FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
ma nece bit Figo-Baresi ba,dje to ima da se dvojica petljaju,,ili nek bude onda Zenga ili niko,,ako iko zna trenirat,zna on(mislim od ovog tria)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Zenga zna trenirat kolko i ja sa iskustvom na Football Manageru... Postujem ga i gotivim jer je legenda kluba al veze on sa treniranjem nema.
Izgleda da Rankec ipak ostaje ? Imal kakvih novijih informacija ?
Izgleda da Rankec ipak ostaje ? Imal kakvih novijih informacija ?
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma ostaje Ranko.
Tako sam ja procita danas na nekoj od pustih stranica na Fejsu, nije neka informacija ali su oni to napisali kao da je 100% tocno.
Tako sam ja procita danas na nekoj od pustih stranica na Fejsu, nije neka informacija ali su oni to napisali kao da je 100% tocno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
pa zasto onda Figo-Baresi?zasto Baggio?nije ni Allegri bio fenomen,,ja mislim da je 75%da ce ga dobit Ranieri,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zasto niko ne spominje Capella ?
Zato sto Capello nece u Inter vjerovatno, a i preskup je. Ako Ranko ode dolazi neko prelazno rjesenje, pa onda na ljeto ponovo potraga za novim trenerom. Ne zna se ni ko pije ni ko placa.
Sastanak u Sarasu u toku. Moratti,Branca i Ausilio odlucuju o sudbini Tinkija.
@Ado
Ne znam ni ja, to su samo trenutna rjesenja. A u Zengu ja nemam bas neko povjerenje, ove ostale dvije kombinacije su mi primamljivije.
Sastanak u Sarasu u toku. Moratti,Branca i Ausilio odlucuju o sudbini Tinkija.
@Ado
Ne znam ni ja, to su samo trenutna rjesenja. A u Zengu ja nemam bas neko povjerenje, ove ostale dvije kombinacije su mi primamljivije.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nama je ovo druga godina zaredom da trazimo prijelazno rijesnje...ali glavno pitanje je za sta ga mi trazimo?? Cekamo Guardiolu da dođe iz Barcelone?? Pa zar je on madžionicar toliki da ce odjednom od Stankovica napravit Xavia, od Cambia Iniestu a od Sneijdera Messia???
Pa jbt. nama trebaju igraci, NAJMANJE 1 igrac u svakoj liniji, ali ne igraci koji su kao neke nade, vec pravi igraci, koji su se dokazali, ali sta ocekivat kad imamo 4 trenera na platnom spisku a kako stvari stoje i Ranieri ce im se pridruzit.
Jednostavno nevidim izlaz iz ove nesrece, barem ne u toku sljedece sezone, nas ceka mukotrpan posao.
Pa jbt. nama trebaju igraci, NAJMANJE 1 igrac u svakoj liniji, ali ne igraci koji su kao neke nade, vec pravi igraci, koji su se dokazali, ali sta ocekivat kad imamo 4 trenera na platnom spisku a kako stvari stoje i Ranieri ce im se pridruzit.
Jednostavno nevidim izlaz iz ove nesrece, barem ne u toku sljedece sezone, nas ceka mukotrpan posao.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Izgleda da ce na kraju Ranko ostat. Valjda je zavrsen taj sastanak i MM ima u planu nastavit sa Tinkijem...
Nek nam je Bog na pomoci...
Nek nam je Bog na pomoci...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa lako je otjerat Ranierija, ali koga dovest?
-Zenga, sta ce..ne moze ni Zvezdu vodit
-Figo, jbg nije football manager pa da se zajebava i da mu tek tako daju ekipu... nema iskustva, nista od tog...
-Baresi, ako je iko zalsuzio, on je, ali hajde sad znaj kako to sve ide i sta je u pitanju...
Jednostavno, opcije su ogranicene u punom smilsu te rijeci.
Sad, koliko je dobro da i Ranieri ostane? Mislim da nije.
Nema on tu sta vise trazit, ocigledno je da vise ne moze vratiti ekipu i da treba ta neka promjena. Zasto cekat iduci poraz? Mozda bas ta tri boda zafale na kraju...
Dovoljno kvalitetnih rjesenja skoro da nema i haj ti budi pametan.
-Zenga, sta ce..ne moze ni Zvezdu vodit

