Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
@Vrebac86
Nemoralna ponuda za Lulica je vec jednom bila stigla, ali su je odbili, cini mi se 15 Mio. €, a to je vjerovatno bio Bayern.
Ali ja ne kontam sto se toliko diskutira o Lulicevom prelasku, pa on je tek pola godine u Laziu, a vec spekulacije o njegovom odlasku. Skoro svaku utakmicu je dosad odigrao, neznam sto bi bio nezadovoljan. I da Edi Reja ode, mislim da njegovo mjesto u prvih 11 ne bi bilo ugrozeno, pa zna odigrati desnog i lijevog beka i krilo, takve igrace neces lagano naci.
Nemoralna ponuda za Lulica je vec jednom bila stigla, ali su je odbili, cini mi se 15 Mio. €, a to je vjerovatno bio Bayern.
Ali ja ne kontam sto se toliko diskutira o Lulicevom prelasku, pa on je tek pola godine u Laziu, a vec spekulacije o njegovom odlasku. Skoro svaku utakmicu je dosad odigrao, neznam sto bi bio nezadovoljan. I da Edi Reja ode, mislim da njegovo mjesto u prvih 11 ne bi bilo ugrozeno, pa zna odigrati desnog i lijevog beka i krilo, takve igrace neces lagano naci.
- skyisthelimit
kako god ispalo na kraju, Lazio je napravio pravi potez i Lula ce im se visestruko isplatiti. Dok su drugi sumnjali u njegove kvalitete rimljani nisu i sad ako neko zeli Lulu mora iskesirati najmanje 15 mil..Ako bi isao najbolje bi mu bilo van Italije, po mogucnosti Engleska jer ne vidim u ovom trenutku boljeg kluba u Italiji sem Lazija za njegov napredak..Dakle, Il Lazio il Engleska ako cemo vec spekulisati
15.10 - 15.06 ...
Pa basneznam dali je 15 milki nemoralna ponuda, jeste visoka ali mislim da bi nemoralna bila oko 20-25!!Goalgetter je napisao/la:@Vrebac86
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Senad Lulic na dodjeli ''Duracell Awarda''

- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
jel' ga ovo isfura ovaj lik, ne pruzi mu ruku ?

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo sastavi za utakmicu, Lula je krilo
Lazio (4-2-3-1): Marchetti; Zauri, Biava, Diakité, Garrido; Ledesma, Gonzalez; Mauri, Hernanes, Lulic; Klose
A disp.: Bizzarri, Scaloni, Sbraga, Zampa, Candreva, Alfaro, Kozak. All.: Reja.
Squalificati: Dias (1), Matuzalem (1)
Indisponibili: Brocchi, Cana, Rocchi, Konko, Stankevicius, Radu
Fiorentina (3-5-2): Boruc; Pasqual, Natali, Nastasic; De Silvestri, Behrami, Montolivo, Lazzari, Romulo; Jovetic, Ljajic
A disp.: Neto, Felipe, Camporese, Salifu, Marchionni, Vargas, Cerci. All.: Rossi
Squalificati: Olivera (3), Cassani (1), Gamberini (1)
Indisponibili: Kroldrup, Kharja, Amauri
PRENOS: http://www.streamlivehd.info/p/channel-2_26.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SOPCAST: sop://broker.sopcast.com:3912/124716" onclick="window.open(this.href);return false;
Lazio (4-2-3-1): Marchetti; Zauri, Biava, Diakité, Garrido; Ledesma, Gonzalez; Mauri, Hernanes, Lulic; Klose
A disp.: Bizzarri, Scaloni, Sbraga, Zampa, Candreva, Alfaro, Kozak. All.: Reja.
Squalificati: Dias (1), Matuzalem (1)
Indisponibili: Brocchi, Cana, Rocchi, Konko, Stankevicius, Radu
Fiorentina (3-5-2): Boruc; Pasqual, Natali, Nastasic; De Silvestri, Behrami, Montolivo, Lazzari, Romulo; Jovetic, Ljajic
A disp.: Neto, Felipe, Camporese, Salifu, Marchionni, Vargas, Cerci. All.: Rossi
Squalificati: Olivera (3), Cassani (1), Gamberini (1)
Indisponibili: Kroldrup, Kharja, Amauri
PRENOS: http://www.streamlivehd.info/p/channel-2_26.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SOPCAST: sop://broker.sopcast.com:3912/124716" onclick="window.open(this.href);return false;
Lulic se povrijedio 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
A u pm povreda Lulica,vjerovatno pisi propalo protiv Brazila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eto izađe zbog povrede...Pu jbm ti.. 

povrijedio se mislim da je zadnja loza u pitanju minimalno 4 sedmice van terena 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
A u pm, samo nam je ovo trebalo

Znaci bez ikakvih razmisljanja Stevanovic i Visca moraju biti prekosutra u ST Galenu!!!ammarc je napisao/la:Lulic se povrijedio
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sta god da je za dva dana sumnjam da se oporavi....
ahmic je napisao/la:Sta god da je za dva dana sumnjam da se oporavi....
drzao se za zadnju lozu mislim da je to u pitanju a to je minimalno mjesec dana oporavka

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koja nafaka.. Krivo mi je i zbog tekme, ali i zbog njega. Šteta.
Ipak mislim da je u pitanju premorenost da nece biti nista ozbiljno jer covjek je pretrcao u zadnjih par sedmica 5 maratona!!!mdss je napisao/la:ahmic je napisao/la:Sta god da je za dva dana sumnjam da se oporavi....
drzao se za zadnju lozu mislim da je to u pitanju a to je minimalno mjesec dana oporavka
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Steta...
visca sad mora dobiti poziv...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.