itekako ozbiljan, ako mislis o @molotovljev_junioru, onda se nadaj promjenama jer odose jos dvije sezonemolotovljev je napisao/la:Jeftin triknihco je napisao/la:pape odlazi, spasi nas !naprijed brazilci ........Ja kontam ti si ozbiljniji covjek,a ti se sluzis djecijim provokacijama.
Na ovo ne nasjeda ni @molotovljev_junior
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Sent from my Commodore 64
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
navijaces za Brazil? slobodno, svak ima pravo da navija za koga hoce.nihco je napisao/la:itekako ozbiljanmolotovljev je napisao/la:Jeftin triknihco je napisao/la:pape odlazi, spasi nas !naprijed brazilci ........Ja kontam ti si ozbiljniji covjek,a ti se sluzis djecijim provokacijama.
meni se Ciro nije svidjao kao trener a pogotovo kao covjek ali nisam ni pomisljao da navijam protiv BiH. nismo svi isti, valjda.
nije se ni meni svidjao kao covjek ali je za ovog strucnjak i genijalac. po prvi put, od odlaska pasalica, imam potrebu navijati protiv reprezentacije, jer smo , opet, na dnu, drugacije vrste.calcio je napisao/la: navijaces za Brazil? slobodno, svak ima pravo da navija za koga hoce.
meni se Ciro nije svidjao kao trener a pogotovo kao covjek ali nisam ni pomisljao da navijam protiv BiH. nismo svi isti, valjda.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ bravo calcio
i kod mene je ista stvar
stariji znaju ko je gospon Ćiro, ali da ne pravimo dalju raspravu oko Ćire.
Nadam se barem remiju i neka momci osvjetle obraz BiH
Nadam se barem remiju i neka momci osvjetle obraz BiH
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja navijam za svoju drzavu, boli me **** ko je trener...calcio je napisao/la:nihco je napisao/la:Jeftin triknihco je napisao/la:pape odlazi, spasi nas !naprijed brazilci ........Ja kontam ti si ozbiljniji covjek,a ti se sluzis djecijim provokacijama.
navijaces za Brazil? slobodno, svak ima pravo da navija za koga hoce.
i ko je predsjednik, i kakvu politiku vodi , i kad idemo pravo u propast......bravo, masi zastavama, patriotizam, sta nam se desava nije ni cudo .goonertz je napisao/la: Ja navijam za svoju drzavu, boli me **** ko je trener...
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 27 feb 2012, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek ti znas gdje smo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
nemoj da idemo u off topic , zao mi je sto ne vidis, uzivaj. na koncu, narod koji je 20 godina glasao za one, da ih ne spominjem , i ne moze bolje.retro je napisao/la:Nek ti znas gdje smo.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 27 feb 2012, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
Ti si iz nekih samo tebi poznatih razloga umislio da nas Susic vodi u propast, ne znam kako jer rezultati i igra reprezentacije te demantuju. Ako je propast izgubiti od objektivno jace ekipe u barazu, onda u redu. Ako je propast biti medju 20 najboljih u svijetu, onda u redu. Idemo u propast.nihco je napisao/la:i ko je predsjednik, i kakvu politiku vodi , i kad idemo pravo u propast......bravo,. nije ni cudo gdje smo.goonertz je napisao/la: Ja navijam za svoju drzavu, boli me **** ko je trener...
Pa kad pojedinima smeta Ivica Osim, mislim stvarno sta reci za takve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
u modernom fudbalu nezamislivo je igrati bez krila. mislio sam da ne postoji ekipa koja igra bez klasicnih krilia ili krilnih napadaca. ali, tu je saft ´papke´ susic da me razuvjeri. ustvari, merebit da sam se zayebo, jer kod safta je i ibisevic igro krilo.
da mi barem nemamo igraca koji mogu odigrati tu poziciju, pa bih se pokrio usima i cutao. ovako, imati par prilicno kvalitetnih momaka koji igraju bas tu poziciju i koje neces ozvati, nego ce klasicne desetke gurati po krilu.
u pravu su oni koji kazu ´jedan je pape´, stvarno je jadan, jedini blento koji sjedi na klupi neke reprezentacije.
ja za goreg ne znam.
jao, dahoce ga kakva lavina zatrpat pa da u svici ostane barem do kraja kvalifikacija, vjerujem da bismo se plasirali na sp
da mi barem nemamo igraca koji mogu odigrati tu poziciju, pa bih se pokrio usima i cutao. ovako, imati par prilicno kvalitetnih momaka koji igraju bas tu poziciju i koje neces ozvati, nego ce klasicne desetke gurati po krilu.
u pravu su oni koji kazu ´jedan je pape´, stvarno je jadan, jedini blento koji sjedi na klupi neke reprezentacije.
ja za goreg ne znam.
jao, dahoce ga kakva lavina zatrpat pa da u svici ostane barem do kraja kvalifikacija, vjerujem da bismo se plasirali na sp
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne budi smor, znaš i sam zašto Višća i Stevanović nisu pozvani. Ili ipak ne znaš, jer da znaš možda ne bi napisao ovakvu glupostsecer je napisao/la:u modernom fudbalu nezamislivo je igrati bez krila. mislio sam da ne postoji ekipa koja igra bez klasicnih krilia ili krilnih napadaca. ali, tu je saft ´papke´ susic da me razuvjeri. ustvari, merebit da sam se zayebo, jer kod safta je i ibisevic igro krilo.
ja za goreg ne znam.
