Ne mogu ti reci sta ce biti u buducnosti. Znam samo da necu napadati Susica bez razloga, kao sto mnogi od vas rade.nihco je napisao/la:i sta ces reci kad u julu budemo 40. hoces li , principijelno, po istoj liniji argumentacije traziti ostavku susica? ja cu, budemo li u julu medju 25 , prestati pisati p[rotiv susica i priznati pogreske.calcio je napisao/la:
Ti si iz nekih samo tebi poznatih razloga umislio da nas Susic vodi u propast, ne znam kako jer rezultati i igra reprezentacije te demantuju. Ako je propast izgubiti od objektivno jace ekipe u barazu, onda u redu. Ako je propast biti medju 20 najboljih u svijetu, onda u redu. Idemo u propast.
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
nevjerovatno , jel da ? isto u nekom stanju hipnoze ? u stvari , vjerovatno isti mentalni sklop kao kod susica......super smo mi.......secer je napisao/la:imati manje kvalitetnog krilnog igraca na nj. prirodnoj poziciji je bolje nego istu krpiti sporim i tromim igracima sredine terena. dobro, kod safeta to moze i ibisevic![]()
da, zaboravih da nam fali i desni bek![]()
dakle, lijevo i desno krilo, desni bek... mah, popunice to pape
Sent from my Commodore 64
ne vidis razlog napadanja susica !? onda nista, sve je super.calcio je napisao/la: Ne mogu ti reci sta ce biti u buducnosti. Znam samo da necu napadati Susica bez razloga, kao sto mnogi od vas rade.
- calcio
- Kontakt:
U vasem imaginarnom svijetu sigurno imamo mnogo igraca po najvecim klubovima, i Susic sad samo treba odabrati hoce li uzeti ono desno krilo iz Barcelone ili ono iz Real Madrida.nihco je napisao/la:nevjerovatno , jel da ? isto u nekom stanju hipnoze ? u stvari , vjerovatno isti mentalni sklop kao kod susica......super smo mi.......secer je napisao/la:imati manje kvalitetnog krilnog igraca na nj. prirodnoj poziciji je bolje nego istu krpiti sporim i tromim igracima sredine terena. dobro, kod safeta to moze i ibisevic![]()
U stvarnom zivotu imamo to sto imamo i da, valja nam se krpiti kada nam otpane nekoliko igraca zbog povrede. Ebi ga.

Mozda je Susic kriv sto nije pravio vise djece tamo negdje krajem osamdesetih pa bi od njih mozda nastalo neko dobro krilo

Svaka ti cast na ovim konstatacijama! Al djaba je pojedincima na ovom forumu objasnjavati neke stvari jednostavno njima je Pape bog i batina.secer je napisao/la:u modernom fudbalu nezamislivo je igrati bez krila. mislio sam da ne postoji ekipa koja igra bez klasicnih krilia ili krilnih napadaca. ali, tu je saft ´papke´ susic da me razuvjeri. ustvari, merebit da sam se zayebo, jer kod safta je i ibisevic igro krilo.
da mi barem nemamo igraca koji mogu odigrati tu poziciju, pa bih se pokrio usima i cutao. ovako, imati par prilicno kvalitetnih momaka koji igraju bas tu poziciju i koje neces ozvati, nego ce klasicne desetke gurati po krilu.
u pravu su oni koji kazu ´jedan je pape´, stvarno je jadan, jedini blento koji sjedi na klupi neke reprezentacije.
ja za goreg ne znam.
jao, dahoce ga kakva lavina zatrpat pa da u svici ostane barem do kraja kvalifikacija, vjerujem da bismo se plasirali na sp
Desni bek=Mujdžasecer je napisao/la:imati manje kvalitetnog krilnog igraca na nj. prirodnoj poziciji je bolje nego istu krpiti sporim i tromim igracima sredine terena. dobro, kod safeta to moze i ibisevic![]()

