dobar sam ja , kako si ti ?mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobar sam ja , kako si ti ?mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
pa eto dobra je situacija sa stadionom, polako se zavrsava Sjeverna tribina i bice gotova sad na proljece, a nadam se da ce pustit gostujuce navijace pa da dodjete, dobrodosli u nas gradMaroonWhite1987 je napisao/la:Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru
Brate ja volim Tuzlu kao da je moj grad. Uvijek mi je milina doći kod vas, i dosta sam lijepih trenutaka proveo gore. Pa eto možda se vidimo za 2 hevtefukara87 je napisao/la:pa eto dobra je situacija sa stadionom, polako se zavrsava Sjeverna tribina i bice gotova sad na proljece, a nadam se da ce pustit gostujuce navijace pa da dodjete, dobrodosli u nas gradMaroonWhite1987 je napisao/la:Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru
Dobar sam i ja ali Vojvodića kao trenera nimalo ne cijenim. Možda jeste dobar moralista i zna napraviti hampu ali kao trener je veoma slab. Sloboda ako pobijedi sarajeva a nadam se da hoće, neće to biti rezultat njegovog znanja i njegove taktike, već će to igrači izborit svojom većom željom za pobjedom i većom nabrijanošću. A sad hajd zdravo.fukara87 je napisao/la:dobar sam ja , kako si ti ?mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
jazavac....smaras pokusavajuci glumit nekakvog komedijasa....o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove tememačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
A ti si sigurno doskočio sa Majeviceslani grad je napisao/la:jazavac....smaras pokusavajuci glumit nekakvog komedijasa....o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove tememačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
tako je..sad razligumačak u čizmama je napisao/la:A ti si sigurno doskočio sa Majeviceslani grad je napisao/la:jazavac....smaras pokusavajuci glumit nekakvog komedijasa....o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove tememačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
on je neiskusan trener to stoji i niko n kaze da je on klasa, ali on se trudi da uradi najbolje i mi smo zadovoljni kako radi..covjek trazi zalaganje, covjek trazi da djeca postuju klub gdje su poceli soje prve korake i zasto mi nebi postovali njega kao takvog?...Vazno je da ga igraci postuju i vole pa naravno da ce i biti igre, jer ako imas trenera koga iraci ne vole, pa nece tu biti ni rezultatamačak u čizmama je napisao/la:Dobar sam i ja ali Vojvodića kao trenera nimalo ne cijenim. Možda jeste dobar moralista i zna napraviti hampu ali kao trener je veoma slab. Sloboda ako pobijedi sarajeva a nadam se da hoće, neće to biti rezultat njegovog znanja i njegove taktike, već će to igrači izborit svojom većom željom za pobjedom i većom nabrijanošću. A sad hajd zdravo.fukara87 je napisao/la:dobar sam ja , kako si ti ?mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim![]()
Hebote Vojvodić u guzicu
+ Mirsad Dedićharry_90 je napisao/la:Citam maloprije jedne novine i ima intervju vd direktora Mirze Hadzica.
Evo u nekoliko crtica sta je on izjavio :
- Poziva navijace da dodju na Tusanj,da pomognu Slobodi u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv sarajeva,samo pun Tusanj moze pomoci Slobodi da izadje iz krize i da ne dozivi sudbinu KK Slobode.
-Uprava je spremna podrsku opravdati,vratiti izgubljeno povjerenje navijaca.
-Sigurno je da ce Sloboda prezivjeti proljetni dio,ali postavlja se pitanje kako poceti izlaziti iz krize u kojoj je vec godina ? Komitet pojacava kriterije jer pod pritiskom UEFE nema puno vremena da uvede red u BiH fudbal,a samim tim i Slobodi istice vrijeme ako sa poslovanjima ne krene od nule.
-Imamo predsjednika koji je spreman Slobodu vratit iz ucmalosti,samo sve to nece moci sam.U aprilu ili maju sjednica kluba,pozivi su poslani svima koji trebaju biti na sjednici tog dana,a osnovana je i matica Radnicko sportsko drustvo Sloboda.To podrzavaju Tanovic i Raos.
- Zalagat ce se da u novom upravnom odboru sjede kvalitetni ljudi,sastavljeni od privrednika koji mogu pomoci klubu kroz razne oblike sponzorstva ili reklame.
- Kaze da je spas u proizvodnji igrackog kadra iz vlastitog pogona,da bi kroz transfere poceli zaradjivati i da pocnemo izlazit iz krize,druge nam nema.
- Opce je poznato da Sloboda duguje 2 miliona maraka,a kamate bi mogla da otplati F BIH,a zdravstveno osiguranje nisu uplacivali ni koristili od 2000 god.
- Od sezone 2012/13 klubovi ce morat poslovat na nuli da bi se mogli takmiciti u PL BIH,ili cvajte se fatati,ali Hadzic kaze da ce sve odraditi do te sezone da klub ne bi bio izbacen iz PL BIH.
Edit : Sa prve utakmice Brazil - BiH,tada je u strucnom stabu repke BiH bio rahmetli MUSTAFA HUKIC HUKA !
Evo jedna slika rahmetli Huke sa ostalim reprezentativcima i clanovim strucnog staba na putu za Brazil koji je trajao 13 dana !
Skidam kapuSaltCityAttack je napisao/la:pa kad si vec Dedica spomeno mogo si komotno prije njega staviti Musica, jer evo ga vidi se i na slici...ebiga Dedic je tad bio golman Sarajeva, a Music je bio nas igrac
Cile Cile Cile
...a zaboravili ste na golmana Samira Sabanovica?.. evo i njega do Huke barem mislim
...ubjedjen sam da je ovo on, samo sto je u ovo vrijeme branio za Lukavac
Moje i nedam nikom ocami
pa care imas ih u tuzli... hoces li da te uputim covjeku koji je pravio i prodavao ove salove..mislim da ih ima jos ako ih zelis ebigaharry_90 je napisao/la:@SaltCityAttack
Drugi i treci sal vrh.. da mi je jedan od njih
Znam da ima samo nisam znao kome da se obratimSaltCityAttack je napisao/la:pa care imas ih u tuzli... hoces li da te uputim covjeku koji je pravio i prodavao ove salove..mislim da ih ima jos ako ih zelis ebigaharry_90 je napisao/la:@SaltCityAttack
Drugi i treci sal vrh.. da mi je jedan od njih
Ajde ne rise obojica.MaroonWhite1987 je napisao/la:Brate ja volim Tuzlu kao da je moj grad. Uvijek mi je milina doći kod vas, i dosta sam lijepih trenutaka proveo gore. Pa eto možda se vidimo za 2 hevtefukara87 je napisao/la:pa eto dobra je situacija sa stadionom, polako se zavrsava Sjeverna tribina i bice gotova sad na proljece, a nadam se da ce pustit gostujuce navijace pa da dodjete, dobrodosli u nas gradMaroonWhite1987 je napisao/la:Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru
Ma garant se Litvatransom dolazi u Tz i kod nas se skoluje pa nekad proseta do merkatoraVolimTz je napisao/la: Ajde ne rise obojica.
"fukara87" tebi neko od pitara hakovao acc ili ....
@MaroonWhite1987 - Da li možeš doći živ do merkatora pitanje je sad !?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.