Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Konačno
Drago mi je zbog Stevena, Jamiea, a najviše zbog Dirka kojem je ovo prvi trofej, a toliko je dugo s nama. Hvala mu za pogodak.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Cestitke na tituli.Ocajno izvodjenje jedanesteraca ali sreca pa su igraci Cardiffa jos gori bili.Trofej je trofej pa bio to i Carling Cup.Imate dobru priliku i u F.A. cupu.A mislim da necete uspjet bit 4 u prvenstvu mada ko zna ima jos dosta toga da se odigra.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kad se otusiram prije tekme Liverpoola dobijemo,ev promijenio sam i ime na facebooku u Senaid Downing........ po najboljem igracu nocas a i rekao sam da cu to uraditi
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 26 feb 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
uh jakog li trofeja dirku . . sad moze pod šine , komotno.the scouser je napisao/la:KonačnoDrago mi je zbog Stevena, Jamiea, a najviše zbog Dirka kojem je ovo prvi trofej, a toliko je dugo s nama. Hvala mu za pogodak.
pi.
Gramatika divnaWisey je napisao/la:Cardiff je ovo zaslužio, ali u životu često nije pravedan.

- the scouser
- Kontakt:
Evo jedna slika koja možda i najbolje reprezentuje i objašnjava bol u mom međunožju koju je prouzrokovalo tvoje mišljenje o osvojenom trofeju :Tweeds_10 je napisao/la:uh jakog li trofeja dirku . . sad moze pod šine , komotno.the scouser je napisao/la:KonačnoDrago mi je zbog Stevena, Jamiea, a najviše zbog Dirka kojem je ovo prvi trofej, a toliko je dugo s nama. Hvala mu za pogodak.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
koja ludnica u Zenici koja utakmica pa bili smo bolji cijelu utakmicu.Ona precka Glena u drugoj-trecoj minuti,pa mali milion suteva pored stative,preko precke strasno.Al kad ga Gerrard ofula mislio sam gotovo je sve,al jbg ipak trofej
YNWA

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
<-------------
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Milan dobili na penale, West Ham na penale, Cardiff na penale, ne znamo mi drugacije 
Nadam se da ce Stevie G castiti rođaka, zasluzio je to

Nadam se da ce Stevie G castiti rođaka, zasluzio je to

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Cestitke Liverpoolu na trofeju...Utakmica je bila odlicna..
Tko je bio u Zenici može li nam ukratko napisat' svoj dojam ?
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- peppo_owen
- Kontakt:
Finale odigrano na Liverpoolov nacin,nezz mi drugacije,haman volimo te penale.Kazu ne zasluzeno?Pa jbt koliko smo mi imali suteva ,koliko Cardif,oce neko reci da nismo dominirali u utakmici?Dosta se sutiralo sa distance al to nije prolazilo.Suarez nije odigrao na svom nivou,Skrtel odlican kao i obicno,Enrique je msm covjek koji je kod sebe najvise drzao loptu ,taj kad krene sa loptom neda je nikom,Downing dobar 60tak min onda se nesh izgubio,ostali solidni.
Da mi je ko pricao da Glen onako izvodi penale reko bi mu lazes,kako ga covo zavuce
Uglavnom ovo je tek zagrijavanje za ono sto dolazi,igracemo mi opet u maju na Wembleyu.
Toliko od mene,svako dobro...
YNWA
Da mi je ko pricao da Glen onako izvodi penale reko bi mu lazes,kako ga covo zavuce

Uglavnom ovo je tek zagrijavanje za ono sto dolazi,igracemo mi opet u maju na Wembleyu.
Toliko od mene,svako dobro...
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Lapsus.RA. je napisao/la:Gramatika divnaWisey je napisao/la:Cardiff je ovo zaslužio, ali u životu često nije pravedan.![]()
![]()
Bilo kako bilo, i bez obzira na igru protiv Cardiffa, čestitam Redsima i Liverpoolovcima na konačno osvojenom trofeju. Posebno mi je drago zbog Gerrarda, Kuyta, Carraghera i ostalih starosjedioca.
Uživajte u trenucima slave, valjda ste i zaslužili.
Sada se treba u potpunosti okrenuti Premier League, i to rasterećeno, bez pretjeranog imperativa i tereta; to zagarantovano donosi uspjeh, pogotovo kada govorimo o klubu renomea jednog L'poola...

