pa koju hranu da jede ? za dorucak jaja i to? za rucak piletina i sl? one zitarice mozda?Arsenalisation je napisao/la:Izgubit ces misicnu masu tako!Jedi 4-5 obroka al' rasporedi...I mozes ti jest kao i prije samo nemoj kaloricnu hranu,cokoladu(u vecim kolicinama,mada nije preporucljiva),sokove,slatkise,itd...adis.p je napisao/la:Znaci ishrana glavna.. sad se ostavit sendviča, pizza, čevapa i ostalog luksuza.. u školi ću samo jabuke da jedem za užinu, kući smanjit prženo, pa valjda ovo malo krene nabolje![]()
![]()
Za danas doručak srednji, onda maloprije imao trening(fudbal) i umjesto normalnog obroka pojeo 2jabuke i naranču, i još samo večeras izdržat da ne jedem nešto puno kalorično.. ii probat tako ako nista svaki drugi dan![]()
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Pa u skoli umjesto 2 sendvica, od sad jedem jedan.. cokolade inace ne jedem, sokove ne pijem, jedino kolaca mogu ihihi
aa probavao sam tako da jedem manje obroke, al ne ide.. i kuci kad jedem, a i dok sam radio za raspust sa svojih 16god za rucak pojedem 2-3 tanjira (dok pola ovih stalnih radnika, odraslih ljudi, pojedu po malo vise od jednog tanjira) xD
ii nije to bilo nikakvo preseravanje, nego zato sto mi to bude dovoljno da se fino najedem.. jednostavno nmg drugacije

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Arsenalisation
- Kontakt:
I obrok
- Zobene pahuljice
- Bjelanci
- Voće
II obrok
- Riba
- Orašasti plodovi
III obrok
- Pileća prsa
- Riža ili tjestenina
- Povrće
IV obrok
- Pileća prsa
- Riža ili tjestenina
- Povrće
Mozes ubacivat svjezi sir,koristi prije crni(razev)hljeb,pij vodu/mlijeko(al' njega nemoj poslije treninga,jer nije preporucljivo,dugo mi treba da se razgradi),grah(kombiniran sa crnim hljebom)itd...Poslije treninga najbolje je uzet' hranu sa dosta UH,kao i u jutarnjim satima...
edit:ovo ti je samo orijentacioni primjer,kako bi to trebalo izgledat',a ti po svojim potrebama kalorija i UH rasporedjuj kolicinu hrane...
http://body.ba/tablica-kalorija" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zobene pahuljice
- Bjelanci
- Voće
II obrok
- Riba
- Orašasti plodovi
III obrok
- Pileća prsa
- Riža ili tjestenina
- Povrće
IV obrok
- Pileća prsa
- Riža ili tjestenina
- Povrće
Mozes ubacivat svjezi sir,koristi prije crni(razev)hljeb,pij vodu/mlijeko(al' njega nemoj poslije treninga,jer nije preporucljivo,dugo mi treba da se razgradi),grah(kombiniran sa crnim hljebom)itd...Poslije treninga najbolje je uzet' hranu sa dosta UH,kao i u jutarnjim satima...

edit:ovo ti je samo orijentacioni primjer,kako bi to trebalo izgledat',a ti po svojim potrebama kalorija i UH rasporedjuj kolicinu hrane...

http://body.ba/tablica-kalorija" onclick="window.open(this.href);return false;
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Realno ja bih umro kada bi ziveo takav zivot,na takvoj hrani.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Što ba .Devil je napisao/la:Realno ja bih umro kada bi ziveo takav zivot,na takvoj hrani.![]()
Doručak jedan bogat čimbur .

Za ručak pile u tepsiju i krompira

Čuj umro ,daj Štefko šta ti je

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sad se jos vise divim bilderima
Ja nema sanse ta bi izdrzo sedam dana bez rostilja raznih bifteka itd
da ne govorim o casici
Ja nema sanse ta bi izdrzo sedam dana bez rostilja raznih bifteka itd
da ne govorim o casici
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je ovakva hrana onda sam i ja bilderDevil je napisao/la:Eh da je takva hrana ja bih bio bilder.![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovako,imam jedno pitanje za vas,pa ako je neko voljan da mi odgovori...
Jedna drugarica me zamolila da joj nadjem nacin da smrsa,pa je sad zanima da li se pomocu dijeta(npr UN DIJETA) gubi masno tkivo il' sta?I da li je pozeljna fizicka tjelovjezba?
Jedna drugarica me zamolila da joj nadjem nacin da smrsa,pa je sad zanima da li se pomocu dijeta(npr UN DIJETA) gubi masno tkivo il' sta?I da li je pozeljna fizicka tjelovjezba?

Ja jedem sve sto mi stigne pod ruku, a opet me ima, izdefinisan solidno... pored toga radim sklekove, trbusnjake...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
opet sam ti u teretaniii
Danas se uclanih nakon 2 mjeseca pauze
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hahahha hocel biti duet teretana - kafana?HZ_ilidzaa je napisao/la:opet sam ti u teretaniiiDanas se uclanih nakon 2 mjeseca pauze
[youtube][/youtube]

- Arsenalisation
- Kontakt:
Sjedeci i ne jeduci,ce izgubit samo misicnu masu,i male kolicine masnog(sala)...Naravno da je preporucljiva fizicka aktivnost,ona ustvari i topi masne naslage uz veliku pomoc ishrane...alacious je napisao/la:Ovako,imam jedno pitanje za vas,pa ako je neko voljan da mi odgovori...

btw.@devil,legenda i ostale mrake,nemojte mislit' da ja ovako jedem

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bice zanimljivo , nadam se pobjedi teretanenime_tm87 je napisao/la:Hahahha hocel biti duet teretana - kafana?HZ_ilidzaa je napisao/la:opet sam ti u teretaniiiDanas se uclanih nakon 2 mjeseca pauze

Poceo sam radit sklekove na jednoj ruci, jest da radim po 3 do 4 najvise, al i to je napredak

Onda mora da su ti nana i đedo dobrih gena i da su imali jake zgloboveadis.p je napisao/la:Poceo sam radit sklekove na jednoj ruci, jest da radim po 3 do 4 najvise, al i to je napredak![]()

Dedo bio vatrogasacarmin dju je napisao/la:Onda mora da su ti nana i đedo dobrih gena i da su imali jake zgloboveadis.p je napisao/la:Poceo sam radit sklekove na jednoj ruci, jest da radim po 3 do 4 najvise, al i to je napredak![]()
, jbt ja nemogu ove normalne radit ubise me bolovi, i taman zalijecim desni, onda sj.ebem lijevi zglob i obrnuto.

- Arsenalisation
- Kontakt:
Adis se pravo napalio za pos'o pozera na bazenima... 

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
ma i ja sam se nabrijo za apsolventske exkurzije, al cu haman vise povreda nabrat nego nekih pohvalaArsenalisation je napisao/la:Adis se pravo napalio za pos'o pozera na bazenima...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ako si kont'o udarat na apsolventskoj, onda ganjaj one koje su u dogogodisnjim vezama. Nemoj gubiti vrijeme radeci bicepse, tricepse, vec saznaj ono sto napisah u prvoj recenici.
A, ako si mislio "pozirati" na apsolventskoj, onda je to drugi par cipela.

A, ako si mislio "pozirati" na apsolventskoj, onda je to drugi par cipela.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.