28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

Elegant
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Elegant » 27 feb 2012, 22:58

Gdje su oni Barbarzovi puleni da nam kazu kako bi on protiv Brazilaca. :lol:

Najjaci su mi oni sto su slagali taktite sa po 3-4 nova igraca u prvoj postav i to za utakmicu protiv Brazila.

Tesko je pojedincima objasniti da se ne mogu novi ubacit tek tako protiv Brazila, iz razloga sto prije nisu bili dio koletiva i tesko da se preko noci mogu adaptirati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 feb 2012, 23:05

Elegant je napisao/la:Gdje su oni Barbarzovi puleni da nam kazu kako bi on protiv Brazilca. :lol:

Najjaci su mi oni sto su slagali taktite sa po 3-4 nova igraca u prvoj postav i to za utakmicu protiv Brazila.

Tesko je pojedincima objasniti da se ne mogu novi ubacit tek tako protiv Brazila, iz razloga sto prije nisu bili dio koletiva i tesko da se preko noci mogu adaptirati.
Je li bolje probati 3-4 nova igrača ili još jednom utvrditi da Maletić nije za repke, te da Zahirović ne može na boku igrati. A rezultat bi mogao otprilike biti isti. Uostalom, ti novi igrači će se morati adaptirati i protiv Irske ili Meksika.

Edit: hare, da se mi jednom najedemo kako treba pa nek kasnije i budemo bjeni, nije prvi put...
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 27 feb 2012, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 feb 2012, 23:06

@harishp

Nategnuta teorija u kojoj je samo jedan dio (ovaj o nepozivanju mozda tacan) al ovo drugo o nepozivanju je nategnuto pravo. Jedno ne iskljucuje drugo .... Pape je tek kada je dosao zaista uradio puno na dovodjenju par imena al je izgleda stao na pola puta i izgubio kompas. Sada su izgleda jedino povrede te koje ga moraju natjerati na neke rokade i eksperimente. Veoma porazavajuce jer bi se sa nekim pozivim sigurno pokazala dobro barem 2 imena od njih 4,5 portencijalnih. Vranjes,Besic,Visca moraju in pod hitno . Cocalic, Mahmutovic,Ljevakovic se moraju testirati pod hitno.

A onda Kerli dati specijalni program da radi po njemu i da se sprema polako da preuzme mjesto Spahica :lol: :lol: :lol: .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 feb 2012, 23:10

eurosport DE ce isto prenosit..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2012, 23:11

kimbo je napisao/la:@harishp

Nategnuta teorija u kojoj je samo jedan dio (ovaj o nepozivanju mozda tacan) al ovo drugo o nepozivanju je nategnuto pravo. Jedno ne iskljucuje drugo .... Pape je tek kada je dosao zaista uradio puno na dovodjenju par imena al je izgleda stao na pola puta i izgubio kompas. Sada su izgleda jedino povrede te koje ga moraju natjerati na neke rokade i eksperimente. Veoma porazavajuce jer bi se sa nekim pozivim sigurno pokazala dobro barem 2 imena od njih 4,5 portencijalnih. Vranjes,Besic,Stevanovic moraju in pod hitno . Cocalic, Mahmutovic,Ljevakovic se moraju testirati pod hitno.

A onda Kerli dati specijalni program da radi po njemu i da se sprema polako da preuzme mjesto Spahica :lol: :lol: :lol: .
Isto tako mogao bi pogresno ocijeniti potencionalnog igraca kada ga recimo Neymar,Ronaldinho ili takvi izvozaju.
Ocita slika Bicakcica,ko-nj ga Bruno stavlja na beka da cuva Riberia a on klasicni stoper i naravno potop.I nikad vise poslije toga nije dobio pravu sansu.
Da se Zahirovic nije pokazao na svojoj poziciji protiv Bjelorusa,nakon Portugala bi ga 99%vec otpisalo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 feb 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 feb 2012, 23:12

jasko_juve je napisao/la:eurosport DE ce isto prenosit..
Znaci cijela Europa ce da vidi kako cemo poniziti Brazil. (ili obrnuto) :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 23:21

Zavisi koliko ce ozbiljno brazilci ovu utakmicu shvatit i koliko ce eksperimentisat, sa obzirom da rade u planu prema SP-u 2014, ali mislim da nas ceka dosta ubjedljiv poraz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2012, 23:23

slika

Zagrijavanje pred tekmu, zna Ibro dje ce :D :lol:

Sala mala, bez obzira na sve povrijedjene, idemo odigrati hrabro, i dati sve za pobjedu ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 23:27

Do sutra ce sve ove flase bit prazne. Kad Ibro i Ronaldinho pocnu uzivat u pola noci. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 feb 2012, 23:28

harishp je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@harishp

Nategnuta teorija u kojoj je samo jedan dio (ovaj o nepozivanju mozda tacan) al ovo drugo o nepozivanju je nategnuto pravo. Jedno ne iskljucuje drugo .... Pape je tek kada je dosao zaista uradio puno na dovodjenju par imena al je izgleda stao na pola puta i izgubio kompas. Sada su izgleda jedino povrede te koje ga moraju natjerati na neke rokade i eksperimente. Veoma porazavajuce jer bi se sa nekim pozivim sigurno pokazala dobro barem 2 imena od njih 4,5 portencijalnih. Vranjes,Besic,Stevanovic moraju in pod hitno . Cocalic, Mahmutovic,Ljevakovic se moraju testirati pod hitno.

Isto tako mogao bi pogresno ocijeniti potencionalnog igraca kada ga recimo Neymar,Ronaldinho ili takvi izvozaju.
Ocita slika Bicakcica,ko-nj ga Bruno stavlja na beka da cuva Riberia a on klasicni stoper i naravno potop.I nikad vise poslije toga nije dobio pravu sansu.
Da se Zahirovic nije pokazao na svojoj poziciji protiv Bjelorusa,nakon Portugala bi ga 99%vec otpisalo.
Smijesna teza pravo Haris u stvari par smijesnih teza. Samo jedno za kraj ako Pape nastavi sa ovako ziheraskim vodjenje repke kao zadnih par mjeseci necemo mi vise ni baraza vidjeti !!!

PS. Vidi okaaa u Ibre kako su lijepe bas onako kako hoce od promuckane kole :D sa necim drugim
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2012, 23:30

@bomki jedino ako ne kontas da te Kerle ili takvi direkt vode na prvenstva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 feb 2012, 23:33

Joj ova dva lava na ovom klipu.... :lol: :lol: :lol:

Bjezi bjezi iz kadra...ajde slikaj slikaj ovdje se historija pise.. :mrgreen: :mrgreen:

a ovaj zuti je glavni....presmjesan lik....mogu mislit ronaldhina i neymara kontaju ko su ova dva retarda :lol: :lol:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 27 feb 2012, 23:33

imam osjecaj da ce biti ko sa francuskom u rennu...furiozan start francuza i onda 1-1 na kraju ;)
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 27 feb 2012, 23:36

Pobjeda Brazila 80 37%

Nerijeseno 72 33%

Pobjeda Bosne i Hercegovine 67 31%

:lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2012, 23:39

http://www.youtube.com/watch?v=eFwxZMf10Z0

Nisam je slus'o ima 3-4 mjeseca, umalo da ne zaboravih tekst, a vidim niko ne dize euforiju :mrgreen:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 feb 2012, 23:44

Goalgetter je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=eFwxZMf10Z0

Nisam je slus'o ima 3-4 mjeseca, umalo da ne zaboravih tekst, a vidim niko ne dize euforiju :mrgreen:
Joj i ta pjesma je dosadila u pm
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 feb 2012, 08:33

S obzirom na snagu Brazila i snagu naše reprezenatacije i da smo u najjačem sastavu bilo bi jako teško očekivati pobjedu našu.
Mogući sastav zavisi vjerovatno od spremnosti Pjanića da počne tekmu.
Ne mislim da će Pape izostaviti Mireta ako ikako bude postojala mogućnost da isti zaigra.

Begović

Jahić Pandža Spahić Papac

Zahirović Rahimić

Pjanić Misimović Salihović

Džeko

ili... ako je Pape najavio sa dva napadača :

Begović

Jahić Pandža Spahić Papac

Zahirović Rahimić Misimović Salihović

Džeko Ibišević

Ova druga nije ''lpša'' s tim da nemamo adekvatne zamjena za dvojac u napadu. U oba slučaja izostavio bih Medunjanina jer bi bilo previše imati 2-3 ''kreativca'' nasuprot brazilskih ''bijesnih'' pasa u veznom redu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 feb 2012, 09:10

daj nek neko napise da cemo ih razvaliti na proste faktore
neobicno mi sve ovo. nema euforije ni za lijeka :?
euforijo, gdje si? :lol:

pa cak ni na ovoj anketi nismo pobjednici, sta je ovo ljudi moji :D

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 28 feb 2012, 09:22

calcio je napisao/la:daj nek neko napise da cemo ih razvaliti na proste faktore

Zabranio nam gospodin "Svabo". Kaze previse smo euforicni i previse se dizemo u nebesa, pa sada svi mirno posmatraju misleci da ce vjetrovi puhnut u pobjedonosnom pravcu :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2012, 09:37

calcio je napisao/la:daj nek neko napise da cemo ih razvaliti na proste faktore

Sta ce biti,trebas biti lud da bi se igrao euforije u tekmi protiv Brazila.
P.S e sad da su tu cocalici,Kerle,ljevakovici,mahmutovici itd drugacije bi bilo,ovako nista............ :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 feb 2012, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.