Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

...mislim beze majkemi koja preseravanja....treba malo igrat i odbranu ovdje jer evo i Westbrook se poceo furat  kad zakuca  ono sto ga ljudi puste da  zakuca
...mislim beze majkemi koja preseravanja....treba malo igrat i odbranu ovdje jer evo i Westbrook se poceo furat  kad zakuca  ono sto ga ljudi puste da  zakuca  ...po meni ove godine ne treba dati MVP nagradu nikome na All star utakmici, jednostavno izgleda da je svi ganjaju
...po meni ove godine ne treba dati MVP nagradu nikome na All star utakmici, jednostavno izgleda da je svi ganjaju 

...jest mu drago
...jest mu drago  

Gledao sam tekmu 5 minuta, i uspio sam vidjeti onu prekrasnu asistenciju Nasha, tako da ti ovo nije istinaBlue_He4rt je napisao/la: Jedini lijep potez je onaj Paula,kada je vratio loptu kroz noge za Blake-a.Sve u svemu,dosadno,sumnjam da cu nastaviti gledat` dalje.

...Denga i ne vidim vise u igri i ne treba igrat ebiga da se bezveze povrijedi...ipak ovdje je ocigledno da par igraca igraju za statistiku ali eto...malo se sad normalizovalo.Daj Nasha u igru da barem gledam kosarku  ovo mi se smucilo
...Denga i ne vidim vise u igri i ne treba igrat ebiga da se bezveze povrijedi...ipak ovdje je ocigledno da par igraca igraju za statistiku ali eto...malo se sad normalizovalo.Daj Nasha u igru da barem gledam kosarku  ovo mi se smucilo ...hajde uvedi Rosa   Thibs ovo do kraja  i da  East ovo  dovrsi zavrsi
...hajde uvedi Rosa   Thibs ovo do kraja  i da  East ovo  dovrsi zavrsi 

..James recimo nije u prvom poluvremenu, dok Durant citavu utkamicu forsira igra  svoju igru iz  OKC, kao i Westbrook...Thibs nije uvodio Rosa u zavrsnom napadu  pametno
..James recimo nije u prvom poluvremenu, dok Durant citavu utkamicu forsira igra  svoju igru iz  OKC, kao i Westbrook...Thibs nije uvodio Rosa u zavrsnom napadu  pametno 

Po ovakvoj kvaliteti slike, nebi sebe prepoznao.kengur1 je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Nije da nisu, ali opet mi smijesno.Donnie Darko je napisao/la:
nije da nisu pobjedjivali
Mozda je i taj na slici hibridni bijelac, kao i Grifin.
ne znaš ko je na slici?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.