FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2012, 20:56

mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim :mrgreen: :mrgreen: Hebote Vojvodić u guzicu
dobar sam ja , kako si ti ? :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 27 feb 2012, 21:00

Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru :D
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2012, 21:02

MaroonWhite1987 je napisao/la:Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru :D
pa eto dobra je situacija sa stadionom, polako se zavrsava Sjeverna tribina i bice gotova sad na proljece, a nadam se da ce pustit gostujuce navijace pa da dodjete, dobrodosli u nas grad ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 27 feb 2012, 21:09

fukara87 je napisao/la:
MaroonWhite1987 je napisao/la:Tuzlaci, kakva je situacija sa stadionom? Ja se iskreno nadam da će biti ukinuta ova glupa zabrana, pa da možemo hairli doći u vaš grad. Poželio sam onu Pizzu u Mercatoru :D
pa eto dobra je situacija sa stadionom, polako se zavrsava Sjeverna tribina i bice gotova sad na proljece, a nadam se da ce pustit gostujuce navijace pa da dodjete, dobrodosli u nas grad ;)
Brate ja volim Tuzlu kao da je moj grad. Uvijek mi je milina doći kod vas, i dosta sam lijepih trenutaka proveo gore. Pa eto možda se vidimo za 2 hevte :mrgreen:
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 27 feb 2012, 22:19

fukara87 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Imam i ja jednog gospodina u gaćama pa ako hoćeš daću ti ga da se družiš sa njim :mrgreen: :mrgreen: Hebote Vojvodić u guzicu
Dobar sam i ja ali Vojvodića kao trenera nimalo ne cijenim. Možda jeste dobar moralista i zna napraviti hampu ali kao trener je veoma slab. Sloboda ako pobijedi sarajeva a nadam se da hoće, neće to biti rezultat njegovog znanja i njegove taktike, već će to igrači izborit svojom većom željom za pobjedom i većom nabrijanošću. A sad hajd zdravo.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 feb 2012, 22:19

jazavac....smaras pokusavajuci glumit nekakvog komedijasa....o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove teme
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 27 feb 2012, 22:21

slani grad je napisao/la:
jazavac....smaras pokusavajuci glumit nekakvog komedijasa....o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove teme
A ti si sigurno doskočio sa Majevice :mrgreen:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 feb 2012, 22:24

mačak u čizmama je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
A ti si sigurno doskočio sa Majevice :mrgreen:
tako je..sad razligu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 06:15

mačak u čizmama je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Dobar sam i ja ali Vojvodića kao trenera nimalo ne cijenim. Možda jeste dobar moralista i zna napraviti hampu ali kao trener je veoma slab. Sloboda ako pobijedi sarajeva a nadam se da hoće, neće to biti rezultat njegovog znanja i njegove taktike, već će to igrači izborit svojom većom željom za pobjedom i većom nabrijanošću. A sad hajd zdravo.
on je neiskusan trener to stoji i niko n kaze da je on klasa, ali on se trudi da uradi najbolje i mi smo zadovoljni kako radi..covjek trazi zalaganje, covjek trazi da djeca postuju klub gdje su poceli soje prve korake i zasto mi nebi postovali njega kao takvog?...Vazno je da ga igraci postuju i vole pa naravno da ce i biti igre, jer ako imas trenera koga iraci ne vole, pa nece tu biti ni rezultata
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2012, 11:30

Citam maloprije jedne novine i ima intervju vd direktora Mirze Hadzica.

Evo u nekoliko crtica sta je on izjavio :

- Poziva navijace da dodju na Tusanj,da pomognu Slobodi u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv sarajeva,samo pun Tusanj moze pomoci Slobodi da izadje iz krize i da ne dozivi sudbinu KK Slobode.

-Uprava je spremna podrsku opravdati,vratiti izgubljeno povjerenje navijaca.

-Sigurno je da ce Sloboda prezivjeti proljetni dio,ali postavlja se pitanje kako poceti izlaziti iz krize u kojoj je vec godina ? Komitet pojacava kriterije jer pod pritiskom UEFE nema puno vremena da uvede red u BiH fudbal,a samim tim i Slobodi istice vrijeme ako sa poslovanjima ne krene od nule.

-Imamo predsjednika koji je spreman Slobodu vratit iz ucmalosti,samo sve to nece moci sam.U aprilu ili maju sjednica kluba,pozivi su poslani svima koji trebaju biti na sjednici tog dana,a osnovana je i matica Radnicko sportsko drustvo Sloboda.To podrzavaju Tanovic i Raos.

- Zalagat ce se da u novom upravnom odboru sjede kvalitetni ljudi,sastavljeni od privrednika koji mogu pomoci klubu kroz razne oblike sponzorstva ili reklame.

- Kaze da je spas u proizvodnji igrackog kadra iz vlastitog pogona,da bi kroz transfere poceli zaradjivati i da pocnemo izlazit iz krize,druge nam nema.

- Opce je poznato da Sloboda duguje 2 miliona maraka,a kamate bi mogla da otplati F BIH,a zdravstveno osiguranje nisu uplacivali ni koristili od 2000 god.

- Od sezone 2012/13 klubovi ce morat poslovat na nuli da bi se mogli takmiciti u PL BIH,ili cvajte se fatati,ali Hadzic kaze da ce sve odraditi do te sezone da klub ne bi bio izbacen iz PL BIH.

Edit : Sa prve utakmice Brazil - BiH,tada je u strucnom stabu repke BiH bio rahmetli MUSTAFA HUKIC HUKA !

slika

Evo jedna slika rahmetli Huke sa ostalim reprezentativcima i clanovim strucnog staba na putu za Brazil koji je trajao 13 dana !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 28 feb 2012, 12:35

harry_90 je napisao/la:Citam maloprije jedne novine i ima intervju vd direktora Mirze Hadzica.

