Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

retro
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la retro » 27 feb 2012, 17:34

Ovo Berluconi kuci u foto shopu namjestio, nije se ovo desilo, Lichsteiner je pacifista, kao i Chiellini ne bi oni nikad nesto ovako uradili.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2012, 17:41

Ujak Fester ganja sudije po svlačionici, psuje i vrijeđa čelnike Juventusa i na kraju prolazi nekažnjeno.

Stile Milan dolazi do izražaja!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 17:42

I da zaboravio sam napomenuti :
Paparesta: "Romagnoli era a fine carriera. Perché l'hanno designato?
Opet čudno da Bog kaže :?

EDIT : Evo "ovoga" :roll: u svom stilu, al bezuspješno :mrgreen: :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2012, 17:43

Ljudi, ne moramo i mi ko Italijani :mrgreen:

Da rezimiramo:

-Ne moze Juventus biti vise ostecen od Milana, kod 1:0 ponisten im je cist gol i to je u 90% slucajeva gotova utakmica.

- Sve ostalo je bilo kompenziranje. Barzagli je dobio karton koji nije trebao, neke ociglede prekrsaje za Juventus nije svirao, cist gol je ponistio Matriju. Matri je linija, a uvijek se ide u korist napadaca. To je cist gol, ne trebaju tu slike.

-Derbi kao derbi, nosi i niske udarce i sve ostalo, pogotovo kad je ovako bitan, sad i jedni i drugi pretjeruju sa tim nekim supenzijama koje traze. Jedino je Mexes kreten, kojeg treba suspendovat, ostalo je u zaru borbe i duel igra... ne pretjerujmo.

-Milan odigrao najbolje od dosadasnje tri tekme protiv Juventusa, ali su ostali bez snage.

-Conte je zajebo sa postavkom na pocetku, nesretan gol primljen, ali eto...

-Ne racunajuci ove, kako nazvah "nesretne okolnosti", koje jesu u svakom slucaju usmjerile utakmicu i pokvarili je, u smislu kompenziranja i dodatnih sudijskih greski, remi je najrelaniji i sta sad :?:

-Greske se desavaju i eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 17:47

@sarajlija pogledaj šta piše na slici
slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2012, 17:54

Ma ne treba mi to, jbo ga ti... kazem ti kako ide... pa nije robot to da vidi te milimetre...a i ne vidi se igrac iza Matrija...

Druga stvar, ta slika ne znam jel uopce autenticna i relevantna.... vjerovatno navijaci Milana nesto napravili...

slika

a ovo su navijaci Juventusa napravili, sto nema veze sa istinom...ali znamo svi kako to ide, svako svoju pravdu ima i slicno...

Za mene je utakmica zavrsena 1:1 i nema potrebe polemisat. Mozemo diskutovat oko toga kako su i nazalost sudijske greske sve to pokvarile u znacajnoj mjeri, ali ni prvi ni posljednji put....

Pa kad jedan Ibrahimovic moze reci da je 1:1 realno otprilike ili Silva da bi i on kao Buffon vjerovatno "presutio", sta mi imamo polemisat.... to su sve fudbalske stvari, koje se desavaju.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 17:59

ma isti si ti ko i oni :lol:

a šta je s ovom slikom izvođenja kornera ne kontam ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2012, 18:00

pa lafo lopta nije na liniji... :roll: :mrgreen: a i ovaj je van terena, ako to ima ikakve veze...

ovo je korner, nakon kojeg je Muntari zabio gol...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 18:02

sarajlija89 je napisao/la:pa lafo lopta nije na liniji... :roll: :mrgreen: a i ovaj je van terena, ako to ima ikakve veze...
ma ovdje je već bio gurnuo loptu, vidiš da je Urby već u naletu da je udari

evo vidi ovdje " onclick="window.open(this.href);return false;

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2012, 18:06

Pa to ti kazem, navijaci Juventusa napravili, kao da je izveo korner van te linije, a u stvari kadar kad je vec gurno loptu :lol:

Isto ko i ovaj neki ofsajd sto ste vi napravili :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 feb 2012, 18:08

3 utakmice Mexesu, Pirlo i Muntari bez kazne. Ovako je i najrealnije jer je i Lichtsteiner udaro Sulju.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 feb 2012, 18:11

Sva ova halabuka najviše šteti Juventusu...
Jbt kad čovjek misli da je sve ok opet i iznova te sudije ubijaju u pojam svakog iole normalnog navijača koji bi da pogleda veliki derbi bez smiješnih greški navedenih lica... bruka je ono što su sudili...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 18:11

Pravila su pravila, ono je samo dokaz da je ofsajda bilo. To sam postavio samo da mi ovakvi kao što su Bianconeri19482304523089, SoloJuve i tako ti nebi govorili i mi smo pokradeni jer nam je ponisten gol. Dakle evo dokaz da je ofsajd čist, to što vi ne vjerujete svojim očima to je druga stvar. :mrgreen:

One poteze Mexesa i Muntarija lično mislim da treba kazniti jer je nesportski, ali ovi hoće da Tagliavento njima da crveni a frajer gledo u potpuno drugom smjeru tj. tamo gdje je lopta. Nema čovjek 231289470 očiju. :roll: ... a tony je postavio sliku gdje ni Licht nije Sulji osto dužan ...

