Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

ammarc
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ammarc » 26 feb 2012, 17:57

Bravo majstore,nisi mogao naci 3 bolja sala :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2012, 18:10

In 1991, A boy scored his debut goal vs Norwich. 20 years later, In 2012, A Legend Scores a winner vs Norwich. :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 feb 2012, 18:12

majestic24 je napisao/la:Od rodjenja nek se zna pravi put

slika
Taj u sredini bolje što se ne vidi :P

Svaka čast brate, nek' je hairli :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 feb 2012, 18:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:In 1991, A boy scored his debut goal vs Norwich. 20 years later, In 2012, A Legend Scores a winner vs Norwich. :D
slika

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 feb 2012, 18:33

Legende izvukoše situaciju. :mrgreen: Al' nešto me posebno bode u oči u posljednje vrijeme, tačnije posljednja dva meča. Bode me to (ne)svjesno povlačenje nakon vodstva. Dva meča zaredom se povede i onda stop. Kao da je za pobjedu dovoljno 1-0 . Da li je to posljedica puno primljenih golova na početku sezone, pa ne smiju da se otvaraju i rizikuju ili nešto drugo, stvarno ne znam. Ja lično, sam nekako osjetio na početku, a i pred kraj se vidjelo da se Norwicheva odbrana može probiti, itekako . Ali se nije pokazivala pretjerana želja za drugim golom i prepustilo se Norwichu da polako napada i kreira šanse . :? Iskreno se nadam da će Fergie poradit sa ekipom po pitanju toga.

Što se nastavka sezone tiče, meč sa Tottenhamom može bit' vitalan. Mnogo, mnogo toga će ovisit o tom meču. Sve osim pobjede Uniteda, City ostavlja u prilično dobroj poziciji, dok bi pobjeda Unitedu mogla bit ključna. Nakon Tottenhama, do meča sa Cityem (koji bi mog'o bit title decider), Unitedov raspored je prilično dobar. Tottenham je nekako bio mušterija Uniteda zadnjih godina, ali na WHL-u će da bude pakleno. Malo su možda uzdrmani nakon današnjeg poraza, ali to vjerovatno ništa neće značit sljedeće sedmice. Dodatni plus za United u tom meču mogu biti Rooney, Valencia, pa i Cleverley. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 26 feb 2012, 18:37

Thunderstruck je napisao/la:
lindegard je napisao/la:Sad se vidjela razlika izmedju Chicharita i Welbeka ii zasto Cicarito mora imati prednost nad Deniom !!
Da, pa je zato Chicharito izašao a Welbeck ostao u igri. :mrgreen: Nemoj lupetati gluposti, Welbeck je danas promašio nekoliko zicera, zapravo jedan onaj pravi ali i zato se može naći opravdanje u umoru. Danny je danas igrao na Rooneyevoj poziciji i dosta je trčao i učestvovao u akcijama. Hernandez je samo trčkarao u napadu. Od svih igrača danas Welbeck se vjerovatno najviše umorio i istrošio, što se odrazilo na njegovu koncentraciju u finišu. Sve u svemu, solidna utakmica za njega.
:lol: :lol: Vidii ja favorizuje Chicharita i za mene je bolji igrac od Denia a to vecina cinjenica pokazuje ! Obojica su napadaci i njihov zadatk je zabiti gol a ne trckarati na oko šesnesterca.Cicarito mozda nema neku kontrolu i prodore ali covjek zabija radi svoj poso korektno a Deni pokusaje nesta ima ga svugdje ( to jeste pozitivno ) ali to se od njega netrazi..I najvaznije u ovom trenutku pred mec sa Totenhenom da imamo nekog napdaca u formi sto definitivno nije Welbek 4 zicera to nije umor to je neznanje.Chicharito nije takodjer u nekoj formi ali se covjek nadavao golova u odnusu na Denia i vece su sanse da on zabije nego Denii
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2012, 18:38

Slazem se za to povlacenje, Evra. Totalno nepotrebno. Umjesto da se utakmica odluci, oni dave 80 minuta. Sjecam se pocetka sezone i utakmica protiv Tottenhama, Boltona i Arsenala kad nisu stali nakon jednog gola, nego su nastavili napadat. Na to se treba vratit.

Nego zna li se konkretno sta je Rooneyu? Ako je istina da ga samo grlo boli, onda moram rec da je nevjerovatno sto nije bio barem na klupi. Ok, neugodno je bit u aktivitetu kad te boli, ali mora stisnut zube malo. Ja barem to ocekujem od navodnog lidera ekipe. Ako je nesto ozbiljnije u pitanju, onda ok.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 feb 2012, 19:01

lindegard je napisao/la:Welbek 4 zicera to nije umor to je neznanje
Hajd' nađi mi te zicere da ih i ja vidim!
Možda me malo bacilo pa sam propustio neke dijelove utakmice. :mrgreen:
Ja koliko sam vidio jedini pravi zicer je bio onaj pokušaj glavom u finišu, a to je očigledan manjak koncentracije prouzrokovan umorom.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 26 feb 2012, 19:03

Na kraju je dobro ispalo bez Rooneya, nadam se da će igrati u subotu protiv Spursa gdje se odlučuje naša sezona, pobjedimo li na WHL-u, mislim da će titula biti naša
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2012, 19:09

Fergiev post-match intervju :mrgreen:

Ferguson told Sky Sports: "It could prove to be very special, but for Ryan to score the winning goal with the last kick of the ball on his 900th game, well, he probably deserves that for the career he's had.

