dzonvejn je napisao/la:e jebote ispada kao da si redovan na kopu, a nisi liverpool vidio ni u atlasu.Senaid L.F.C je napisao/la:
LIVERPOOL NIJE KLUB,LIVERPOOL JE VISE OD TOGA,ZA LIVERPOOL SE NE NAVIJA ,LIVERPOOL SE VOLI![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
dzonvejn je napisao/la:e jebote ispada kao da si redovan na kopu, a nisi liverpool vidio ni u atlasu.Senaid L.F.C je napisao/la:
LIVERPOOL NIJE KLUB,LIVERPOOL JE VISE OD TOGA,ZA LIVERPOOL SE NE NAVIJA ,LIVERPOOL SE VOLI![]()
![]()
Za Liverpool se navija, za Zelju se zividzonvejn je napisao/la:strašan si, navijačino.ja ne navijam niti za jedan strani klub, simpatiziram tottenham ali samo to, bez ikakvih velikih emocija, to mi je bolesno...
nemoj vise molim te,pa ako ne znas kako je voljeti i navijati za neki klub nemoj vrijedjat one koji to znaju i osjecaju.90% ovdje nas je pustilo suzu kad smo osvojili trofej a mozda cak i prije kada se je u 35min razmaka 4X orilo na Wembleyu YNWAdzonvejn je napisao/la:strašan si, navijačino.ja ne navijam niti za jedan strani klub, simpatiziram tottenham ali samo to, bez ikakvih velikih emocija, to mi je bolesno...
nisu svi te sreceEdin TM87 je napisao/la:E da sam pustio suzu, nisam
Ja ne znam koji je vrag natjerao ovog Carrolla da pusti kosu; tacno me podsjeca na Benayouna nekad...Henderson je napisao/la:Činiti se. Kuyt je defanzivan više nego ofanzivan i u odbrani bi trio bio Glen, Gerard i Kuyt. Problem je za lijevu stranu, jer Adam pravi bespotrebne faulove dok Downing nije defanzivno orijentisan. Ova gore postava je moja opcija broj jedan.Johny je napisao/la:@ Henderson
Ovaj tim sto bi ti izveo protiv Arsenala bi primio 5 ko iz pi*ke.
Ne mozes sa ovoliko ofanzivaca pocet nikako...
Ali, King će to posložiti ovako:
------------Reina------------
-Glen-Carra-Skrtel-Enriqe-
-----Gerard----Spearing----
--Kuyt---Adam--Downing---
----------Suarez-------------
Tako da je moje mišljenje svakako nebitno.
E vidi ih ljubi majka. Henderson je kada se treba popiti i šta pojesti, proslaviti i uslikati veoma aktivan i u prvom saffu. A kada treba uprljati dres travom ili znojem, nigdje ga nema. Ali, napraviće taj momak veliku karijeru ( ako ništa onda barem prema broju nastupa u EPL, jer recimo rekorder Gyggs je u njegovim godinama imao 72 ligaška nastupa a Hendo 95 ).
Čestitke stužu sa svih strana, posebno mi je draga Babelova, Xabijeva, Carolinina i Lebronova http://sillyseason.com/articles/922" onclick="window.open(this.href);return false;
od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogeAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkoman
pa valjda bi testovi do sada pokazali da li konzumira ili neCarlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogeAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkoman
OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko mi javiše da je ispio 2 pehara šampanjca, sigurno je do toga.
Ako ćemo pošteno, treba i tebe poslati na jedan doping test. Također i ti nešto puno kolutaš očimaAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkoman
Henderson je napisao/la:Ako ćemo pošteno, treba i tebe poslati na jedan doping test. Također i ti nešto puno kolutaš očimaAdmir_Sa je napisao/la:vidi mu samo podocnjaka, da nema onih testova na drogu tamo u ligi, tacno bi se zakleo da je narkoman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.