NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 17:42

All Star utakmica je u pitanju. Ko to vise smatra ozbiljnim mechom?!

Nisam gledao. Kao sto nisam ni predhodnih dosta godina. Niti planiram, dok ne uvedu neku vrijednost u tu utakmicu, npr. da pobjednicka konferencija, ima prednost domaceg terena u finalu, kao sto je u MLB (bejzbol). Pa cemo vidjeti onda pravu kosarku, a ne ove sapunice, i preseravanja.

Do tada, za mene ostaje samo takmicenje za 3 poena.
Postovanje treba zaraditi.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 feb 2012, 17:55

da su se igrale odbrane onda bi bili komentari zar nije all star, zajebancija i slicno

ovako npr westbrook se malo zezo i odma sranje all star :roll:

meni baš super bio, opustajuci mec koji mi nije bio dosadan sekunde
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 18:19

Wade u kratkom vremenu u dva navrata pokazao o kakvom se covjeku radi. Prvo ismijavanje Nowitzkog i sinoc jedan "brutalan" faul za uslove AS utakmice. Ne smijem ni da zamislim sta bi se desavalo da je situacija bila obrnuta.

Sto se Jamesa tice Brid je sve rekao i sinoc smo mogli vidjeti da je covjek upravu. Jos je im je na klupi nedostajao Mike Brown i komotno su mogli u cirkus (izumemo li pojedince kao Rose, Deron Williams itd.).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 feb 2012, 18:37

kad_kako je napisao/la:All Star utakmica je u pitanju. Ko to vise smatra ozbiljnim mechom?!

Nisam gledao. Kao sto nisam ni predhodnih dosta godina. Niti planiram, dok ne uvedu neku vrijednost u tu utakmicu, npr. da pobjednicka konferencija, ima prednost domaceg terena u finalu, kao sto je u MLB (bejzbol). Pa cemo vidjeti onda pravu kosarku, a ne ove sapunice, i preseravanja.

Do tada, za mene ostaje samo takmicenje za 3 poena.
Peonta Allstara i jeste da se igraci odmore, te da se napravi pauza od takmicarskih utakmica i da se odigra jedna utakmica u jeku sezone za gledaoce. To je showbiz kao i vecina stvari u americi, gdje je ukomponovano ugodno (show), sa korisnim (biznis). Allstar nigdje u kosarkaskom svijetu nema takmicarsku tezinu, tako da je iluziorno razmisljati da bi u NBA mogao imati. Dovoljno je (82, doduse ove godine manje + playoff) takmicarskih utakmica. Sinoc je bio jedan od boljih Allstara od vremena Cartera, Shaq-a i ekipe, i ko nije gledao moze reci da je propustio par dobrih poteza.
Sport je lijek za tijelo i duh.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 feb 2012, 20:15

Koliko peha je James imao sinoc...lomi se tekma,ima loptu u rukama i svi ocekuju da igra 1 na 1 protiv Bryanta...naravno od toga nema nista jer James daje loptu Williamsu i tako skida odgovornost sa sebe.Medjutim lopta mu se vraca :mrgreen: ali ne da se on iznenaditi,slijedi novo dodavanje,nazalost ovaj put neprecizno :lol:

U zadnjem napadu je ipak pokazao velicinu tako sto je on bio taj koji je izveo loptu za Wade-a :? ...na sve to imao je odlicnu trojku do tada,bilo je najlogicnije da on uzme taj sut...a pritisak na ovom mecu je mizeran u odnosu na ono sto nas ceka do kraja sezone.

laboral
Kontakt:

Post Postao/la laboral » 27 feb 2012, 20:53

amerosm je napisao/la:Wade u kratkom vremenu u dva navrata pokazao o kakvom se covjeku radi. Prvo ismijavanje Nowitzkog i sinoc jedan "brutalan" faul za uslove AS utakmice. Ne smijem ni da zamislim sta bi se desavalo da je situacija bila obrnuta.

Sto se Jamesa tice Brid je sve rekao i sinoc smo mogli vidjeti da je covjek upravu. Jos je im je na klupi nedostajao Mike Brown i komotno su mogli u cirkus (izumemo li pojedince kao Rose, Deron Williams itd.).

A sta je to kobe izjavio za dirka ?dali si to upratio?

