Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sky Sports said Steven Gerrard was the first person to console Anthony Gerrard after he missed the crucial penalty.
-
- Kontakt:
da nisu uzeli English Premier League
hoce izginuti buahahahaha

- Evolution87
- Kontakt:
Konacno da i vi osvojite jedan trofej
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ko im se javlja...Evolution87 je napisao/la:Konacno da i vi osvojite jedan trofej

- Linus Torvalds

Ne daj Boze da ste nesto bitno osvojili
- frankqqqqq
- Kontakt:
52 godine nije malo, i boli te to, znam..dzonvejn je napisao/la:ko im se javlja...Evolution87 je napisao/la:Konacno da i vi osvojite jedan trofej
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hejteri ,idite popijte kafu ,smirite se malo
Napokon trofej nakon gotovo 6 godina
kasnije ću sve detaljno napisati i o igračima i o emocijama i o svemu vezano za utakmicu

Napokon trofej nakon gotovo 6 godina

kasnije ću sve detaljno napisati i o igračima i o emocijama i o svemu vezano za utakmicu

You'll never walk alone.
dzonvejn je napisao/la:ko im se javlja...Evolution87 je napisao/la:Konacno da i vi osvojite jedan trofej

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
fakat mi zao igraca cardiffa onaj njihov gerrard u suzama mozda su i svi njihovi igraci
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Hahahaha pogledaj ti ovaj hajtera, kako im je krivo, trofej je trofej, ali kad dođu navijači Arsenala, Želja hej Želja
Donekle razumijem navijače scuma, al ove ostale. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
reds je napisao/la:Ove sezone su bili katastrofa što se tiče izvođenja penala,e baš da vidimo sad.Inače kako je Gerrard večeras puc'o ne bi me čudilo da i on fuli.![]()
Come on reds !

FK Pjetlovi
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kaže komentator na SK: Nedaj bože da su osvojili titulu prvaka Engleske.
Btw, čestitke.

Btw, čestitke.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Jeste to uzeli Ligu Šampiona ?
Cardiff je ovo zaslužio, ali u životu često nije pravedan.

Poruka za Kennya: Pronađi neku knjigu napisanu od strane nekog velikog fudbalskog taktičara i pronađi nešto o stvari zvanoj filozofija igre, pošto je očito da istu nemaš na terenu. Pa čak i Stoke ima određenu filozofiju kojom se vode, Swansea, Norwich, samo je kod nas to ogromna nepoznanica. Nisu '80-e, deal with it. Pa tu je i Rafa, zar je problem zamoliti ga za neku poduku o osnovnim taktičkim stvarima? Siguran sam da bi to dragog srca prihvatio. Tim ima određeni potencijal i siguran sam da bi se igra značajno popravila samo da se Kenny okrene realnosti a ne forsiranjem nečega što je izumrlo u modernom fudbalu. Čak nisam siguran da je Kenny tako dobar motivator, u što sam bio ubijeđen poslije njegovog dolaska. Mislio sam da bi svojim inspirativnim govorima o historiji i čuvenim događajima koje je on iskusio mogao doprijeti do igrača nakon čega bi oni eksplodirali no nijednom to nisam dočekao. Ili ipak živim u nekoj teškoj zabludi.
Čestitke svima u klubu iako nije bilo zasluženo. No trofeju se ne gleda u zube. A i grehota bi bila ne osvojiti trofej pred onakvim navijačima. Čestitke i Cardiffu na sjajnoj borbi i velikom trudu. Želim im što brži ulazak u Premiership.
YNWA!
Čestitke svima u klubu iako nije bilo zasluženo. No trofeju se ne gleda u zube. A i grehota bi bila ne osvojiti trofej pred onakvim navijačima. Čestitke i Cardiffu na sjajnoj borbi i velikom trudu. Želim im što brži ulazak u Premiership.
YNWA!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Znam da mnogi smatraju CC nevažnim trofejom, al' ipak za svakog navijača svaki trofej je važan.
LFC nije bio na visini zadatka, al' ipak nakon dužeg perioda ponovo smo igrali na Wembleyu i to je 100% stvaralo veliki pritisak na naše igrače. Cardiff me je ugodno iznenadio sa otvorenom igrom, a pogotovo napadač Miller koji je dokazao svoju klasu. Nadam se da ovo nije posljednji put u ovoj sezoni da igramo na Wembleyu, te se nadam kako ćemo i u FA Cupu dogurati do finala, jer znam da mi to možemo, jer mi smo Liverpool klub sa velikim imenom. YNWA!
Također bih da se nadovežem na hejtere na ovoj temi. Samo bih da kažem da Vas molim da ne trollujete ovu temu makar večeras, te da nas pustite da u miru slavimo osvojeni trofej.
LFC nije bio na visini zadatka, al' ipak nakon dužeg perioda ponovo smo igrali na Wembleyu i to je 100% stvaralo veliki pritisak na naše igrače. Cardiff me je ugodno iznenadio sa otvorenom igrom, a pogotovo napadač Miller koji je dokazao svoju klasu. Nadam se da ovo nije posljednji put u ovoj sezoni da igramo na Wembleyu, te se nadam kako ćemo i u FA Cupu dogurati do finala, jer znam da mi to možemo, jer mi smo Liverpool klub sa velikim imenom. YNWA!
Također bih da se nadovežem na hejtere na ovoj temi. Samo bih da kažem da Vas molim da ne trollujete ovu temu makar večeras, te da nas pustite da u miru slavimo osvojeni trofej.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
I ja idem pod tuš
Thunder ,bit' će i toga ,samo nek' se prekinuo ovaj post

Thunder ,bit' će i toga ,samo nek' se prekinuo ovaj post

You'll never walk alone.
5 puta, ChelseaWisey je napisao/la:Jeste to uzeli Ligu Šampiona ?![]()

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
onaj komentator na sport klubu je sramota ne znam sto radi utakmice liverpoola kad ih ne podnosi...
kaze onaj najvijac arsenala evolution neki konacno trofej a oni 7 godina nista nisu osvojili
cuj slave ko da su ligu prvaka osvojili... pa ocigledno vi ne znate sta je slavlje cim vam ovo izgleda puno.
@bertrand tesko da ce ti kenny ovdje procitati tu poruku

kaze onaj najvijac arsenala evolution neki konacno trofej a oni 7 godina nista nisu osvojili

cuj slave ko da su ligu prvaka osvojili... pa ocigledno vi ne znate sta je slavlje cim vam ovo izgleda puno.
@bertrand tesko da ce ti kenny ovdje procitati tu poruku

Zadnja izmjena: fera, dana/u 26 feb 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Cestitam ! Mogli ste sad Newcastle-u pustiti 6. mjesto

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.