- raul-zakon
- Kontakt:
Čestitke i od mene, posebno mi je drago zcog Kennya-koliko taj čovjek voli Liverpool, to je nevjerovatno ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Svaka čast Cardiffu. Koliko su se ljudi borili, to je nevjerovatno. Moram priznati da su puno više od Liverpoola željeli ovaj trofej ili se bar činilo tako. Najbolje se to vidjelo u zadnjim trenucima tekme, gdje su vidno bili umorni al' i dalje su se borili, baš kao lavovi. Nisam očekivao ovakav otpor, stvarno nisam. Mislio sam da će biti kakvih 2-0 za L'pool i da se tu priča završava, L'pool je novi pobjednic CC-a.
No kako god, čestitke za osvojen trofej i od mene. Od svih premierligaša Liverpool ga je najviše i zaslužio i svaki drugi ishod bi bio nepravedan (kažem premierligaša, jer je i Cardiff svejedno zaslužio trofej).
Tekmu sam pratio , malo preskak'o po par minuta, radi nekih obaveza, al' izgled'o sam ono najbitnije i iako sam navij'o (i stvarno jesam) za vas, moram priznati da je i Cardiff tokom tekme zadobio moje simpatije. Nadam se da će oni sledeće godine dići kakav trofej namjenjen pobjedniku kupa (bilo kojeg). A nisam nešto u toku, ako su oni i dalje u FA kupu, nadam se da će makar on pripasti njima, jer su ga ovakvom predstavom zaslužili.
Ovo finale je definitivno opravdalo svoj naziv.
Još jednom čestitke redsima.
No kako god, čestitke za osvojen trofej i od mene. Od svih premierligaša Liverpool ga je najviše i zaslužio i svaki drugi ishod bi bio nepravedan (kažem premierligaša, jer je i Cardiff svejedno zaslužio trofej).
Tekmu sam pratio , malo preskak'o po par minuta, radi nekih obaveza, al' izgled'o sam ono najbitnije i iako sam navij'o (i stvarno jesam) za vas, moram priznati da je i Cardiff tokom tekme zadobio moje simpatije. Nadam se da će oni sledeće godine dići kakav trofej namjenjen pobjedniku kupa (bilo kojeg). A nisam nešto u toku, ako su oni i dalje u FA kupu, nadam se da će makar on pripasti njima, jer su ga ovakvom predstavom zaslužili.
Ovo finale je definitivno opravdalo svoj naziv.
Još jednom čestitke redsima.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

rodjak bice bolje i ja sam promasio

Zadnja izmjena: anfield, dana/u 26 feb 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
šta reći ludnica puna kafana neki udarili po pivama neko po sokovima dosta nas je bilo mladih bilo je tu i stari lisacaStevieG je napisao/la:Tko je bio u Zenici može li nam ukratko napisat' svoj dojam ?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
^Danas sam i ja također bio u Zenici pa me zanima na kojoj ste lokaciji tačno bili? YNWA! 

