BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 18:09

Monolog je napisao/la:Lewa, Lewa, Lewa.
Dugo je postio, vala. Mašina se ponovo pokreće. 8-)
Nije gol sretan naaa.... ;) **** te on u dupe 8-) 8-)

Auuu dobar je Schmelzer ..samo nek se ne prelazi polovinu terena ( Hebe mi zivce opasno ) :twisted:

EDIT :
Imam neki gadan osjecaj da necemo dobit utakmicu, pa majku mu **** jel normalno da moramo stvorit 5-100% prilika da bi vodili 1:0....

Kuba Groskrojc Lewat hebem vam po mater retardiranu !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2012, 18:20

:lol:
Ma ja, nema on veze. :roll:
Čovjek dribla igrača, čeka trenutak u kome bi bilo najbolje opucati po golu i zabija za 1:0. Lopta nije lobovala golmana ili promijenila smjer za 180 stepeni, pa da bude pravi nafakaški gol.
Poslije je pogodio i stativu. Čovjek je i danas odigrao odličan meč, a ti pričaj šta hoćeš. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 18:22

Monolog je napisao/la::lol:
Čovjek dribla igrača, čeka trenutak u kome bi bilo najbolje opucati po golu i zabija za 1:0. Lopta nije lobovala golmana ili promijenila smjer za 180 stepeni, pa da bude pravi nafakaški gol.
Poslije je pogodio i stativu. Čovjek je i danas odigrao odličan meč, a ti pričaj šta hoćeš. 8-)
Da hocemo ga prodat za 5 miliona samo da ne moram slusat kako je dobar... :lol: :lol: :lol:
Vjeruj mi da je dovoljno skreno loptu da golman ne moze nista ucit... 8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 18:24

HzBvB je napisao/la:
Da hocemo ga prodat za 5 miliona samo da ne moram slusat kako je dobar... :lol: :lol: :lol:
jah ti znas bolje od Kloppa.. :roll: :roll:
strucnjak si ti nema sta,vidjelo smo tvoje rjesenje u Berlinu.. :evil: tele zivo..
njega d aje uvaliti za 5 ,to bi nam bio pogodak..dok levat zabija ,taj drugi hobla klupu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 18:30

mma_hz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
jah ti znas bolje od Kloppa.. :roll: :roll:
strucnjak si ti nema sta,vidjelo smo tvoje rjesenje u Berlinu.. :evil: tele zivo..
njega d aje uvaliti za 5 ,to bi nam bio pogodak..dok levat zabija ,taj drugi hobla klupu..
Nesretnice jedan to "tele" je donijelo titulu.... :( :( :(
Izgleda da si ti poceo pratit BvB od septembra...ccc
Boze ,Boze....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 18:33

jasta sam..iskreno od 97 sam poceo ziv ti meni bio..i nikada nisam prestajao.. ;)
donijeli su titulu svi igraci ,a ne jedan igrac...hoces li govoriti sada kad ponovo uzmemo titulu :D da nam je Levat osvojio jer je najbolji strijelac.. ;) il ces ga i dalje "davati" za 5 milijuna.. :roll:
saberi se malo i prevaspitaj.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 18:39

mma_hz je napisao/la:jasta sam..iskreno od 97 sam poceo ziv ti meni bio..i nikada nisam prestajao.. ;)
donijeli su titulu svi igraci ,a ne jedan igrac...hoces li govoriti sada kad ponovo uzmemo titulu :D da nam je Levat osvojio jer je najbolji strijelac.. ;) il ces ga i dalje "davati" za 5 milijuna.. :roll:
Slusaj me druze....mene on nervira i ja ga ne gotivim zato sto liku treba milion prilika da zabije gol !
Vi po meni gledate povrsno stvari iz razloga sto gledate samo u tih 15 golova...
On je brat bratu do sad mogao zabit 25 golova sta vise neki njegovi promasaji (al 100000%-tni) kostali su nas bodova ove sezone ...
Ja se samo nadam da ova njihova nonsalantnost Borussia-u nece kostat bodova...
Boli me ne k... zvao se on Lewandowski ovaj ili onaj ...samo da BvB pobjedjuje...
Evo opet propusta priliku dok ovo pisem...i sad samo treba da nam daju neki gol iz jedne prilike , a ON gospodin masio 3 -100% ili Kuba ili Gros...kontas ?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 18:43

