Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Nije vala nikak'a sramota sjedit' na klupi pored 'vakog Sorensena. Šta skida Valensiji čo'jek. 

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ocekivano moram reci cim sam vidio danca na golu u Spaniji onda sam pomislio da ovo mora biti to! Idemo Asko pokazi ko je number one! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I pokazao , je pogledajte ovo sta skida covjek u zadnjim sekundamasajo10 je napisao/la:Ocekivano moram reci cim sam vidio danca na golu u Spaniji onda sam pomislio da ovo mora biti to! Idemo Asko pokazi ko je number one!

Stoke - Swansea , Begovic in action!
http://www.2shared.com/file/kcGybnnq/St ... govic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kacite gdje kome nije mrsko

Toliko o pricama da se trebamo sikirati zbog golmana

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nisam odavno pisao ovdje jer je atmosfera bila katastrofalna,valjda se nešto promijenilo.
Beg je klasa,ne znam čemu uopšte priče i sumnje u njegov kvalitet,Sorensen jeste dobar golman,ali Begoviću su 24 godine i šteta je da je rezervni golman.
Nadam se da će na kraju sezone promijeniti klub,siguran sam da ga Tottenham i dalje želi,čovjek bi bio prvi golman u mnogo kvalitetnijoj ekipi.

Beg je klasa,ne znam čemu uopšte priče i sumnje u njegov kvalitet,Sorensen jeste dobar golman,ali Begoviću su 24 godine i šteta je da je rezervni golman.
Nadam se da će na kraju sezone promijeniti klub,siguran sam da ga Tottenham i dalje želi,čovjek bi bio prvi golman u mnogo kvalitetnijoj ekipi.
Kakav refleksZa_raju je napisao/la: http://www.2shared.com/file/kcGybnnq/St ... govic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako snimas ovo druze?Za_raju je napisao/la:I pokazao , je pogledajte ovo sta skida covjek u zadnjim sekundamasajo10 je napisao/la:Ocekivano moram reci cim sam vidio danca na golu u Spaniji onda sam pomislio da ovo mora biti to! Idemo Asko pokazi ko je number one!![]()
http://www.2shared.com/file/kcGybnnq/St ... govic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Preko SkyStar2 kartice koja je dobro podesena i "nabrijana" nekim stvarcicamaSarajlijc@ je napisao/la:Kako snimas ovo druze?Za_raju je napisao/la:I pokazao , je pogledajte ovo sta skida covjek u zadnjim sekundamasajo10 je napisao/la:Ocekivano moram reci cim sam vidio danca na golu u Spaniji onda sam pomislio da ovo mora biti to! Idemo Asko pokazi ko je number one!![]()

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
ajd nek neko ovo uploada na YT il neki drugi server, jer ja nemogu da skidam sa ovog 2shared

edit: hvala robijas

edit: hvala robijas

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Inace je ovaj DVB preko PC + internet strasna stvar, nema granice u gledanju kanala.Za_raju je napisao/la: Preko SkyStar2 kartice koja je dobro podesena i "nabrijana" nekim stvarcicama
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo i od mene samo sto sam ja napucao malo , amazing i te stvari

Evo i od mene samo sto sam ja napucao malo , amazing i te stvari

Svaka cast Begovicu,sacuvao je mrezu Stokea,imao nekoliko dobrih odbrana,ali ova u zadnjim sekundama je fenomenalna,kakav samo reflex.... sad ga niko vise nece skinuti s gola!samo neka Beg ovako nastavi braniti,aBd i protiv Brazila ..
svaka cast majstore, nas no. 1 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bravo Bega, nadam se da ces sada drzati jedinicu do kraja sezone, dosta je Sorensena bilo 

Cuva Bog Zelju svog!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kako fino uhvati onaj udarac Neymara. Kod golova i nije bas nesto extra njegova krivica. Mozda je kod drugog mogao izletiti na loptu ali ja bi vise krivio odbranu koja se nije postavila kako treba..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
par loših ispucavanja je imao,da je keno bio na golu mislim da bi Neymara okreno koji put 

Sinoc rutinski, pokazao autoritet. Kako je lijepo sacekao Neymara ,potom pohvatao par nezgodnih udaraca i ubacivanja iz kornera.
Cuva Bog Zelju svog!
Odlican Begovic, samo mi je cudno kako ga u jednom Stokeu nisu naucili kako ce nabit loptu sto dalje. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tamo ima Delap koji to rukama radi.Cartman je napisao/la:Odlican Begovic, samo mi je cudno kako ga u jednom Stokeu nisu naucili kako ce nabit loptu sto dalje.

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
2-3 puta mu je lopta vracena na lijevu nogu,u kriticnim situacijama,te kao i svaki skolovan i pouzdan golman,istu je degazirao u aut.Milion puta si na utakmicama vidio tako nesto.Cartman je napisao/la:Odlican Begovic, samo mi je cudno kako ga u jednom Stokeu nisu naucili kako ce nabit loptu sto dalje.
Meni je i to bolje,nego da svaki put mijenjam bokserice kad u vaznim utakmicama Ukoceni Reponja,isprobava dokle je uznapredovao njegov laznjak,kao da igra na livadi ispod Ćerimine štale,a ne za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.