Remember friend, as you pass by.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nakon što sam malo došao sebi ,da i ja napišem koju pametnu
Što se tiče same utakmice ,zaslužili smo titulu pa vi pričajte šta hoćete.Prečka Johnsona ,stativa Suareza ,igrač Cardiffa spašava gol i nije nam sviran čist penal nakon šuta Adama i još jedna diskutabilna situacija nakon ubačka Hendersona.I pored svega ovoga ,ljudi moji,najveći engleski klub je na kraju ipak uzeo trofej.Svaka čast igračima Cardiffa ,ali zasluženo smo ovo osvojili.Zaista.
Kada sam vidio sastav ,bio sam poprilično zadovoljan.Samo mi nije bilo jasno zašto Henderson jer taj igrač je toliko indisponiran u zadnje vrijeme i za njega danas nije trebalo biti mjesta.
Carrol ? Sasvim solidan po mom mišljenu.Dojma sam da nije mogao odigrati bolje ,trudio se koliko je mogao.U većem dijelu meča igrao je sam u napadu tako da ...
Suareza stvarno prati neki peh.Stativa i lopta mu izbijena sa gol linije.Stvarno momak nema sreće iako je eto zabio protiv Scuma i Brightona.Downing je odigrao ubjedljivo najbolju utakmicu od svog dolaska u Liverpool.Mislim da je on MOTM.Kada je najviše trebalo ,odigrao je fantastično ,ponajviše imao loptu u svojim nogama i svaka mu čast.Sve mu opraštam i nakon ovog danas smatram da je on ipak kalibar za Liverpool što će u preostalom dijelu prvenstva i FA cupa i dokazati.Henderson jako loš,indisponiran,žuti karton ,sve po starom (vraćanje lopte) i zaslužio je izađe nakon nepunih 60 minuta.Čim je izašao ,dali smo gol.
Adam je odigrao jako dobru utakmicu.Znao je loše odigrati ove sezone ,ali opet ima duplo više ovakvih današnjih utakmica.Dosta se trudio,trčao ,iznudio jedan faul na lijepoj poziciji (ono kad je Agger opucao tačno u golmana).
Nažalost,ovo nije bio Gerrardov dan.Najprije onaj promašaj nakon prečke Johnsona,pa kasnije fail nakon ubačka Downinga i još jedno 3 šuta visoko visoko preko gola.Jbg ,ne može nas ni kapiten uvijek spašavati.Iako ovo nije bio njegov dan,osvojili smo titulu.To mi izgleda nerealno.Sjetite se Olympiakosa,Milana,West Hama ...morao je jednom zakazati u finalu.Još fuli penal
Odbrana na visini zadatka.Johnson fantastičan.@Carlo ga opravdano drži na avataru ,jedina njegova greška je ona protiv Villareala u polufinalu EL ,neke druge greške se ja ne sjećam.Takav bek +itekako dobar u ofanzivi +odličan šut i lijevom i desnom nogom ,ma fantastično.Enrike također odlična utakmica.Stoperi ? Ma nisu mogli biti bolji.Šta bi tek bilo da Martin dade još jedan gol .On bi bio taj koji bi nam donio titulu.Pepeu svaka čast ,nekoliko odličnih boksovanja u važnim trenucima.Nijedan penal ne odbrani
Bellamy sasvim solidan ,pa mogu reći vrlo dobar.Dosta lijepih prodora.
Ali ljudi moji ,taj Kuyt.Kada je ušao ,sve je izgledalo dosta bolje ,realno.Sjajan igrač ,igrač za velike utakmice.Najprije onaj prodor kada je neki igrač Cardiffa upao za njim
,a onda traljav šut ,ali mu se lopta vraća i on je smješta na možda i jedino neobranjivo mjesto.Bravo majstore.Kasnije spašava gol ,pa je onda mogao to još jednom učiniti.Ja sam kod drugog gola Cardiffa bio prebijesan jer ono je bio očigledan faul nad Kuytom ,otrese ga momački.
Što se mene+ utakmice tiče ,umro sam 10 puta.
Dobro smo krenuli,bio sam zadovoljan.Ali onda dolazi onaj šokantan gol ,međutim,nastavili smo dominirati što je bilo najvažnije.Vjerovao sam da će doći taj gol ,vjerovao sam da nas Cardiff neće pobijediti,bar ne u 90 minuta.Onda Škrtel
presretan i očekivao potpuni preokret ,no onda kao da smo stali i to mi stvarno nije bilo jasno.Ušli smo u produžetke ,a mi smo počeki igrati kao na početku utakmice.Šansa za šansom.Prvi produžetak završava ,ja nesretan ,prestao sam vjerovati da možemo do gola i onda na početku drugog onaj gol Kuyta ,pa bravo majstore,legendo naša.Nisam očekivao da nam mogu dati gol ,nije mi bilo jasno zašto smo se povukli.Pa igraj kao i dosad,vidiš da ne mogu hodat.Kada su dali gol,svijet mi se srušio ,odmah sam se sjetio Hrvatska-Turska i pomislio kako su naši indisponirani i kako nemamo šanse za titulu.
Penali počinju.Steve fula ,ja gubim nadu ,kontam,ako je on fulio ,gotovo je to ,šta će tek drugi kad on nije mogao.Međutim ,kad i Cardiff fula prvi penal nekako sam vjerovao da je suđeno da prekinemo taj post.
Onda Adam šut u nebesa.Međutim,kada on pođe onako trčati prema svojim igračima ,nadajući se još uvijek i ja sam vjerovao.Nisam gubio nadu.Pogađaju oni stativu još jednu ,a ja se radujem.Sve je bilo normalno do Johnsonovog penala kojeg doista nisam mogao gledati.Spustio sam glavu ,čekao da čujem uzdah sa tribina pa da na osnovu njega prosudim.Johnson daje gol ,radujem se nenormalno.Fule li ,gotovo je.Gotovoo jeee !Fuli onaj rođak Stevena i to je to.Titulaaaaa.Titulaaaaaaaaaaaa.Legao sam na onaj prljavi pod koliko mi je bilo drago.Legao sam na patos i digao ruke uvis.Liverpool till I die.
Sada se nadam da možemo i do FA cupa ,nije nemoguće.
Do 4.mjesta jako jako teško ,jer Chelsea i Arsenal su pobjedili.Treba ipak uzeti u obzir da ih dočekujemo ,oba ta tima,pa mi to ulijeva neku nadu.
Vidjećemo.Biće zanimljivo.Mislim da je Arsenal sljedeći.
Pozdrav,nadam se da će neko ko je bio u Zenici prenijeti nam svoje utiske.