-Figo, jbg nije football manager pa da se zajebava i da mu tek tako daju ekipu... nema iskustva, nista od tog...
-Baresi, ako je iko zalsuzio, on je, ali hajde sad znaj kako to sve ide i sta je u pitanju...
Jednostavno, opcije su ogranicene u punom smilsu te rijeci.
Sad, koliko je dobro da i Ranieri ostane? Mislim da nije.
Nema on tu sta vise trazit, ocigledno je da vise ne moze vratiti ekipu i da treba ta neka promjena. Zasto cekat iduci poraz? Mozda bas ta tri boda zafale na kraju...
Dovoljno kvalitetnih rjesenja skoro da nema i haj ti budi pametan.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bas zbog toga sto nema pravog rjesenja MM ne smije otpustit Rankeca. Ostaje najvjerovatnije do LP, a ako tu ispadnemo sigurno ce otic. Mada ja mislim da ce tad biti prekasno, jer ako ode danas mozda bi novi trener uspio nekako dignut ekipu da se prodje OM...
Nije lako ni Morattiu, al i on snosi za ovo veliki dio krivice.
Nije lako ni Morattiu, al i on snosi za ovo veliki dio krivice.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
i sta ako prodje?jos nam treba da Barcellonu dobijemo 

Bilo ko da dođe Zenga, Baresi, Figo. Baggio, Pape Sušić , moja malenkost je bolje rješenje od ovoga majmuna.Tinki nije glup. zna da su ga Moratti i Branca doveli i neće sam da da ostavku jer valja priznati svoju grešku dva puta u sezoni.
Ne kontam Morattija, čeka neku pobjedu Intera, jbt po svim zakonima vjerovatnoće mi moramo kad tad pobijediti i kao tada je sve dobro a on nas uništi, mijenja formacije kao čarape, iduća je 4-5-1 sa Wesom kao najisturenijim...
Ako ga ne smijeni i Moratti se može nositi u pm zajedno sa Brancom i Tinkijem...
Ne kontam Morattija, čeka neku pobjedu Intera, jbt po svim zakonima vjerovatnoće mi moramo kad tad pobijediti i kao tada je sve dobro a on nas uništi, mijenja formacije kao čarape, iduća je 4-5-1 sa Wesom kao najisturenijim...
Ako ga ne smijeni i Moratti se može nositi u pm zajedno sa Brancom i Tinkijem...
Ismija se ja na ovaj tvoj post. Pogotov ovaj dio s majmunom
Ostaje Tinki jer je MM izgubio muda nakon Madrida 2010...
@Ado
Prolazak OM-a znaci jedno pojacanje iduce sezone. Nebitno je koga bi dobili u eventualnom cetvrtfinalu.

Ostaje Tinki jer je MM izgubio muda nakon Madrida 2010...
@Ado
Prolazak OM-a znaci jedno pojacanje iduce sezone. Nebitno je koga bi dobili u eventualnom cetvrtfinalu.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
a koga smo to doveli nakon Bayerna u osmini?koje je to zvucno pojacanje?Alvarez ili Jonathan?nadam se da ne mislis valjda na Forlana,,ja se sjecam da smo prodali skoro 2 najbolja(Eto'o&Motta)
+1adointer je napisao/la:a koga smo to doveli nakon Bayerna u osmini?koje je to zvucno pojacanje?Alvarez ili Jonathan?nadam se da ne mislis valjda na Forlana,,ja se sjecam da smo prodali skoro 2 najbolja(Eto'o&Motta)
Ovdje je glavni problem, mrtva transfer politika.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
da mi samo neko odgovori što je moratiu trebalo sve ovo,zasto je sve sjebo,sto nam je ovo uradio,ima li on mozga imalo,zasto je unistio klub 

cekaj malo,prva pobijeda od recimo nekih realnih 1-0 kontra parme ili cesene,i ide prica : Osjeti se veliki pomak u nasoj igri,Ranieri ima recept :S :S najgora politika nekog kluba odkad znam za sebe,najveci bezmozgas da je umjesto moratia **** bi ovo stene i doveo koga stigne,makar da se navijaci imaju cemu nadat :S al ovako . bgmi GOLEMO :SOrijent je napisao/la:da mi samo neko odgovori što je moratiu trebalo sve ovo,zasto je sve sjebo,sto nam je ovo uradio,ima li on mozga imalo,zasto je unistio klub
Jbt Catania je uslov da majmun ostane, ne mogu vjerovati u šta se Moratti pretvorioClaudio Ranieri resta l'allenatore dellInter. Almeno fino alla prossima partita, quella con il Catania. Questa è a quanto pare la decisione della dirigenza nerazzuura. Resta perché al momento è la soluzione più logica e perché non ci sono alternative convincenti. Moratti si è incontrato con Branca e Ausilio nel pomeriggio e ha deciso per la conferma sebbene le sue frasi, pronunciate nel primo pomeriggio, avessero fatto pensare ad un possibile esonero.

@Mago,
nimalo nam neće biti krivo ako Catania nastavi Tinkijev niz??!!
Šta li ima Moratti parlare con Ranieri da mi je znati, da mu Tinki predoči nove formacije koje mu se motaju po glavi, 3-7-0 recimo....Credo proprio che Ranieri sara 'in panchina contro il Catania, ma devo ancora parlare con lui
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.