28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Nego ljudi kakva nam je klupa sada poslije ovih povreda, nece ni biti nesto puno zamjena.Brazli ce vjerovatno mijenjati puno a mi i da hocemo nemamo koga.
Ma jok, ode Salih lijevo a Miske desno. Haris će vjerovatno igrati nešto malo ispred Rahimića.L' Imperator je napisao/la:Na Misketovo mjesto staviti Medunjanina, a Misketa umjesto Maletica pa sta Bog da..revoX. je napisao/la:
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa zašto bi Pjanić igra na desnoj strani? Ako ćemo već igrati sa 2 napadača onda vezni može izgledati ovako:Za_raju je napisao/la:Za Pjanica je Alves i ovakav nikakav kako ga ti opisa na toj desnoj stranispielführer_21 je napisao/la:Maletić više i nema neku brzinu, a pogotovo ne snagu.. Pa za 15 minuta protiv Francuske su ga 5 puta predriblali, sreća pa bi noćas iza njega trebao biti Jahić. Pjanić isto ima "mozak" kao i Miske i još je plus i trkački ispred Misimovića.
---------------------------Rahimić-----------------------
-Medunjanin (Zahirović)--------------Salihović-------
---------------------------Misimović(Pjanić)------------
Tzv. dijamant na sredini terena.. a i u napadu dijamant
A vezano za Maletića, zar nije smiješno da neki novi igrači nisu dobili poziv jer je eto rizično eksperimentisati protiv Brazila, a onda da zaigra jedan Maletić- to kao nije rizično?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Vidi ovih zvijezdica brazilskih...fuj su... pogotovo ovaj nejmar bagavi... za ovo im se treba osvetiti i dati sve od sebe za dobar rezultat... ne igranje LULE i PJANICA je veliki hendikep za nas ,ali sta je tu je moramo igrat!
NAPRIJED BIH!
NAPRIJED BIH!
Joj ovog Nejmara sto sere.To ti je kad dijete kurve i **** se docepa kakvih velikih para pa odma konta da je izmislio svijet.Treba zvat Nadarevica da mu slomi nogu,ionako mu je karijera gotova pa neka po posljednji put obraduje naciju 
Nema vise :P
O kojoj izjavi Neymara pricate?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma mali je dao nekoliko kenjatorskih izjava. Prva, da nema pojma gdje je Bosna i da će nam dati 8 komada, a u drugoj govori kako smo im slab motiv.Cartman je napisao/la:O kojoj izjavi Neymara pricate?
Sve u svemu, volio bih da mu se to obije od glavu.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 28 feb 2012, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sigurno ono bha sto je pitao novinara:"Gdje je ta Bosna ,uvalicemo im 8 komada"Cartman je napisao/la:O kojoj izjavi Neymara pricate?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zemljo, otvori se!
Zemljo, otvori se!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Od toga da se pita gdje je ta Bosna pa na dalje,da ce im biti tesko naci motiv protiv nase ekipe.Pa mater mu **** firaunsku ko da smo mi Farski otoci pa tako izjavljuje.Dok je u Bosni postojala kraljevina njegova zemlja je tek nastajala mjesavinom bijelog genetskog otpada i africkih plemena.Cartman je napisao/la:O kojoj izjavi Neymara pricate?
Nema vise :P
Nisam znao za te stvari. Mogao je imat malo vise respekta, cisto radi reda ako nista drugo. Kad je mogao Ronaldo, moze i on. Neymar mi je se uvijek cinio kao odvratan lik, tako da me ne cudi. Samo se nadam da ce stari majstor Ronaldinho zaigrat, odavno ga nisam gledao.

može li link za tu izjavio neymara?
http://www.****/sport/fudbal/8 ... sivno.html" onclick="window.open(this.href);return false;dzonvejn je napisao/la:može li link za tu izjavio neymara?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa i ne zna gdje je Bosna. To je samo jedan čoban bez skole i kulture, koji se docepao novca i medijske paznje. Zavrsit ce ko Adriano na kraju. Naravno da su mnogo jaci ali kulturan covjek u prijateljsku utakmicu ulazi prijateljski raspolozen a ne kao ovaj čoban.
Bice tesko veceras, svi su nam igraci tromi i spori, mnogo ce faliti malo brzi Lulic i Pjanic. Osim Dzeke i Spahica sumnjam da je ko fizicki dosljedan da igra protiv Brazila. Veceras moramo biti mudri, pokusati izvuci dobar rezultat nekom nestandardnom taktikom.
Bice tesko veceras, svi su nam igraci tromi i spori, mnogo ce faliti malo brzi Lulic i Pjanic. Osim Dzeke i Spahica sumnjam da je ko fizicki dosljedan da igra protiv Brazila. Veceras moramo biti mudri, pokusati izvuci dobar rezultat nekom nestandardnom taktikom.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Da ima ovakvoh seljacina kao ova dvojka (mislim na NOVINAREMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zemljo, otvori se!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
[youtube][/youtube]
Gay
Gay
Pa ljudi nije kod svakoga skola kao kod nas da se mora znati privredne grane Zambije ili ime skeledzije na Tigrisu . Kod njih je to malo blaze
Thomas Müller - Fußballgott
Dobro si rek'o, svaka ti castflash je napisao/la:Od toga da se pita gdje je ta Bosna pa na dalje,da ce im biti tesko naci motiv protiv nase ekipe.Pa mater mu **** firaunsku ko da smo mi Farski otoci pa tako izjavljuje.Dok je u Bosni postojala kraljevina njegova zemlja je tek nastajala mjesavinom bijelog genetskog otpada i africkih plemena.Cartman je napisao/la:O kojoj izjavi Neymara pricate?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Koji levati u PM zbog ovakvih seljaka nekad se stidim što sam bosanacMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zemljo, otvori se!
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.