Što se tiče same utakmice ,zaslužili smo titulu pa vi pričajte šta hoćete.Prečka Johnsona ,stativa Suareza ,igrač Cardiffa spašava gol i nije nam sviran čist penal nakon šuta Adama i još jedna diskutabilna situacija nakon ubačka Hendersona.I pored svega ovoga ,ljudi moji,najveći engleski klub je na kraju ipak uzeo trofej.Svaka čast igračima Cardiffa ,ali zasluženo smo ovo osvojili.Zaista.
Kada sam vidio sastav ,bio sam poprilično zadovoljan.Samo mi nije bilo jasno zašto Henderson jer taj igrač je toliko indisponiran u zadnje vrijeme i za njega danas nije trebalo biti mjesta.
Carrol ? Sasvim solidan po mom mišljenu.Dojma sam da nije mogao odigrati bolje ,trudio se koliko je mogao.U većem dijelu meča igrao je sam u napadu tako da ...
Suareza stvarno prati neki peh.Stativa i lopta mu izbijena sa gol linije.Stvarno momak nema sreće iako je eto zabio protiv Scuma i Brightona.Downing je odigrao ubjedljivo najbolju utakmicu od svog dolaska u Liverpool.Mislim da je on MOTM.Kada je najviše trebalo ,odigrao je fantastično ,ponajviše imao loptu u svojim nogama i svaka mu čast.Sve mu opraštam i nakon ovog danas smatram da je on ipak kalibar za Liverpool što će u preostalom dijelu prvenstva i FA cupa i dokazati.Henderson jako loš,indisponiran,žuti karton ,sve po starom (vraćanje lopte) i zaslužio je izađe nakon nepunih 60 minuta.Čim je izašao ,dali smo gol.
Adam je odigrao jako dobru utakmicu.Znao je loše odigrati ove sezone ,ali opet ima duplo više ovakvih današnjih utakmica.Dosta se trudio,trčao ,iznudio jedan faul na lijepoj poziciji (ono kad je Agger opucao tačno u golmana).
Nažalost,ovo nije bio Gerrardov dan.Najprije onaj promašaj nakon prečke Johnsona,pa kasnije fail nakon ubačka Downinga i još jedno 3 šuta visoko visoko preko gola.Jbg ,ne može nas ni kapiten uvijek spašavati.Iako ovo nije bio njegov dan,osvojili smo titulu.To mi izgleda nerealno.Sjetite se Olympiakosa,Milana,West Hama ...morao je jednom zakazati u finalu.Još fuli penal