HzBvB je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:jasta sam..iskreno od 97 sam poceo ziv ti meni bio..i nikada nisam prestajao.. ;)
Slusaj me druze....mene on nervira i ja ga ne gotivim zato sto liku treba milion prilika da zabije gol !
Vi po meni gledate povrsno stvari iz razloga sto gledate samo u tih 15 golova...
On je brat bratu do sad mogao zabit 25 golova sta vise neki njegovi promasaji (al 100000%-tni) kostali su nas bodova ove sezone ...
Boli me ne k... zvao se on Lewandowski ovaj ili onaj ...samo da BvB pobjedjuje...
Evo opet propusta priliku dok ovo pisem...i sad samo treba da nam daju neki gol iz jedne prilike , a ON gospodin masio 3 -100% ili Kuba ili Gros...kontas ?
sve ja kontam al Kuba za Levata ... :D
FK SARAJEVO.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 18:47

mma_hz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
sve ja kontam al Kuba za Levata ... :D
Ee o ovom ti ja pricam .....ponovo su ljudi u igri !!!
Zamisli samo da se desilo na 1:0 nebi dobili tekmu 100% a i ovako je gutavo a moglo je bit sad 4:1

OVO SVE VODI DA MI IZGUBIMO BODOVE !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 26 feb 2012, 19:24

3 boda su najvažnija, nastavlja se velika serija Borussue. Održaje se prednost ispred konkurencije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 19:28

al eto dobismo...to je jedino bitno.. :D :D
ja sam se iskreno bojao da se ne desi ono kao s Kajzerom,al et..
@HZBVB sreca je nasa pa imamo ovog levata,vidjelo se sada kad je on izasao izasao da smo totalno pali u ofanzivi... :?
na Kagavi je primjetan zamor ,al bitno je da je on tu,takodzer sam zacudzen padom u fizickoj spremi pojedinih igraca..
sada nam dolazi mainz i nadam se da cemo to ranije rjesiti i da se necemo ovoliko trositi..a Leverkusen sa p'ravim pristupom moze oteti bod bavarcima.. :D
FK SARAJEVO.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2012, 19:33

mma_hz je napisao/la:al eto dobismo...to je jedino bitno.. :D :D
@HZBVB sreca je nasa pa imamo ovog levata,vidjelo se sada kad je on izasao izasao da smo totalno pali u ofanzivi... :?
na Kagavi je primjetan zamor ,al bitno je da je on tu,takodzer sam zacudzen padom u fizickoj spremi pojedinih igraca..
sada nam dolazi mainz i nadam se da cemo to ranije rjesiti i da se necemo ovoliko trositi..a Leverkusen sa p'ravim pristupom moze oteti bod bavarcima.. :D
Sva sreca igramo dobro odbranu ;) :lol: :lol:
3 boda najvaznija...zaboravio sam promasaje Lewata...nemoj me napominjat :mrgreen:
4 bobe prednosti ;)

aBd-Mainz i Augsburg nebi trebali biti problem ali redom lagano i max ozbiljno ( ne kao danas )....Onda cemo vidjet sta cemo sa Werderom ( vraca se i Gotze )...o tome kad dodje vrijeme !!

PS: PREJEBENO SMO IGRALI U POLJU SAMO MALO BOLJA ZAVRSNICA !!! ( da nas gluposti ne kostaju bodova )
jos bi da dodam da mi se mnogo vise svidja BvB sa samo jednim destruktivcem u sredini terena Kehl / Bender ...nebitno !
Gundo ima smek , trebao bi vise prilika isto kao i Ivan ....
Majka mu stara Klopp de malo obrati paznju ne treba nam u timu to da igrac ( PErisa) da gol i ne raduje se od muke koliko nije dobio priliku....
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 26 feb 2012, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 19:35

HzBvB je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:al eto dobismo...to je jedino bitno.. :D :D
Sva sreca igramo dobro odbranu ;) :lol: :lol:
3 boda najvaznija...zaboravio sam promasaje Lewata...nemoj me napominjat :mrgreen:
4 bobe prednosti ;)

aBd-Mainz i Augsburg nebi trebali biti problem ali redom lagano i max ozbiljno ( ne kao danas )....Onda cemo vidjet sta cemo sa Werderom ( vraca se i Gotze )...o tome kad dodje vrijeme !!

