Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'

Pogledaj malo bolje...
Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'

Nije izgrađena do kraja, al ide brže nego što je išlo u Tuzli.RK Gradacac je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'

Pogledaj malo bolje...
Mislim da u BL imaju puno manje posla nego kod nas oko tribine, kod nas je puno komplikovanija tribina jer je bilo dosta pripremnih radova koji su se trebali uradit, onda radio se i krov sto ne znam za BL dal ce se radit, al stoji ono da se ova tribina u Tuzli davno mogla zavrsit samo da je bilo malo vise zelje celnih ljudi grada.Nimla_RZ je napisao/la:Nije izgrađena do kraja, al ide brže nego što je išlo u Tuzli.RK Gradacac je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'

Pogledaj malo bolje...

Moze li mi neko iz Gradacca reci zasto su stolice na novoj tribini zelene boje, dok je ostatak stadiona(ukljucujuci i tribinu sa dr.strane) crveni??? Mislim, u skladu sa bojama kluba?!emir_dj je napisao/la:MALO GRADAČCA

Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno

i priče do slijedeće sezone će se početi graditi .
 i priče do slijedeće sezone će se početi graditi . 
Ne politicari, ultras no politicafukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno

scorpion je napisao/la:Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno
Znaci NAROD ZNA koja boja stolica je najbolja
 bolan nebio nek ti je drago sto se gradi, nemogu da vjerujem e
  bolan nebio nek ti je drago sto se gradi, nemogu da vjerujem eOcigledno me nisi razumio, ali ok, tvoja stvar. Necu crtati da bi objasnio nekome poentu price.seven je napisao/la:scorpion je napisao/la:Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno
Znaci NAROD ZNA koja boja stolica je najbolja
valjate gluposti, obojica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.