Odbrana na visini zadatka.Johnson fantastičan.@Carlo ga opravdano drži na avataru ,jedina njegova greška je ona protiv Villareala u polufinalu EL ,neke druge greške se ja ne sjećam.Takav bek +itekako dobar u ofanzivi +odličan šut i lijevom i desnom nogom ,ma fantastično.Enrike također odlična utakmica.Stoperi ? Ma nisu mogli biti bolji.Šta bi tek bilo da Martin dade još jedan gol .On bi bio taj koji bi nam donio titulu.Pepeu svaka čast ,nekoliko odličnih boksovanja u važnim trenucima.Nijedan penal ne odbrani

Bellamy sasvim solidan ,pa mogu reći vrlo dobar.Dosta lijepih prodora.
Ali ljudi moji ,taj Kuyt.Kada je ušao ,sve je izgledalo dosta bolje ,realno.Sjajan igrač ,igrač za velike utakmice.Najprije onaj prodor kada je neki igrač Cardiffa upao za njim

Što se mene+ utakmice tiče ,umro sam 10 puta.

Dobro smo krenuli,bio sam zadovoljan.Ali onda dolazi onaj šokantan gol ,međutim,nastavili smo dominirati što je bilo najvažnije.Vjerovao sam da će doći taj gol ,vjerovao sam da nas Cardiff neće pobijediti,bar ne u 90 minuta.Onda Škrtel

Penali počinju.Steve fula ,ja gubim nadu ,kontam,ako je on fulio ,gotovo je to ,šta će tek drugi kad on nije mogao.Međutim ,kad i Cardiff fula prvi penal nekako sam vjerovao da je suđeno da prekinemo taj post.

Onda Adam šut u nebesa.Međutim,kada on pođe onako trčati prema svojim igračima ,nadajući se još uvijek i ja sam vjerovao.Nisam gubio nadu.Pogađaju oni stativu još jednu ,a ja se radujem.Sve je bilo normalno do Johnsonovog penala kojeg doista nisam mogao gledati.Spustio sam glavu ,čekao da čujem uzdah sa tribina pa da na osnovu njega prosudim.Johnson daje gol ,radujem se nenormalno.Fule li ,gotovo je.Gotovoo jeee !Fuli onaj rođak Stevena i to je to.Titulaaaaa.Titulaaaaaaaaaaaa.Legao sam na onaj prljavi pod koliko mi je bilo drago.Legao sam na patos i digao ruke uvis.Liverpool till I die.
Sada se nadam da možemo i do FA cupa ,nije nemoguće.
Do 4.mjesta jako jako teško ,jer Chelsea i Arsenal su pobjedili.Treba ipak uzeti u obzir da ih dočekujemo ,oba ta tima,pa mi to ulijeva neku nadu.
Vidjećemo.Biće zanimljivo.Mislim da je Arsenal sljedeći.
Pozdrav,nadam se da će neko ko je bio u Zenici prenijeti nam svoje utiske.

You'll never walk alone.