rumunija ovo rumunija ono...ljiljan89 je napisao/la:okani se politike dijeteribery77 je napisao/la:al brate gledaj Rumunije, zemlja u raspadu, siromasniji nego mi, usli u EU da nebi potpuni propali, pa su napravili stadion boli glava....jes da je Bukurest dosta veci od Sarajeva, al i mi zasluzujemo jedan fin stadion..bolje jednom ulozit dobre pare i napravit moderan stadion da nam svi zavide, ne treba bit velik nes, al da valja, ne trosit pare na krpljenju stadiona koji su igradjeni 40-50-ih godina...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... amic_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Harishp i bagrcavi, smatrajte se upozorenim pred ban.
Zar moramo čitati iste preprike na svakoj temi?
Zar moramo čitati iste preprike na svakoj temi?
imali sta novo o Grbavici ocel se pravit?
- Jankauskas
- Kontakt:
Banja luka danas ,

- Arsenalisation
- Kontakt:
Haman ce se prije u BL horit' "Jedna si jedina",nego u Sarajevu/Zenici...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Drago mi je za Banjaluku, mada ja mislim da je kod nas općenito gradnja tribina nepotrebna, svakako ne punimo ni ono što imamo. Treba dovesti u red stolice, svlačionice, reflektore, krov, teren, a kapacitet je zasad i više nego dovoljan.
Šteta što je stadion u Banjaluci onog ružnog tipa kao Tušanj, Koševo i drugi okrugli sa atletskom stazom.
Šteta što je stadion u Banjaluci onog ružnog tipa kao Tušanj, Koševo i drugi okrugli sa atletskom stazom.
Bolje onda igrati na PecariArsenalisation je napisao/la:Haman ce se prije u BL horit' "Jedna si jedina",nego u Sarajevu/Zenici...
Cisto sumnjam da bi politika to dozvolila, na zalost.Arsenalisation je napisao/la:Haman ce se prije u BL horit' "Jedna si jedina",nego u Sarajevu/Zenici...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ima li nada za ovog stadiona:?

Nikad se ovo nece izgradit na prostoru BiH !AjdBosnaVodi je napisao/la:Ima li nada za ovog stadiona:?
Svaka cast ovome ko je napravio skicu i prijedlog ali sto je previse, previse je.
Molim te pogledaj stadion 2 etaze cca. 30-35 hiljada, mislim smjesno napunit ce se par puta godisnje tj. onoliko puta koliko igra reprezentacija, a sta kasnije ? Kad bude igrao Celik zjapit ce prazan, a za ovakve stadion treba sigurno par miliona samo za odrzavanje.
-
- Kontakt:
Jeste malo previse.
Al stvarno sam se nado Novoj Grbavici, imam osjecaj da bih bilo vise navijaca na Grbavici s novim stadionom.
Volio bi vidjeti:
Stadion Turkic (Bilino)
Nova Grbavica
Rekonstrukcija Koseva
Al stvarno sam se nado Novoj Grbavici, imam osjecaj da bih bilo vise navijaca na Grbavici s novim stadionom.
Volio bi vidjeti:
Stadion Turkic (Bilino)
Nova Grbavica
Rekonstrukcija Koseva
@elegant
ovo je plan banjaluckog stadiona a ne Celika
ovo je plan banjaluckog stadiona a ne Celika
Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.Elegant je napisao/la:Nikad se ovo nece izgradit na prostoru BiH !AjdBosnaVodi je napisao/la:Ima li nada za ovog stadiona:?
Svaka cast ovome ko je napravio skicu i prijedlog ali sto je previse, previse je.
Molim te pogledaj stadion 2 etaze cca. 30-35 hiljada, mislim smjesno napunit ce se par puta godisnje tj. onoliko puta koliko igra reprezentacija, a sta kasnije ? Kad bude igrao Celik zjapit ce prazan, a za ovakve stadion treba sigurno par miliona samo za odrzavanje.
Čelik Zenica 1945
STO SAM JA NAPISAO - TO JE REALNOST:Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.Elegant je napisao/la:Nikad se ovo nece izgradit na prostoru BiH !AjdBosnaVodi je napisao/la:Ima li nada za ovog stadiona:?
Grad Banja Luka nema milione da gradi mega stadione kao sto je ovaj na skici (slici), drzava BiH takodje nema jer ima vecih i vaznijih problema.
Stadion na slici je ne realan za nase uslove, 30-35 000 je previse, napunit ce se onoliko puta koliko reprezentacija igra godisnje, preskup je za odrzavanje.
edit: moja greska mislio sam da je ovo za Zenicu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 feb 2012, 17:50, ukupno mijenjano 3 puta.
ovaj gore stadion je bio predlozen za Banjaluku a ne za Zenicu i od ove ideje nema nista
Moja greska u pitanju je Banja Luka, ali svejedno ista prica.
-
- Kontakt:
Za Kojeg stadiona mislis ima sansa da se izgradi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.