e de mi, molim te, reci , iz tvog realnog svijeta, gdje su visca, stevanovic, mahmutovic, vranjes , sada, kad smo izgubili dva bocna igraca ? je li vaznije da visca i stevanovic igraju 20. utakmicu u u21, reprezentaciji ili da se prikljuce i pomognu a seniorima? gdje jesada zukanovic kada imamo 2 stopera? ali nema smisla diskutovati, sto puta izrecena ili uradjena glupost postaje realnost, upravo ona iz koje ti nastupas, sve je idrealno.calcio je napisao/la:
U vasem imaginarnom svijetu sigurno imamo mnogo igraca po najvecim klubovima, i Susic sad samo treba odabrati hoce li uzeti ono desno krilo iz Barcelone ili ono iz Real Madrida.
U stvarnom zivotu imamo to sto imamo i da, valja nam se krpiti kada nam otpane nekoliko igraca zbog povrede. Ebi ga.
Mozda je Susic kriv sto nije pravio vise djece tamo negdje krajem osamdesetih pa bi od njih mozda nastalo neko dobro krilo
Ma buraz samo da se neobrukamo, to jedino........... nek pokažemo malo atrakcije i tako toga........... uostalom lopta je okrugla, igraju igrači a ne imena pa možda budu imali loš dan pa mi to iskoristimo za kolko tolko pozitivan rezultat
Sad' smo ga burazeru, ono naaa ... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja cu radije sacekati tekmu, pa onda uputiti koju kritiku/pohvalu. 

Kaže Ćironezi vidjet ćete 'europske Brazilce'
Sam da se nitko ne ozljedi,da ne bude bruke golijada nogometijada
Sretno našima, hrabro i pametno!Vidm po slikama ova naša dijaspora i navijači iz Bosne čuda će napravit ,večeras se kreće go,go!

