mozes li mi samo reci u koliko je sati utakmica u teslicu ....i kad se igra jeli u utorakLjumanM95 je napisao/la:Budućnost je zaslužila da se nađe ovdje, prije svih tih klubova. Ali eto ne znam ni po čemu su Rudar ili Jedinstvo bolji od nas trenutno?sony_91 je napisao/la:Ma niste jedini, ništa nema ni o Čapljini, Branitelju, UNIS-u,....Problem je jednostavan, nema dopisnika, i ja evo radim već dvije godine, u hajr što bi se reklo, a slabo ko to hoće
Ma nije problem ni u dopisnicima, evo recimo @Ljumani_Banovici je imao dosta informacija iz kluba sa priprema, izvještaje, sastave, rezultate, strijelce, što je i ovdje stavljao. Moglo je se u najmanju ruku to prepisati, ali očigledno da ostali klubovi imaju prednost ispred nas. Al' hajde nije to toliko ni bitno, da ne idemo previše u off.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
- L' Imperator
- Kontakt:
Oko cega se ti zivciras, cccLjumanM95 je napisao/la:
Da kažu da nisu imali informacije i materijala ne mogu, jer je i na ovoj temi bilo sve. Mislim da se od onih informacija mogao sastaviti neki članak. A sa druge strane da kažu da nismo zaslužili to, odnosno da smo loši ne mogu, jer ni Rudar ni Jedinstvo nisu bolji, a i tabela to kaže. Očigledno je nešto sasvim drugo u pitanju...

#samoRudar #zauvijek
Ma jarane ne živčiram se iskreno, samo govorimo kako je to možda i nekorektno prema klubu. A ja bih volio da svaki dan objave nešto o nekom klubu iz Prve lige, drago mi je kada vidim nešto o nekom klubu i uvijek rado to pročitam, pa tako i o Rudaru. Ali može se malo propratiti i Budućnost.L' Imperator je napisao/la:Oko cega se ti zivciras, cccLjumanM95 je napisao/la:
Da kažu da nisu imali informacije i materijala ne mogu, jer je i na ovoj temi bilo sve. Mislim da se od onih informacija mogao sastaviti neki članak. A sa druge strane da kažu da nismo zaslužili to, odnosno da smo loši ne mogu, jer ni Rudar ni Jedinstvo nisu bolji, a i tabela to kaže. Očigledno je nešto sasvim drugo u pitanju...admine, ako kojim slucajem citas ovo, nemoj vise o Rudaru nista objavljivati.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma kakvi ba danasnji novinari. Sve dobiju na gotovo njihovo je samo da objaveLjumanM95 je napisao/la:
Ma jarane ne živčiram se iskreno, samo govorimo kako je to možda i nekorektno prema klubu. A ja bih volio da svaki dan objave nešto o nekom klubu iz Prve lige, drago mi je kada vidim nešto o nekom klubu i uvijek rado to pročitam, pa tako i o Rudaru. Ali može se malo propratiti i Budućnost.

#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la:Ma kakvi ba danasnji novinari. Sve dobiju na gotovo njihovo je samo da objaveLjumanM95 je napisao/la:
Ma jarane ne živčiram se iskreno, samo govorimo kako je to možda i nekorektno prema klubu. A ja bih volio da svaki dan objave nešto o nekom klubu iz Prve lige, drago mi je kada vidim nešto o nekom klubu i uvijek rado to pročitam, pa tako i o Rudaru. Ali može se malo propratiti i Budućnost.i tako jedva objave, a kamoli da nesto sami smisle
neradnici su veliki

Nemoj dobit ćemo ban.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Manje više istina, ali ima nekih koji se trude napisati nešto novo ukoliko im se ukaže prilikaL' Imperator je napisao/la:Ma kakvi ba danasnji novinari. Sve dobiju na gotovo njihovo je samo da objaveLjumanM95 je napisao/la:
Ma jarane ne živčiram se iskreno, samo govorimo kako je to možda i nekorektno prema klubu. A ja bih volio da svaki dan objave nešto o nekom klubu iz Prve lige, drago mi je kada vidim nešto o nekom klubu i uvijek rado to pročitam, pa tako i o Rudaru. Ali može se malo propratiti i Budućnost.i tako jedva objave, a kamoli da nesto sami smisle
neradnici su veliki