PS: PREJEBENO SMO IGRALI U POLJU SAMO MALO BOLJA ZAVRSNICA !!! ( da nas gluposti ne kostaju bodova )
samo da se neko sa reprezentativnog okupljanja ne vrati povrijedzen,to je najvaznije.. ;)
uhh kad se vrati Gecinjo ...strasno.. :D
necu te napominjati.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 feb 2012, 19:40

dobra ja tekma bila... čestitke na pobjedi, zasluženo. hannover je dosta traljavo danas izgledao, ali ponajviše zbog toga što ste dobar presing vršili.... po meni šmelcer najlošiji, kagawa i kuba najbolji...

jel se samo meni to čini da su sudije u bundeski svakog vikenda sve gori i gori.... :?
Agieren statt reagieren

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 feb 2012, 19:49

Mocan ovaj Dortmund. Igraju za mene najdopadljiviji fudbal u Evropi. Mislim da nisam propustio nijednu tekmu u ovoj sezoni, za razliku od MU kojeg na silu moram gledati (i ponekad prebacit nakon 15 min.) :mrgreen: .

U ovoj tekmi se od pocetka do kraja mogla prmjetiti velika razlika u kvaliteti. Igraci zasluzuju kritike sto nadmoc nisu pretvorili u sigurnu pobjedu, sto su dozvolili da utakmica udje u neizvjesnu zavrsnicu. Al' dobro, mora nekad koncentracija popustiti :mrgreen: .

Fantasticna pozrtvovanost, presing i kretanje. Odlicna pas igra. Lucidnost. Stvarno uzitak za gledati.

Kagava igra u zivotnoj formi. Momak je perfektan kao japanska tehnoloska dostignuca. Gece je najdominantniji igrac Dortmunda, al' je Kagava srce ovog tima. On je spona izmedju veze, krila i napada. Igra perfektno poziciju ofanzivni vezni/poluspic - sudjeluje u igri veznog reda i radi odlicno u fazi napada. Unikat.

Negdje sam procitao da je jedan od celnika Dortmunda izjavio da su propali pregovori oko produzenja ugovora. Izmedju redova se moglo procitati da ce vjerovatno otici na kraju sezone. Ne znam koliko je vjerovati novinarima,.. Nadam se da to nije istina. Dortmund treba napraviti SVE da zadrzi Kagavu. Njegov ostanak je vazniji od bilo kakvog pojacanja. Treba mu platiti koliko trazi. Zamjenu za njega je nemoguce pronaci.

Jos bih da pohvalim Gundogana i Blazikovskog. Gundogan je fino dirigovao na centralnom dijelu terena. Dobro se kretao, mada moze jos bolje. Mora poraditi na igri u fazi odbrane, mora se bolje postavljati i ici agresivnije na protivnika. Primjetio sam napredak kod njega, treba mu cesce davati priliku u narednim utakmicama. Blazikovski je donekle povratio potpuno unisteno samopouzdanje. Vratio je vjeru u sebe, igra dosta odlucnije. Nadam se da ce ostati, trebat ce Dortmundu jaka klupa u narednoj sezoni.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2012, 19:53

Valencia je napisao/la:Mocan ovaj Dortmund. Igraju za mene najdopadljiviji fudbal u Evropi. Mislim da nisam propustio nijednu tekmu u ovoj sezoni, za razliku od MU kojeg na silu moram gledati (i ponekad prebacit nakon 15 min.) :mrgreen: .