Sam da se nitko ne ozljedi,da ne bude bruke golijada nogometijada

daj ba calcio, mene si naso zayebavat i prisivati mi ono sto nikada nisam rekao.
rekao sam da je bolje imati slabije krilo nego tu poziciju krpiti igracima sredine terena.
mislis li ti da se smijem zato sto me boli qrac za repkom? - ne, nije tako. jednostavno, znas da si bespomocan, da ne mozes nista promijeniti i onda je bolje okrenuti na salu, nego plakati nad zlom sudbinom koja nas je zadesila.
eto, siroka je evropa, ima bezbroj dobrih klubova i reprezentacija. daj mi samo jedan primjer u kojem neki trener postavlja formaciju poput papetove.
ok, kada je spreman mujdza i kada igra lulic onda bi se to dalo izbalansirati, jer oni trce za pjanica, misketa i dzeku od kojih nemamo nikakve koristi u defanzivi.
ovo bez mujdze i lulica ne lici nicemu - katastrofa.
jedino da pretumba ekipu i pokusa nesto sa trojicom u zadnjoj liniji + 2 beka + 2 zadnja vezna, onda miske ili pjanic i dvojicom u napadu, pa da se probamo odbraniti i pokusati nesto na duge lopte preskacuci sredinu koju ionako nemamo. ali, nesto ne vjerujem da pape ima kapaciteta(znanja) da bi smislio nesto u ovoj posve yebenoj situaciji.
ps.
goonertz, mujdza nece igrati.
rekao sam da je bolje imati slabije krilo nego tu poziciju krpiti igracima sredine terena.
mislis li ti da se smijem zato sto me boli qrac za repkom? - ne, nije tako. jednostavno, znas da si bespomocan, da ne mozes nista promijeniti i onda je bolje okrenuti na salu, nego plakati nad zlom sudbinom koja nas je zadesila.
eto, siroka je evropa, ima bezbroj dobrih klubova i reprezentacija. daj mi samo jedan primjer u kojem neki trener postavlja formaciju poput papetove.
ok, kada je spreman mujdza i kada igra lulic onda bi se to dalo izbalansirati, jer oni trce za pjanica, misketa i dzeku od kojih nemamo nikakve koristi u defanzivi.
jedino da pretumba ekipu i pokusa nesto sa trojicom u zadnjoj liniji + 2 beka + 2 zadnja vezna, onda miske ili pjanic i dvojicom u napadu, pa da se probamo odbraniti i pokusati nesto na duge lopte preskacuci sredinu koju ionako nemamo. ali, nesto ne vjerujem da pape ima kapaciteta(znanja) da bi smislio nesto u ovoj posve yebenoj situaciji.
ps.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 27 feb 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Sry, mislio sam da uopšteno govoriš, a ne samo za ovu tekmu..secer je napisao/la:daj ba calcio, mene si naso zayebavat i prisivati mi ono sto nikada nisam rekao.
jedino da pretumba ekipu i pokusa nesto sa trojicom u zadnjoj liniji + 2 beka + 2 zadnja vezna, onda miske ili pjanic i dvojicom u napadu, pa da se probamo odbraniti i pokusati nesto na duge lopte preskacuci sredinu koju ionako nemamo. ali, nesto ne vjerujem da pape ima kaaciteta(znanja) da bi smislio nesto u ovoj posve yebenoj situaciji.
ps.
Safet i na pressu po stoti put ponovio zasto nije pozvoa nove igrace, ali opet ce se naci neki pojedinac da kritkuje kad utakmica krene lose po nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Kontakt:
Jahic moze dobro odigrati na poziciji desnog beka. Papac je lijevi bek.secer je napisao/la:daj ba calcio, mene si naso zayebavat i prisivati mi ono sto nikada nisam rekao.
ps.
Znaci za bekove se zna.
Salihovic lijevo krilo, na desnom Ibricic ili Alispahic, moze i Pjanic (igrao je u Lyonu i u reprezentaciji vise puta).
Tu je i Maletic kao zamjena.
Moze se sastaviti ekipa bez panike.
Ja bih mozda igrao ovako:
------------------------- Begovic-------------------------
Jahic---------Pandza---------------Spahic--------Papac
----------------Pjanic----------Rahimic-----------------
Ibricic----------------Misimovic------------Salihovic
---------------------------Dzeko------------------------
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Smijem li pitati zašto Ibričić?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Kontakt:
Ma povrijedio se Lulic a tu bih najradije njega stavio. na desnoj strani Lula na lijevoj Sejo. Mozda ga Ibro moze zamjeniti na najbolji nacin, ne znam.... Alispahic? Pjanica bih radije malo defanzivnije.Monolog je napisao/la:Smijem li pitati zašto Ibričić?
evo mog sastava, napisano 24. februara (prije povrede Lulica)
calcio je napisao/la:
-----------------Beg----------------
Jahic----Pandza----Spahic----Papac
Lulic----Pjanic----Rahimic----Salihovic
--------------Misimovic---------------
----------------Dzeko------------
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, znam da je Lula ispao zbog povrede.
U biti, dijelimo mišljenja oko sastava, samo ja bih Pjanu pomjerio na Ibrino mjesto, a Zahirovića ubacio kao defanzivnog veznog i to je to. Najistureniji koDže, iza njega Miske. S obzirom na povrede i protivnika, mislim da je to i najbolja varijanta.
U biti, dijelimo mišljenja oko sastava, samo ja bih Pjanu pomjerio na Ibrino mjesto, a Zahirovića ubacio kao defanzivnog veznog i to je to. Najistureniji koDže, iza njega Miske. S obzirom na povrede i protivnika, mislim da je to i najbolja varijanta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
ne moze ibricic igrati desno niti lijevo krilo niti sredinu niti nista sem ofanzivnog malo iza džeke a i to bogami tanko...calcio je napisao/la:Ma povrijedio se Lulic a tu bih najradije njega stavio. na desnoj strani Lula na lijevoj Sejo. Mozda ga Ibro moze zamjeniti na najbolji nacin, ne znam.... Alispahic? Pjanica bih radije malo defanzivnije.Monolog je napisao/la:Smijem li pitati zašto Ibričić?
nego pjanic desno, lijevo salihovic i dva ili jedan napadac. a da, u sredini miske. a iskreno dao bi maleticu da igra cijelu tekmu desno krilo pa nek trci mozda nesto i bude od njega
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Where's the euforija ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.