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nije valjda proslogodisnji premijerligaš pao na nivo Unisa,Branitelja i Čapljine. Nista protiv tih klubova, ali smo institucija za vecinu klubova u Prvoj pa cak i Premijer ligi.sony_91 je napisao/la:Ma niste jedini, ništa nema ni o Čapljini, Branitelju, UNIS-u,....Problem je jednostavan, nema dopisnika, i ja evo radim već dvije godine, u hajr što bi se reklo, a slabo ko to hoće
1947!
a kakav je to nivo UNIS,ne pokazuje mjesto na tabeli lice kluba,pojedini ovde na forumu nemaju pojma,sta je i ko je ko,ali eto,sta ces,tako je,a takva nam je i liga zato sto niko pojma nema.Ljumani_Banovici je napisao/la:Nije valjda proslogodisnji premijerligaš pao na nivo Unisa,Branitelja i Čapljine. Nista protiv tih klubova, ali smo institucija za vecinu klubova u Prvoj pa cak i Premijer ligi.sony_91 je napisao/la:Ma niste jedini, ništa nema ni o Čapljini, Branitelju, UNIS-u,....Problem je jednostavan, nema dopisnika, i ja evo radim već dvije godine, u hajr što bi se reklo, a slabo ko to hoće
Jah, eto vi Unisovci imate pojma pa ste zato tu gdje jeste. Nivo 2. lige FBiH, eto kakav.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
vjerovatno ste vi mladi jos da bi poznavali istoriju fudbala,nemam nista protiv,Buducnost je OK,ali nemojte govoriti za nekoga kad ne poznajete dovoljno stvari
Šta mi to u ovom slučaju ne znamo o historiji UNIS-a? Šta je to UNIS napravio u svojoj historiji da bi se mogao porediti sa nama? Prosvijetli nas.unisovac je napisao/la:vjerovatno ste vi mladi jos da bi poznavali istoriju fudbala,nemam nista protiv,Buducnost je OK,ali nemojte govoriti za nekoga kad ne poznajete dovoljno stvari
drug znas li kad je tekma jesi provjerioLjumanM95 je napisao/la:Šta mi to u ovom slučaju ne znamo o historiji UNIS-a? Šta je to UNIS napravio u svojoj historiji da bi se mogao porediti sa nama? Prosvijetli nas.unisovac je napisao/la:vjerovatno ste vi mladi jos da bi poznavali istoriju fudbala,nemam nista protiv,Buducnost je OK,ali nemojte govoriti za nekoga kad ne poznajete dovoljno stvari
mnogo vise nego sto ti znas i mislis da znas,vrijeme stare drzave Jugoslavije sine,toga si ti ne sjecasLjumanM95 je napisao/la:Šta mi to u ovom slučaju ne znamo o historiji UNIS-a? Šta je to UNIS napravio u svojoj historiji da bi se mogao porediti sa nama? Prosvijetli nas.unisovac je napisao/la:vjerovatno ste vi mladi jos da bi poznavali istoriju fudbala,nemam nista protiv,Buducnost je OK,ali nemojte govoriti za nekoga kad ne poznajete dovoljno stvari
Prvo za tebe nisam "sin". Drugo, na šta konkretno misliš? Ok, UNIS je igrao 2. ligu Jugoslavije nekoliko sezona (3-4) i poštujem to. Ali šta je napravio poslije rata? Ništa! Dok je Budućnost bila učesnik Premijer lige čak 7 puta (uzmemo li u obzir prvenstvo u sezoni 1994/1995 kada se zvala Prva liga), UNIS-u je vrh bila Prva liga. Uz to Budućnost je bila viceprvak države i predstavnik BiH u Kup UEFA. Tako da ti ta priča da UNIS ima bogatiju historiju pada u vodu, jer se historija ne računa samo do 1992. godine.unisovac je napisao/la:mnogo vise nego sto ti znas i mislis da znas,vrijeme stare drzave Jugoslavije sine,toga si ti ne sjecasLjumanM95 je napisao/la:Šta mi to u ovom slučaju ne znamo o historiji UNIS-a? Šta je to UNIS napravio u svojoj historiji da bi se mogao porediti sa nama? Prosvijetli nas.unisovac je napisao/la:vjerovatno ste vi mladi jos da bi poznavali istoriju fudbala,nemam nista protiv,Buducnost je OK,ali nemojte govoriti za nekoga kad ne poznajete dovoljno stvari

ja nisam rekao da ima bogatiju istoriju,nego da ima bogatu istoriju,to je velika razlika,a u Premijer ligi posle 92 su igrali mnogi:Vrbanjuša,Posušje,Brotnjo,Žepče i mnogi drugi,fudbal posle 92 je nešto sasvim novo,tako da moraš to da znaš,Budućnost je sigurno danas za naše uslove u kojima jesmo,veći klub od mnogih,ali postoji još nešto,a doći će na red kad tad
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sine matere ti, ne pricaj gluposti.. nisi procitao da sam napisao da nemam nista protiv navedenih klubova, ali opet ti kazem, niste na nivou ove LIGE, pokaz svega ovoga jeste TABELA koja govori sve. Nemoj ti ici puno u proslost, sto je bilo bilo je,gledaj sta je sad i to ti je prava realnostunisovac je napisao/la:ja nisam rekao da ima bogatiju istoriju,nego da ima bogatu istoriju,to je velika razlika,a u Premijer ligi posle 92 su igrali mnogi:Vrbanjuša,Posušje,Brotnjo,Žepče i mnogi drugi,fudbal posle 92 je nešto sasvim novo,tako da moraš to da znaš,Budućnost je sigurno danas za naše uslove u kojima jesmo,veći klub od mnogih,ali postoji još nešto,a doći će na red kad tad

1947!
Opet Vi @unisovac počeli s tom tradicijom
. Uglavnom, tema je FK Budućnost, a što se tiče textova obratite se na mail od redakcije i pitajte što Vas zanima 

Što opet znači da UNIS ne može u isti koš sa nama. Svi igrali samo UNIS nije.unisovac je napisao/la:ja nisam rekao da ima bogatiju istoriju,nego da ima bogatu istoriju,to je velika razlika,a u Premijer ligi posle 92 su igrali mnogi:Vrbanjuša,Posušje,Brotnjo,Žepče i mnogi drugi,fudbal posle 92 je nešto sasvim novo,tako da moraš to da znaš,Budućnost je sigurno danas za naše uslove u kojima jesmo,veći klub od mnogih,ali postoji još nešto,a doći će na red kad tad

-
- Moderator
- Kontakt:
Oko čega se svađate 
džabe sve kad od ovog fudbala u BiH nema ništa, k'o što Ljumani rekli: Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana

džabe sve kad od ovog fudbala u BiH nema ništa, k'o što Ljumani rekli: Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.