Ne kontam sto jasete po jamesu,bio je najbolji na terenu..
Covjek je rijesio toliko utakmica u karijeri ovdje se postavlja kao ne zna ka kraju tekme:))
Samo pogledas cleavelend sa i bez jamesa i sve je jasno!!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 27 feb 2012, 21:01

adnan24 je napisao/la:Koliko peha je James imao sinoc...lomi se tekma,ima loptu u rukama i svi ocekuju da igra 1 na 1 protiv Bryanta...naravno od toga nema nista jer James daje loptu Williamsu i tako skida odgovornost sa sebe.Medjutim lopta mu se vraca :mrgreen: ali ne da se on iznenaditi,slijedi novo dodavanje,nazalost ovaj put neprecizno :lol:

U zadnjem napadu je ipak pokazao velicinu tako sto je on bio taj koji je izveo loptu za Wade-a :? ...na sve to imao je odlicnu trojku do tada,bilo je najlogicnije da on uzme taj sut...a pritisak na ovom mecu je mizeran u odnosu na ono sto nas ceka do kraja sezone.
Adnane ti samo svratis na ovu temu da bi malo "pohvalio" lebrona. Nevjerovatno je da ga najvise spominju ovi koji ga bas i ne vole.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 feb 2012, 21:06

laboral je napisao/la: Covjek je rijesio toliko utakmica u karijeri ovdje se postavlja kao ne zna ka kraju tekme:))

Ma jok...najbolji je kad se tekma lomi...naucno dokazano.

@niccolo

Nebitno da li ja njega volim ili ne,sve dok govorim istinu :mrgreen: Frajer nije promasivao sinoc a opet nije imao mu.da da uzme taj zadnji sut...postaje mnogo smijesan u takvim situacijama.Da je uzeo taj sut i promasio,ne bi ni rijec napisao...

laboral
Kontakt:

Post Postao/la laboral » 27 feb 2012, 21:10

adnan24 je napisao/la:
laboral je napisao/la: Covjek je rijesio toliko utakmica u karijeri ovdje se postavlja kao ne zna ka kraju tekme:))

Ma jok...najbolji je kad se tekma lomi...naucno dokazano.

@niccolo

Nebitno da li ja njega volim ili ne,sve dok govorim istinu :mrgreen: Frajer nije promasivao sinoc a opet nije imao mu.da da uzme taj zadnji sut...postaje mnogo smijesan u takvim situacijama.Da je uzeo taj sut i promasio,ne bi ni rijec napisao...

eo ti pari oci,jer ocigledno ne pratis dobro!!

http://chasing23.com/kobe-bryant-vs-leb ... ing-shots/" onclick="window.open(this.href);return false;

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 27 feb 2012, 21:19

Možda je Kobe sinoć skinuo Jordana, ali najbolji strijelac u povijesti svih All-star će vjerojatno biti James koji trenutno zaostaje 64 koša za Bryantom, i vjerojatno će ga prijeći kad se Kobe umirovi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 27 feb 2012, 21:40

@adnan24

Qui tacet, consentire videtur.
Ti si samo patetican.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 feb 2012, 22:08

Koliko ja znam zadnju akciju na utakmici za East je nacrtao trener Thibs i on je odlucio da Williams sutira kao legitimno najbolji suter za 3 poena u Istocnoj ekipi,a ta akcija je bila odlicna samo egzekucija Williamsa nije bila na nivou.Kasnije se lopta vratila na nekih 10 metara za LeBrona,imao je dovoljno vremena da krene na sut za 3 poena i mozda je i trebao ici da zavrsi,ali ako je ko primjetio u cosku za 3 poena bio je potpuno sam Wade koji je mahao rukom da mu LeBron doda sto je ovaj i ucinio no nazalost Blake je presjekao to dodavanje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2012, 22:16

laboral je napisao/la: Samo pogledas cleavelend sa i bez jamesa i sve je jasno!!
Kada je James otisao, otislo je jos igraca, otisao trener, novi trener dosao, tri veoma bitna igraca se povrijedila, novi sistem igre itd. Nije samo James otisao, doslo je do jos nekih promjena i nesretnih okolnosti. Ako je Cleveland samo zbog Jamesa bio u finalu i imao najbolji omjer, zasto taj isti James nije vec osvojio finale sa duplo boljim saigracima crybabyem i cristinom?

Kako mi planinarite vi sto govorite kao Cleveland sa Jamesom i bez Jamesa, eto sto taj isti James koji je Cavse nosio gdje je nosio, nije osvojio hebeni prsten sa boljim timom, jer je on ipak one man show i svaki dobar igrac bi mu samo trebao pomoci, a on sa Heatom ni do najboljeg omjera lige nije dosao. Zanimljivo fkt. kako je sve to mogao sam u Cavsima a ne moze sa superstarom i all-star igracem da dobije tada Dallasa.

Ebo vas vise i James, nije James bio Cleveland, bilo je i ostalih saigraca, a ako je bio on Cleveland i sam sve to napravio, onda je idiot jer ne moze sa superstarom prsten da osvoji.