U ovoj tekmi se od pocetka do kraja mogla prmjetiti velika razlika u kvaliteti. Igraci zasluzuju kritike sto nadmoc nisu pretvorili u sigurnu pobjedu, sto su dozvolili da utakmica udje u neizvjesnu zavrsnicu. Al' dobro, mora nekad koncentracija popustiti :mrgreen: .

Fantasticna pozrtvovanost, presing i kretanje. Odlicna pas igra. Lucidnost. Stvarno uzitak za gledati.

Kagava igra u zivotnoj formi. Momak je perfektan kao japanska tehnoloska dostignuca. Gece je najdominantniji igrac Dortmunda, al' je Kagava srce ovog tima. On je spona izmedju veze, krila i napada. Igra perfektno poziciju ofanzivni vezni/poluspic - sudjeluje u igri veznog reda i radi odlicno u fazi napada. Unikat.

Negdje sam procitao da je jedan od celnika Dortmunda izjavio da su propali pregovori oko produzenja ugovora. Izmedju redova se moglo procitati da ce vjerovatno otici na kraju sezone. Ne znam koliko je vjerovati novinarima,.. Nadam se da to nije istina. Dortmund treba napraviti SVE da zadrzi Kagavu. Njegov ostanak je vazniji od bilo kakvog pojacanja. Treba mu platiti koliko trazi. Zamjenu za njega je nemoguce pronaci.

Jos bih da pohvalim Gundogana i Blazikovskog. Gundogan je fino dirigovao na centralnom dijelu terena. Dobro se kretao, mada moze jos bolje. Mora poraditi na igri u fazi odbrane, mora se bolje postavljati i ici agresivnije na protivnika. Primjetio sam napredak kod njega, treba mu cesce davati priliku u narednim utakmicama. Blazikovski je donekle povratio potpuno unisteno samopouzdanje. Vratio je vjeru u sebe, igra dosta odlucnije. Nadam se da ce ostati, trebat ce Dortmundu jaka klupa u narednoj sezoni.
a dobro,mnogi ga kude ,ali meni je on odlican igrac i moze mnogo vise biti od koristi Dortmundu...steta sto ne igra na svojoj prirodnoj poziciji al tu nema sanse da zaigra jer je tu veliki Kagava..mislim da se ni Kagava nebi bas snasao da ga se stavi na zadnjeg veznog hehehe.. :D
FK SARAJEVO.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 feb 2012, 20:01

Tipicna utakmica...odlicna igra sa dosta promasenih prilika i naravno na kraju 3 boda :D

Slozio bi se sa @Valenciom za Kagawu...on treba da bude prioritet broj 1(produzenje ugovora) jer nevjerovatno dobro igra,posebno zadnjih 5-6 kola.

Lewandowski je zvijer ali opet nema igraca koji me moze vise iznervirati :?

Bayern ostao na 4 boda...Gladbach i Schalke su izgubili bodove => dosta dobar vikend je za nama :D

EDIT:
Zabravi na Bendera :oops: Nevjerovatno koliko pehova momka prati ove sezone...valjda ce biti sve ok :roll:
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 26 feb 2012, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 26 feb 2012, 20:06

šta sam vam rekao koji će biti rezultat :D :D :D :D :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 feb 2012, 22:04

17 utakmica bez poraza. Nek' još neko broji sa mnom inače ću se sam zabrojat. :D

Danas smo bili apsolutno moćni. Predobro smo igrali. Bodovnu prednost zadržali a u narednom kolu realno je očekivat' i da je povećamo :arrow: što jest jest :D

Nema potrebe za detaljnijom analizom jer svi su bili za pohvalu. Možda bih samo izdvojio poljsku vezu kod prva dva gola :arrow: Kuba :arrow: Piszczek :arrow: Lewat a ko drugog Piszczek :arrow: Kuba :arrow: Lewat. :D

Sjajno. Nema sumnje da smo najbolji u ligi. 8-)

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 26 feb 2012, 22:07

Najbolji ste u ligi, ali to treba dokazati u preostalome dijelu prvenstva. Mislim da ste u prednosti jer vam Bayern i druga Borussia dolaze na Westfalen, gdje niko nije favorit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.