Evo u nekoliko crtica sta je on izjavio :

- Poziva navijace da dodju na Tusanj,da pomognu Slobodi u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv sarajeva,samo pun Tusanj moze pomoci Slobodi da izadje iz krize i da ne dozivi sudbinu KK Slobode.

-Uprava je spremna podrsku opravdati,vratiti izgubljeno povjerenje navijaca.

-Sigurno je da ce Sloboda prezivjeti proljetni dio,ali postavlja se pitanje kako poceti izlaziti iz krize u kojoj je vec godina ? Komitet pojacava kriterije jer pod pritiskom UEFE nema puno vremena da uvede red u BiH fudbal,a samim tim i Slobodi istice vrijeme ako sa poslovanjima ne krene od nule.

-Imamo predsjednika koji je spreman Slobodu vratit iz ucmalosti,samo sve to nece moci sam.U aprilu ili maju sjednica kluba,pozivi su poslani svima koji trebaju biti na sjednici tog dana,a osnovana je i matica Radnicko sportsko drustvo Sloboda.To podrzavaju Tanovic i Raos.

- Zalagat ce se da u novom upravnom odboru sjede kvalitetni ljudi,sastavljeni od privrednika koji mogu pomoci klubu kroz razne oblike sponzorstva ili reklame.

- Kaze da je spas u proizvodnji igrackog kadra iz vlastitog pogona,da bi kroz transfere poceli zaradjivati i da pocnemo izlazit iz krize,druge nam nema.

- Opce je poznato da Sloboda duguje 2 miliona maraka,a kamate bi mogla da otplati F BIH,a zdravstveno osiguranje nisu uplacivali ni koristili od 2000 god.

- Od sezone 2012/13 klubovi ce morat poslovat na nuli da bi se mogli takmiciti u PL BIH,ili cvajte se fatati,ali Hadzic kaze da ce sve odraditi do te sezone da klub ne bi bio izbacen iz PL BIH.

Edit : Sa prve utakmice Brazil - BiH,tada je u strucnom stabu repke BiH bio rahmetli MUSTAFA HUKIC HUKA !

slika

Evo jedna slika rahmetli Huke sa ostalim reprezentativcima i clanovim strucnog staba na putu za Brazil koji je trajao 13 dana !
+ Mirsad Dedić
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 12:53

pa kad si vec Dedica spomeno mogo si komotno prije njega staviti Musica, jer evo ga vidi se i na slici :)...ebiga Dedic je tad bio golman Sarajeva, a Music je bio nas igrac :) Cile Cile Cile :)...a zaboravili ste na golmana Samira Sabanovica?.. evo i njega do Huke barem mislim ;) ...ubjedjen sam da je ovo on, samo sto je u ovo vrijeme branio za Lukavac

Moje i nedam nikom ocami :)

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2012, 14:07

@SaltCityAttack

Drugi i treci sal vrh.. da mi je jedan od njih :mrgreen:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 28 feb 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 28 feb 2012, 14:08

SaltCityAttack je napisao/la:pa kad si vec Dedica spomeno mogo si komotno prije njega staviti Musica, jer evo ga vidi se i na slici :)...ebiga Dedic je tad bio golman Sarajeva, a Music je bio nas igrac :) Cile Cile Cile :)...a zaboravili ste na golmana Samira Sabanovica?.. evo i njega do Huke barem mislim ;) ...ubjedjen sam da je ovo on, samo sto je u ovo vrijeme branio za Lukavac

Moje i nedam nikom ocami :)

slika
Skidam kapu ;) Imam ja od neke 2005/06 sezone pa do sad 95% ulaznica sto domacih sto gostujucih. I 2 dresa, Castle u Diti kad je igrao i jos 1 od ove sezone :mrgreen:

btw. al je tebe 10ka. gotivila, samo reci ko je da i mi znamo :lol:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 14:15

harry_90 je napisao/la:@SaltCityAttack

pa care imas ih u tuzli... hoces li da te uputim covjeku koji je pravio i prodavao ove salove..mislim da ih ima jos ako ih zelis ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2012, 14:17

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@SaltCityAttack

pa care imas ih u tuzli... hoces li da te uputim covjeku koji je pravio i prodavao ove salove..mislim da ih ima jos ako ih zelis ebiga
Znam da ima samo nisam znao kome da se obratim :mrgreen: ajd javim ti..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 14:30

ma ima jasta ostalo je jos ovih salova kod njega u prodaji ali ne mnogo, ali uglavnom ima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 feb 2012, 14:47

MaroonWhite1987 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Brate ja volim Tuzlu kao da je moj grad. Uvijek mi je milina doći kod vas, i dosta sam lijepih trenutaka proveo gore. Pa eto možda se vidimo za 2 hevte :mrgreen:
Ajde ne rise obojica.

"fukara87" tebi neko od pitara hakovao acc ili ....

@MaroonWhite1987 - Da li možeš doći živ do merkatora pitanje je sad !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2012, 14:53

Izgubili smo od Buducnosti 1:0 strijelac Igor Slisko.. Vojvodic je izveo kombinovan sastav na ovom mecu .

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 28 feb 2012, 15:50

VolimTz je napisao/la: Ajde ne rise obojica.

"fukara87" tebi neko od pitara hakovao acc ili ....

@MaroonWhite1987 - Da li možeš doći živ do merkatora pitanje je sad !?
Ma garant se Litvatransom dolazi u Tz i kod nas se skoluje pa nekad proseta do merkatora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.