Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ayewwwwwwww
aaaaaaaaaaaaa
sta promasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
sta promasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ajde Valensija dobij, odma' ću 2 rekata nafile klanjat...
Čelik Zenica 1945
- Emir ZENICA
- Kontakt:
**** ti **** onog da ti ****
pa sta su fulali,precke stative,prazne golove **** ti hljeb u supak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa sta su fulali,precke stative,prazne golove **** ti hljeb u supak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Volim te Celik ! ! !
-
- Kontakt:
Dabogda osvojili gomilu kurcina,jeb.o vam bog mater usranu,dabogda zavrsili ko Busbyeve bebe,i niste ni za ceg drugog.
Obori me liverpul, sve prodjem ovi me hadalji obore.... ebo me dan ako vas vise ikad odigram
da padnu 4 gola u zadnjih 20 min nema sanse
joj viena i linz 

Željeznicar za život cijeli !
Mogao sam za ove 3 marke koje sam popusio kaficu popit, a sad se mogu ebat
ako ti je neka utjeha ,i ja tu cekam over na nekih 40 km-čićalikusa je napisao/la:da padnu 4 gola u zadnjih 20 min nema sanse![]()
joj viena i linz

I to ti je upitno bez 3 markenime_tm87 je napisao/la:Mogao sam za ove 3 marke koje sam popusio kaficu popit, a sad se mogu ebat

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
od tolike ponude nasli njihFeco je napisao/la:ako ti je neka utjeha ,i ja tu cekam over na nekih 40 km-čićalikusa je napisao/la:da padnu 4 gola u zadnjih 20 min nema sanse![]()
joj viena i linz

a jos gore se osjecam kad vidim ovu "ljepotu" :Ljubljana-Alba vec 4:3

- zivojinmiric
jedan od milion što me liver danas u fixu oborio. mamu im...........
Ja htio 1x igrat i ne znam kontam ma ovo je sigurica necu i evozivojinmiric je napisao/la:jedan od milion što me liver danas u fixu oborio. mamu im...........

il medvjede a jojFeco je napisao/la:a jos gore se osjecam kad vidim ovu "ljepotu" :Ljubljana-Alba vec 4:3![]()

Ako odigras 12 sigurica parova jedan padas 100%, kao sto je kod mene slucaj...sto je najgore ne znas bil igro ove sigurne kofol ili ove sa visokom kvotom... ma ova kladionica je obicno ka.rina... moras imati nafake na izvoz, a ja je nemam
-
- Kontakt:
Ja stavio Porta jer mi je tražilo 5 kombinacija i oni se muče, ma koji qurac čekaju više
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Opet me Napoli pocasti kao i utorak !Hvala im 

- Emir ZENICA
- Kontakt:

http://www.rezu" onclick="window.open(this.href);return false; ltati.com/utakmica/hjzju4M0/#detalji-utakmice
17:5 u sutevima za Marseille,precka,stativa,2 puta prazan gol promasen,pa onda igrac skinuo u 93 minuti loptu sa gol linije . aaaaaaa
Volim te Celik ! ! !
Ja stvarno ne mogu da vjerujem koji sam baksuz :S Prosle nedjelje sam pao dva listica na po jednom (prokleti Udinese prvi put da ne pobijedi kod kuce), odlucim da napravim pauzu citavu radnu sedmicu
Jucer imao predavanje na faksu i nesto ranije dodjem i svratim u kladaru dok sam cekao i padnem samo na Newcstlae-u. Danas me odmah na pocetku obori prokleti Standard, a prosao sam i Arsenal i Barcu i Napoli i jos svasta nesto, **** ga i kladionica i sve vise

Uplatim ovo na brzinu danas i dobijem, a kad razmisljam po pola sata sta da odigram padnem...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.