EDIT: Eh tako Yuto, to je najrealnije ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 feb 2012, 18:13

IlPrincipe je napisao/la:Pravila su pravila, ono je samo dokaz da je ofsajda bilo. To sam postavio samo da mi ovakvi kao što su Bianconeri19482304523089, SoloJuve i tako ti nebi govorili i mi smo pokradeni jer nam je ponisten gol. Dakle evo dokaz da je ofsajd čist, to što vi ne vjerujete svojim očima to je druga stvar. :mrgreen:

One poteze Mexesa i Muntarija lično mislim da treba kazniti jer je nesportski, ali ovi hoće da Tagliavento njima da crveni a frajer gledo u potpuno drugom smjeru tj. tamo gdje je lopta. Nema čovjek 231289470 očiju. :roll: ... a tony je postavio sliku gdje ni Licht nije Sulji osto dužan ...

EDIT: Eh tako Yuto, to je najrealnije ...
A šta sa Abateom koji je iza...i potpuno u liniji???
On ne postoji...ha ya.. nije čo'jk ni igrao...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2012, 18:16

Ono nije bio ofsajd, svi fudbalski stručnjaci u Italiji su se složili da je poništen regularan gol Juventusa, a to što mafijaška gamad iz Milana izmišlja razonorazne gluposti nije moj problem. Mogu i ja naći i postaviti istu sliku koja pokazuje da nije bio ofsajd.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 18:16

Pogledaj piše ti piede di Abate, noga njegova ...

a evo ti video i zaustavi na 0:07 sec pa vidi gdje mu je gornji dio tijela ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: @Trolonero baš me zanima koji stručnjaci :geek:
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 27 feb 2012, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 feb 2012, 18:16

IlPrincipe je napisao/la:Ne vrijedi se svama raspravljat, otiđite očonom očito vas oči varaju ... Pričate prazne priče, izvrčete priče itd ...

LAVE PO HILJADITI PUT :

1.NAMA JE PONISTEN GOL POLA METRA LOPTA U GOLU ... SVI VIDJELI SAMO SUDIJE NISU ...
2.TVRDIS DA MATRI NIJE BIO U OFSAJDU, JA TI DONI DOKAZ DA JESTE A TI PONOVO TRVDIS SUPROTNO
3.NISMO MESARSKI KLUB, ALI OPET TI PONAVLJAM DA ONE INCIDENTE SUDIJA NIJE MOGAO VIDJETI JER JE GLEDAO U LOPTU KOJA JE BILA NA DRUGOM KRAJU TERENE KAKO NE SHVATAŠ ??? MADA TVRDIM DA IM TREBA DAT KAZNU PO 3-4 UTAKMICE NE IGRANJA NEĆU SE LJUTITI

Pjesmica za ovog čovjeka

slika

L'HANNO VISTO TUTTI TRANNE TEEE...TRANNE TEEE TRANNE TEE TRANNE TEEEE.. :twisted: :twisted:

[youtube][/youtube]

tri crvena ste trebal dobit, to samo vi mozete uradit i ostat sa 11 na terenu.I onda kazu ne bi se vratili sa 2:0, pa sta smo mi to, Siena :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 feb 2012, 18:17

Najrealnije je da se milanu odma preda titula , da Juve bude kaznjen svima igracima po 3 tekme..i netreba se revans ni igrati mogu i odma kup osvojiti,,, Jer nemogu gledati i slusati kako placu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2012, 18:18

@Sissoko da podebljam
IlPrincipe je napisao/la: One poteze Mexesa i Muntarija lično mislim da treba kazniti jer je nesportski, ali ovi hoće da Tagliavento njima da crveni a frajer gledo u potpuno drugom smjeru tj. tamo gdje je lopta. Nema čovjek 231289470 očiju da gleda nazad na Mexesa i naprijed gdje je lopta. :roll: ... a tony je postavio sliku gdje ni Licht nije Sulji osto dužan ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 feb 2012, 18:19

IlPrincipe je napisao/la:Pogledaj piše ti piede di Abate, noga njegova ...

a evo ti video i zaustavi na 0:07 sec pa vidi gdje mu je gornji dio tijela ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: @Trolonero baš me zanima koji stručnjaci :geek:
Linija 100% a ti sijeckaj šta god hoćeš... sudija je pogriješio... isti tako je kardinalno pogriješio jer je i gol Milana bio regularan... sudije su najveća boljka ital fudbala... griješe vrlo učestalo i katastrofalno

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []