Haris Vučkić

zgembo89
Kontakt:

Re: Haris Vučkić

Post Postao/la zgembo89 » 27 feb 2012, 18:41

Ja mislim da bez obzira što je prijateljska ako uđe u igru da igra gotovo je zauvijek,a ući će sigurno..šteta ni probali nismo :(

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2012, 18:45

Semir Tuce je napisao/la:Gotovo je. Sutra stoposto dobija šansu za Sloveniju! Šteta
ako zaigra za Sloveniju,glavni krivac je Susic! umjesto da ga je pozvao u A tim,dao mu par minuta i kaparisali smo ga zuuvjek!!! bojim se da ce i mali Stevanovic iz mlade repke uskoro put Srbije,samo da ga ovi pozovu...a Susic mu jos uvijek nije dao ni minute u A selekciji..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2012, 18:47

Cartman je napisao/la:
Semir Tuce je napisao/la:Gotovo je. Sutra stoposto dobija šansu za Sloveniju! Šteta
Nema veze, nije zvanicna utakmica. Gotovo je radi nesposobnog Susica.
A zabu u vodu tesko nagovoriti.
Nesposobniji i blesaviji su ovi sto kontaju da bi Vuckic stvarno zaigrao za BIH.
Cuj trazio dres od Dzeke i to je onda znak da ce ovaj igrati za BIH.Eto imam i ja od Zidana pa nisam nikad za Francusku zaigrao,cak ni za Egipat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2012, 18:48

bosnas_ je napisao/la:
ako zaigra za Sloveniju,glavni krivac je Susic! umjesto da ga je pozvao u A tim,dao mu par minuta i kaparisali smo ga zuuvjek!!! bojim se da ce i mali Stevanovic iz mlade repke uskoro put Srbije,samo da ga ovi pozovu...a Susic mu jos uvijek nije dao ni minute u A selekciji..
Ne brini se nece nije Srbija spala na to da nama krade igrace imaju oni po krilima najmanje 6 igraca koji su jednako dobri ili bolji od Stevanovica. A nemoze se sva krivica svaliti na Susica, jer mogao je i Vukcic odbiti poziv Slovenije.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 feb 2012, 19:19

Stani malo. Jeli ovo onaj sto je rekao nesto tipa: "nikad se ne zna"na fb-u?
E ako smo spali na to da ovakve zalimo sto nece igrati za nas, onda bolje da nemamo reprezentaciju nikako.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 27 feb 2012, 20:35

tema pod ključ,momak se odazvao Slovencima,dosao na okupljanje i debitovace protiv Skotske

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 27 feb 2012, 22:06

Nije niko kriv, mali hoce da igra za Sloveniju, da nece javno bi odbio poziv i rekao da ceka poziv BiH.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 23:03

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Nije niko kriv, mali hoce da igra za Sloveniju, da nece javno bi odbio poziv i rekao da ceka poziv BiH.
Covjek razmislja, sto bi zatvorio vrata Sloveniji takvim potezom kad niko iz BiH nije ni progovorio o njemu? On je slovenackim medijima rekao da nikad nece iskljucit igranje za BiH, dalje od toga nije realno da ode bez ikakvog poziva Susica.

Sta su sve Begovic i Medunjanin izjavljivali i radili, pa igraju za BiH i sve je zaboravljeno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 27 feb 2012, 23:57

Momak ima 19 godina, sta on ocekuje da ga se poziva u A reprezentaciju.
Mogao je ko Pjanic na svoju incijativu izganjati ako mu je toliko stalo do BiH.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 feb 2012, 00:29

ko je jamio jamio mi se sad uzdajmo u Zeca u gencerberlegeru il u Muslimovica u Kinayakasumu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 feb 2012, 01:18

zgembo89 je napisao/la:ko je jamio jamio mi se sad uzdajmo u Zeca u gencerberlegeru il u Muslimovica u Kinayakasumu
Bilo bi lijepo da smo ga "copili" ali nije on nama prioritet jer na njegovoj poziciji imamo 7 igraca tako da bi se dobro nacekao da zaigra!
Da je stoper , bek to bi vec za nas bilo tragicno!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 28 feb 2012, 14:04

Za_raju je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:ko je jamio jamio mi se sad uzdajmo u Zeca u gencerberlegeru il u Muslimovica u Kinayakasumu
Bilo bi lijepo da smo ga "copili" ali nije on nama prioritet jer na njegovoj poziciji imamo 7 igraca tako da bi se dobro nacekao da zaigra!
medunjanina, ibričića, alispahića? :lol:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 feb 2012, 14:11

dzonvejn je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
medunjanina, ibričića, alispahića? :lol:
Medo i Ibro su vec dokazani fudbaleri dok ovaj mali treba jos hljeba jesti da bi prevazisao status talenta, mnogo je takvih koji su propali.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 28 feb 2012, 14:12

Tracy3McGrady je napisao/la: Medo i Ibro su vec dokazani fudbaleri dok ovaj mali treba jos hljeba jesti da prevazisao status talenta, mnogo je takvih koji su propali.
i ibrahimović je svojevremeno bio samo talent? možda bi ga se danas ipak pozvalo, izrastao je u dobrog igrača? :oops:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 feb 2012, 14:28

dzonvejn je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la: Medo i Ibro su vec dokazani fudbaleri dok ovaj mali treba jos hljeba jesti da prevazisao status talenta, mnogo je takvih koji su propali.
i ibrahimović je svojevremeno bio samo talent? možda bi ga se danas ipak pozvalo, izrastao je u dobrog igrača? :oops:
Pa ok, ne kazem ja da ga ne treba zvati, ali ako decko zeli igrati za BiH onda bi prihvatio i da igra za U21, jer pored Vede, Dzeke i Muslimovica nebi se bas naigrao.

A koliko je ovakvih sto su uspjeli???
Ibra i ko jos???

A koliko ih je sto nisu uspjeli a bili super-extra-mega talenti??
Djordjic, Kucukovic, Vrancic, Jakupovic, Hadziresic, Krajisik, Haznadar (on je posle zaigrao za nas) i mali milion bos. svedjana...

Sve su to bile nove svijestke zvijezde i htjelu u A repku ili nikako, eto im sad ka.rina, onaj ko hoce za BIH da igra odazvat ce se i U17 kamoli U21, eto pozvan je ovaj Djuric pa nije dosao, jel i tu kriv Susic, siguran sam da bi dosao da ga je Pape pozvao ovako nista. Dosta mi je ovakvih, ako hoce hoce, ako nece sretno i vozdra.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 feb 2012, 15:43

e jesu medo i Ibro dokazani igrači nema šta, ovaj mali ako je odigro jednu utakmicu za Njukastl napravio je više nego ova dvojica zajedno u dosadašnjoj karijeri i mogu samo sanjati da igraju EPL

Ne mogu da vjerujem kakve se ovdje gluposti pišu, toliko se forsira nekakva priča da smo mi neka talentirana nacija reko bi čovjek mi Brazil, a Slovenci su panjevi a ljudi 3 puta igrali velika takmičenja a najtalentiranija nacija na svijetu nije nijednom...

Bolan ljudi otvorite oči nemojte se dizati toliko, sve sami poluigraci u ekipi osim Džeke...

Ovom malom se nema šta zamjeriti ćovjek ocijenio da že prije obezbjediti svjetsko sa handanovićem, Iličićem i co nego sa kompanijom iz nalčika, genčirlubićija, kinđurižija...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 28 feb 2012, 16:47

muXmania je napisao/la:e jesu medo i Ibro dokazani igrači nema šta, ovaj mali ako je odigro jednu utakmicu za Njukastl napravio je više nego ova dvojica zajedno u dosadašnjoj karijeri i mogu samo sanjati da igraju EPL

Ne mogu da vjerujem kakve se ovdje gluposti pišu, toliko se forsira nekakva priča da smo mi neka talentirana nacija reko bi čovjek mi Brazil, a Slovenci su panjevi a ljudi 3 puta igrali velika takmičenja a najtalentiranija nacija na svijetu nije nijednom...

Bolan ljudi otvorite oči nemojte se dizati toliko, sve sami poluigraci u ekipi osim Džeke...

Ovom malom se nema šta zamjeriti ćovjek ocijenio da že prije obezbjediti svjetsko sa handanovićem, Iličićem i co nego sa kompanijom iz nalčika, genčirlubićija, kinđurižija...
Jesu li to Lulic i Pjanic poluigraci ?

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 28 feb 2012, 17:53

slika

Zavrsena prica.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 feb 2012, 18:34

mrjasmin je napisao/la:
muXmania je napisao/la:e jesu medo i Ibro dokazani igrači nema šta, ovaj mali ako je odigro jednu utakmicu za Njukastl napravio je više nego ova dvojica zajedno u dosadašnjoj karijeri i mogu samo sanjati da igraju EPL

apsolutno, recimo koliko smo mi subjektivni odma na prvu bi rekli da su oni klasa za recimo Iličića ili Birsu, što je miljama daleko od istine, Slovenci su svoj kvalitet dokazali, a mi?

nema budućnosti za naš fudbal dok se ne okrenemo našoj ligi, pa ne mogu da svatim da nijedan momak iz PL BiH ne zaslužuje poziv, pa nebitno bio on iz Sarajeva, Želje, Čelika, Borca, Širokog...
Tako ne mogu da svatim da nema mjesta jedan Torlak ili Bogičević a imaju nekakve Mujdže i Mravci, pa jedan Zeba itd.. nego ko šiša ove naše momke, ajmo mi tražiti ove izbjegle... Na ovaj način bi popularizovali našu ligu povećali kvalitet, a ne da najbolji igrači odlaze za 200k
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 28 feb 2012, 19:12

muXmania je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:

apsolutno, recimo koliko smo mi subjektivni odma na prvu bi rekli da su oni klasa za recimo Iličića ili Birsu, što je miljama daleko od istine, Slovenci su svoj kvalitet dokazali, a mi?

nema budućnosti za naš fudbal dok se ne okrenemo našoj ligi, pa ne mogu da svatim da nijedan momak iz PL BiH ne zaslužuje poziv, pa nebitno bio on iz Sarajeva, Želje, Čelika, Borca, Širokog...
Tako ne mogu da svatim da nema mjesta jedan Torlak ili Bogičević a imaju nekakve Mujdže i Mravci, pa jedan Zeba itd.. nego ko šiša ove naše momke, ajmo mi tražiti ove izbjegle... Na ovaj način bi popularizovali našu ligu povećali kvalitet, a ne da najbolji igrači odlaze za 200k
Ti hoces reci da ima boljeg desnog beka u nasoj ligi od Mensura Mujdze? Jel' se salis?

Igrac pokaze da je dobar kroz prvenstvo i onda uvjeri selektora kroz utakmice u evropskim takmicenjima gdje su protivnici mnogo jaci od domaceg prvenstva. Ti bi da crpimo stopere iz Zelje, Sarajeva, Borca koji su primili po 5 komada u LP/EL? Mozda bi trebali pozvat napadace iz navedenih ekipa koji nisu uspjeli gola zabit protiv iole ozbiljnih ekipa(Sparta, Maccabi)? To tebi nista ne znaci sto taj Birsa je kao golobradi momak bio vodeci strijelac Slovenske Lige. Koji to 17,18,19 godisnjak razvaljuje kao napadac u BH prvenstvu? Taj Josip Ilicic je napravio transfer zbog toga sto je u EL protiv Hibernian-a i Palerma dokazao svoju klasu, u kojim utakmica je Maribor napravio pristojan otpor, poslije cega je taj isti Ilicic dobio poziv u reprezentaciju.

Kad nasi klubovi pocnu ozbiljno ulagat u svoje omladinske pogone i kad pocnu svoje igrace ozbiljno shvatat onda ce se reprezentacija moci osvrnut na domace prvenstvo. U BiH klubovima sta god valja to se sto prije proda, nebitno cifra i onda ostanu razne Obuce, Lazari, itd. Tek sad Zeljo se ponasa kao ozbiljan klub i svi ostali bi se trebali ugledat na njih i kako oni posluju i onda tad ce reprezentacija imati koristi od domaceg prvenstva i domacih igraca.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.