haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
šteta, jbg... ko se prvi javi upada umjesto arogantnog ali i nastavlja na njegove rezultate. jedini uslov je da je aktivan član.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
soba : 11
pass: 22
@ edo
Slab sam sa gramatikom,mozel malo kasnije,dok ponovim
Oko pola 10 ?
@ dzon
pisi mene
pass: 22
@ edo
Slab sam sa gramatikom,mozel malo kasnije,dok ponovim
@ dzon
pisi mene
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Meni je net katastrofa, nema Boga da igram, nesto nije udure.. gdje god udjem 300 ping..
Pa igrajte, ja cim mognem odigrat cu ovo sto imam, jer ovako nema sanse....
P.S. Jedino mozda nekad kasno veceras, poslije ponoci mislim da ce biti bolje...
P.S. Jedino mozda nekad kasno veceras, poslije ponoci mislim da ce biti bolje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
hoce neko haxa ? nick haxbalija
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
http://pokit.org/get/?d5ccb0b35c7532893 ... 5acede.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
legenda-reds s tim da sam ja zabio svih 20 golova.
Sretno @legendi dalje.
legenda-reds s tim da sam ja zabio svih 20 golova.
Sretno @legendi dalje.
FK Pjetlovi
- harebianconero
- Kontakt:
Reds haj da odigramo ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li Unice da odigramo 
http://pokit.org/get/725e6afb5daa3a7b7a ... 5323f9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
protiv @harebianconero.Moram priznati da sam začuđen ovako visokom pobjedom jer je @hare imao na početku dobrih rezultata.U svakom slučaju sretno u nastavku i bolje partije želim.
protiv @harebianconero.Moram priznati da sam začuđen ovako visokom pobjedom jer je @hare imao na početku dobrih rezultata.U svakom slučaju sretno u nastavku i bolje partije želim.
FK Pjetlovi
- harebianconero
- Kontakt:
reds je napisao/la:http://pokit.org/get/725e6afb5daa3a7b7a ... 5323f9.jpg
Nez šta mi je .
Sretno i tebi u nastavku.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako nije zauzeto, mogu li ja?dzonvejn je napisao/la:šteta, jbg... ko se prvi javi upada umjesto arogantnog ali i nastavlja na njegove rezultate. jedini uslov je da je aktivan član.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
emir zenica je upao umjesto arogantnog.Unknown Genius je napisao/la:Ako nije zauzeto, mogu li ja?dzonvejn je napisao/la:šteta, jbg... ko se prvi javi upada umjesto arogantnog ali i nastavlja na njegove rezultate. jedini uslov je da je aktivan član.
Nek' mi organizator upiše u tabelu i rezultat protiv @legende. 
@Hanise kad budeš tu javi da odigramo i to 7.kolo.
FK Pjetlovi
Tu sam druže, mogli smo sada jednu?reds je napisao/la:Nek' mi organizator upiše u tabelu i rezultat protiv @legende.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
a koji je rezultat?reds je napisao/la:Nek' mi organizator upiše u tabelu i rezultat protiv @legende.
http://pokit.org/get/?d5ccb0b35c7532893 ... 5acede.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;dzonvejn je napisao/la:a koji je rezultat?reds je napisao/la:Nek' mi organizator upiše u tabelu i rezultat protiv @legende.
Možemo li igrati 7.kolo ?
FK Pjetlovi
http://www.haxball.com/?roomid=f8fea7aa ... f78&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;hanniz je napisao/la:Tu sam druže, mogli smo sada jednu?reds je napisao/la:Nek' mi organizator upiše u tabelu i rezultat protiv @legende.
pw: ss.ba
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
da
kakva ludnica u sobi 11 
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.