"But I have to say we were lucky today in the sense that although we made a host of chances, Danny Welbeck could have scored four(@Thunder evo cak i fergie kaze da je mogao 4 zabit danas). I thought Norwich were the better team.

"In that first half, they put 12 crosses into the box and if it wasn't for (Rio) Ferdinand, (Jonny) Evans and David de Gea, we wouldn't have survived it."

Ferguson was quick to praise the performance of keeper De Gea, who produced arguably his best performance in a United shirt.

Manchester United pair Wayne Rooney and Tom Cleverley have both been ruled out of England's international friendly against Holland on Wednesday.

"He's being doing great the kid since that Liverpool game when he had a disappointing day but he's growing all the time and he proved today what a good goalkeeper he's going to be," said Ferguson.

"We always know he has the potential since his time at Atletico Madrid, but today that was another confirmation of how good he's going to be."

And when asked about how the title race will go, he added: "We won't get nervous. We're used to it 8-) . You saw that with the Norwich goal today. How do we react? We started to play and you know that experience will help us."

Manchester United pair Wayne Rooney and Tom Cleverley have both been ruled out of England's international friendly against Holland on Wednesday.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 26 feb 2012, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 feb 2012, 19:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:

"But I have to say we were lucky today in the sense that although we made a host of chances, Danny Welbeck could have scored four(@Thunder evo cak i fergie kaze da je mogao 4 zabit danas). I thought Norwich were the better team.
Mogao je zabiti 4, ali to ne znači da su sve bile 100% šanse.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 26 feb 2012, 19:14

Majestic veliki respect za ovu sliku :D

Moram priznat da je fin osjecaj direktno pogledat samo gol u sudiskoj nadoknadi za pobjedu, nema zivciranja nema nista cak nema potrebe nista ni komentarisat :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 26 feb 2012, 19:27

Možda je ova ozljeda Rooneya i neka igrica prema savezu kako ne bi otišao na reprezentativnu utakmicu protiv Nizozemske, bit će u klubu i fino odmoriti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 feb 2012, 19:28

SirAlexFerguson je napisao/la:Možda je ova ozljeda Rooneya i neka igrica prema savezu kako ne bi otišao na reprezentativnu utakmicu protiv Nizozemske, bit će u klubu i fino odmoriti
I meni je to naumpalo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2012, 19:48

Moguce, Fergie je vise puta kritikovao teren na Wembleyu...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2012, 19:49

Thunderstruck je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Možda je ova ozljeda Rooneya i neka igrica prema savezu kako ne bi otišao na reprezentativnu utakmicu protiv Nizozemske, bit će u klubu i fino odmoriti
I meni je to naumpalo.
Wayne has still not recovered from his throat infection, so hopefully we'll get him ready for next Sunday, when we have a big game at White Hart Lane. ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 26 feb 2012, 19:50

ammarc je napisao/la:Bravo majstore,nisi mogao naci 3 bolja sala :)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 feb 2012, 18:01

[youtube][/youtube]

Kakav igrac,da nam je vise igraca kao on i Scholes.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 18:09

Samo pogledajte kako mu je drago bilo kad je dao gol. Slavi kao neki momak od 18 godina, a ne veteran koji je osvojio sve zivo vise puta. Zato i moze igrat na ovom nivou 20 godina, uvijek gladan i ganja trofej vise.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 feb 2012, 18:16

Cartman je napisao/la:Samo pogledajte kako mu je drago bilo kad je dao gol. Slavi kao neki momak od 18 godina, a ne veteran koji je osvojio sve zivo vise puta. Zato i moze igrat na ovom nivou 20 godina, uvijek gladan i ganja trofej vise.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Piero
Evo i ovo sam nasao na internetu,uvijek ce mi drazi biti igraci koji igraju srcem a ne koji igraju za pare,zato vise gotivim messia nego Ronalda,jest da je Ronaldo igrao za United al me razocarao kad je otisao zbog para,a jos je rekao poslije finala lige prvaka kad su ga novinari upitali da li ostajete u Unitedu,on je rekao ostajem i kao razlog odlaska rekao je da je sve osvojio u Unitedu i da želi igrati za kraljevski klub,tako nesto..
Messi je sigurno imao nekoliko nevjerovatnih ponuda,ali odbio ih je,svjestan je da mu je Barca spasila život,da mu je Barca pruzila sve sto ima danas i zato im se oduzuje na najbolji nacin - svojim igrama i ponasanjem i sumnjam da ce napustiti barcu,jedino sam nesto citao da bi mogao zadnju sezonu odigrati u timu u kojem je poceo u Argentini.
I scholes i giggs su dosli u United kao mladi,kao djeca,Fergie im je pruzio sansu i oni su je iskoristili na pravi nacin,svaka im cast,pa dovoljno govori i cinjenica da se Scholes vratio i nakon zavrsetka karijere da pomogne Unitedu i kapa dole i jednom i drugom. We'll never die,We'll never die!

A za ovo sto je del piero rekao,svaka mu cast,jedan od najdrazih meni napadaca,uz velikog Raula..

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.