Znači kad budemo u top10 propali smocalcio je napisao/la:Ti si iz nekih samo tebi poznatih razloga umislio da nas Susic vodi u propast, ne znam kako jer rezultati i igra reprezentacije te demantuju. Ako je propast izgubiti od objektivno jace ekipe u barazu, onda u redu. Ako je propast biti medju 20 najboljih u svijetu, onda u redu. Idemo u propast.nihco je napisao/la:i ko je predsjednik, i kakvu politiku vodi , i kad idemo pravo u propast......bravo,. nije ni cudo gdje smo.goonertz je napisao/la: Ja navijam za svoju drzavu, boli me **** ko je trener...
osim je zrtvovao ove kvalifikacije radi kontinuiteta i normalizacije stanja u savezu. ja se jos ne mogu pomiriti.Elegant je napisao/la:Pa kad pojedinima smeta Ivica Osim, mislim stvarno sta reci za takve.
- calcio
- Kontakt:
Ravno do dna, sto bi rek'o Stulicgoonertz je napisao/la:Znači kad budemo u top10 propali smocalcio je napisao/la:
Ti si iz nekih samo tebi poznatih razloga umislio da nas Susic vodi u propast, ne znam kako jer rezultati i igra reprezentacije te demantuju. Ako je propast izgubiti od objektivno jace ekipe u barazu, onda u redu. Ako je propast biti medju 20 najboljih u svijetu, onda u redu. Idemo u propast.![]()
i sta ces reci kad u julu budemo 40. hoces li , principijelno, po istoj liniji argumentacije traziti ostavku susica? ja cu, budemo li u julu medju 25 , prestati pisati p[rotiv susica i priznati pogreske.calcio je napisao/la:Ti si iz nekih samo tebi poznatih razloga umislio da nas Susic vodi u propast, ne znam kako jer rezultati i igra reprezentacije te demantuju. Ako je propast izgubiti od objektivno jace ekipe u barazu, onda u redu. Ako je propast biti medju 20 najboljih u svijetu, onda u redu. Idemo u propast.nihco je napisao/la:i ko je predsjednik, i kakvu politiku vodi , i kad idemo pravo u propast......bravo,. nije ni cudo gdje smo.goonertz je napisao/la: Ja navijam za svoju drzavu, boli me **** ko je trener...
Sta bolan lupets, sta je zrtvovao ?nihco je napisao/la:osim je zrtvovao ove kvalifikacije radi kontinuiteta i normalizacije stanja u savezu. ja se jos ne mogu pomiriti.Elegant je napisao/la:Pa kad pojedinima smeta Ivica Osim, mislim stvarno sta reci za takve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prije da je zrtvovao neke stvari u domacoj ligi i svemu sto ide uz nju, da bi reprezentacija mogla igrati.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- calcio
- Kontakt:
I prvi i drugi su jako neiskusni, i vise su na klupi nego na terenu ali ovdje ih vide kao spasioce.Ibizevic je napisao/la:Ne budi smor, znaš i sam zašto Višća i Stevanović nisu pozvani. Ili ipak ne znaš, jer da znaš možda ne bi napisao ovakvu glupostsecer je napisao/la:u modernom fudbalu nezamislivo je igrati bez krila. mislio sam da ne postoji ekipa koja igra bez klasicnih krilia ili krilnih napadaca. ali, tu je saft ´papke´ susic da me razuvjeri. ustvari, merebit da sam se zayebo, jer kod safta je i ibisevic igro krilo.
ja za goreg ne znam.
Proslog mjeseca su spasioci bili Ljevakovic i Mahmutovic, ovog su to Visca i Stevanovic, iduceg mjeseca... ko zna? Neko ko trenutno sjedi na klupi u Olimpicu ili Zelji, ako zabije par golova i postane poznat preko noci.
imati manje kvalitetnog krilnog igraca na nj. prirodnoj poziciji je bolje nego istu krpiti sporim i tromim igracima sredine terena. dobro, kod safeta to moze i ibisevic
da, zaboravih da nam fali i desni bek
dakle, lijevo i desno krilo, desni bek... mah, popunice to pape
dobro, igrace miske, pjana, mozda i medo... jos samo da u prvih 11 nagura i ibricica, pa da budemo kompletni
da, zaboravih da nam fali i desni bek
dakle, lijevo i desno krilo, desni bek... mah, popunice to pape
dobro, igrace miske, pjana, mozda i medo... jos samo da u prvih 11 nagura i ibricica, pa da budemo kompletni
Zadnja izmjena: secer, dana/u 27 feb 2012, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.