Edit: vi koji ste pratili Cavse preko box score i ostalih zajebancija, ne mozete da mi pametujete kako je to isti tim bio, jer ja sam muku mucio gledajuci taj Cleveland prosle sezone u 82 utakmice, itekako dobro znam kakav je tim bio i da nije samo James otisao, nego je jos bilo promjena.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 27 feb 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 feb 2012, 22:19

Hebo vas All-star, ovi iz Easta su se kasno sjetili da hoce pobjedu. Po meni je East pruzio veci show radi onih kontri Jamesa i Wade-a i jos nekolko mocnih atrakcija. Dobar je bio i West, imali su odlicnih poteza, al onaj dvojac iz Oklahome su mi zgadili inace all-star, pa jbte ispucavaju se jos ih trener drzi 30+ minuta, dok npr Nash odigrao samo madafakin 4 minute.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 feb 2012, 22:21

dodajte u zagradi na ovoj temi LeBron James,pa svega mi vise se o njemu pisalo nego o bilo cemu na ovoj temi :?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2012, 22:24

L-Train je napisao/la:dodajte u zagradi na ovoj temi LeBron James,pa svega mi vise se o njemu pisalo nego o bilo cemu na ovoj temi :?
Pa eto vidis 3-4 ova nova neka LBJ fana podjose samo o Jamesu pricati, a kada mi neko dirne u Cavse moram da odgovorim, iako izbjegavam u sirokom luku price o Jamesu. Ali eto vidis i sam da su ova tri neka nicka koja do sada nisam vidjao na forumu, dosla i pricu o NBA ligi pretvorili u svrsavanje na lik i djelo Jamesa, kao da je doticni NBA liga.

Edit: cak vise o njemu pricaju nego ti, iako bi ti trebao da pricas najvise o njemu jer si zbog njega promijenio tim za koji si navijao hehe.

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 feb 2012, 22:26

hebo all star nikakve fajde od te tekme
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 feb 2012, 22:30

adriano_leite je napisao/la:
L-Train je napisao/la:dodajte u zagradi na ovoj temi LeBron James,pa svega mi vise se o njemu pisalo nego o bilo cemu na ovoj temi :?
Pa eto vidis 3-4 ova nova neka LBJ fana podjose samo o Jamesu pricati, a kada mi neko dirne u Cavse moram da odgovorim, iako izbjegavam u sirokom luku price o Jamesu. Ali eto vidis i sam da su ova tri neka nicka koja do sada nisam vidjao na forumu, dosla i pricu o NBA ligi pretvorili u svrsavanje na lik i djelo Jamesa, kao da je doticni NBA liga.

Edit: cak vise o njemu pricaju nego ti, iako bi ti trebao da pricas najvise o njemu jer si zbog njega promijenio tim za koji si navijao hehe.
e jbg sad :D ,ja opet pisem o njemu sve u granicama normale,pokusavam da se suzdrzavam koliko mogu da ne bi kome poceo dosadjivati,ali kako ti branis Cavse i ja moram tako LeBrona.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2012, 22:34

L-Train je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

e jbg sad :D ,ja opet pisem o njemu sve u granicama normale,pokusavam da se suzdrzavam koliko mogu da ne bi kome poceo dosadjivati,ali kako ti branis Cavse i ja moram tako LeBrona.
Znam, ali eto hajde mi ti reci ako je James bio Cleveland, napravio sta je napravio, najbolji omjer lige, finale itd. zasto sada sa puno boljim timom nije finale uzeo? Zar to nije bilo logicno da uzme nakon svega sta je sam uradio u Clevelandu? Te da li je Cleveland ostao isti tim prosle sezone, samo James falio? Eto ti si kao i pratio i znas o cemu pricam jbg. Nikako to nije mogao biti isti taj tim kojeg je imao James. Pa povreda A.V.-a je puno znacila, vidi se kako su Cavsi igrali ovu sezonu sa zdravim Andyem jbg. a kamoli jos tada kada nije bilo ni povrijedjenih Moa, Jamisona, Gibsona, nikako ista ekipa, nikako.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2012, 22:38

Otis Smith intends to "aggressively" pursue a trade for Steve Nash, according to multiple ****.

Nash is in the final season of his contract with the Suns, while Orlando is attempting to make a last ditch effort to improve their roster to keep Dwight Howard.

Opa ako se ovo desi, Orlando bi napravio strasan posao i odmah samim tim postaju kandidati za titulu. Duo Nash i Dwight jao Boze, pa Nash od onog Gortata napravio igraca koji ima double double prosjek ove sezone jbt.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.