kopija robinha..nikad od njeg nece nista bit..nadam se da ce ga neko veceras dobro polomitCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gay
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Unica grande amore
Ko je ovaj sto dahce na klipu,hebem ga u usta.. sto nas brukaju majko draga,samo mi nemojte reci da je ono vugdalic sa Obn televizije??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Fakat ko su ovi likovi i kako su dosli do terena? Ne zelim vjerovat da su novinari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- spielführer_21
- Kontakt:
Ima li ta izjava na nekom stranom portalu, ili je Neymar govorio exkluzivno za Avaz? A možda su i junaci sa gronjeg videa prenijeli to
Od svakog protivnika mi moramo praviti smrtnog neprijatelja, lafo svi imaju nešto protiv nas..
Od svakog protivnika mi moramo praviti smrtnog neprijatelja, lafo svi imaju nešto protiv nas..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jasmin Duvnjak je onaj što bi trebao pobjeći iz kadra. Inače, riječ je o političaru. Samo, stvarno mi nije jasno zašto je ss.ba ovo objavio pod njihovim imenom.
Gledam ovaj klip 4-5 puta i svaki put se pomaknem s mjesta.
Ma ovo je dno dna. Dobro je @kimbo napisao da bi bolje Zmaj od Šipova ovo uradio. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Oj sad gledam i plačem od smijeha ,on prilazi nešta Ronaldinhu i priča fol sa njimkimbo je napisao/la:Da ima ovakvoh seljacina kao ova dvojka (mislim na NOVINAREMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zemljo, otvori se!)mi nije novost. Al da neko ima inteligencije da im da kameru,karte i ustupi medijski prostor nikako mi nije jasno. Zamisli kakav je tek taj sto ih salje tamo
![]()
![]()
.. Bolje da su poslali onog lika Zmaj Od Sipova
![]()
I on ima sofisticiran stil za ove likove
A oni im se valjaju od smijeha
Ali nije ja mislim ovaj novinar ,ovaj žuti on je neki političar nešta ,tako .
Aco što si im dopusto da se podcjenjuju ovako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
S klipa znam ovog zutog.Potomak SDA agenture i vodi u Zenici podmladak ove stranke iako ima 35 godina.Samim tim da obavlja funkciju namjenjenu mladima s 15,16.17.18 godina a on ima 35 govori sve o njegovoj retardaciji.harry_90 je napisao/la:Ko je ovaj sto dahce na klipu,hebem ga u usta.. sto nas brukaju majko draga,samo mi nemojte reci da je ono vugdalic sa Obn televizije??
Nema vise :P
Joj papaka majko mila, pa ODMAH U ZATVOR, optuziti ih za drzavni udar.. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ovo je za golog otoka. Tito vrati se
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma hoće ovaj da unese pometnju u njihov tabor
pa ih ometa
Sad na svim forumi se sprdaju sa ovim klipom
SS.ba je ovo objavio ,vjerovatno samo da vidimo kakvih budala ima
,jer mu kamerman govori da se skloni da je ovo ozbiljno,al on ko lud,još neku djecu zove da im da autogram i da slikaju Ronaldinha

Sad na svim forumi se sprdaju sa ovim klipom
SS.ba je ovo objavio ,vjerovatno samo da vidimo kakvih budala ima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
najjače ovo na kraju "svjetski prvaci, najjača ekipa svih vremena", al se obrukaše... 
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidim i bez Pjanica nastupamo, e yebiga onda.
Jos 3 sata u skoli, pa onda kuci, nemam bas neku nervozu, jer sam nekako siguran u poraz, ali bez obzira na to, ocekujem da ljiljani daju sve od sebe !
Hajmo Bosno !
Jos 3 sata u skoli, pa onda kuci, nemam bas neku nervozu, jer sam nekako siguran u poraz, ali bez obzira na to, ocekujem da ljiljani daju sve od sebe !
Hajmo Bosno !
ove utakmice reprezentacije postale ko korida, da bog sačuva...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ma dovoljno je da odes na utakmicu i vidis ko sve sjedi oko tebe, koji sve glupan je dosao do karte. Nevjerovatno, ogadi ti se i reprezentacija i utakmica. IQ manji od broja cipela.
Nadam se da ce konacno i kod nas ulaznice se prodavati preko neta, a ne preko stranaka i amidza.
Nadam se da ce konacno i kod nas ulaznice se prodavati preko neta, a ne preko stranaka i amidza.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
szlaja je napisao/la:Ma dovoljno je da odes na utakmicu i vidis ko sve sjedi oko tebe, koji sve glupan je dosao do karte. Nevjerovatno, ogadi ti se i reprezentacija i utakmica. IQ manji od broja cipela.
12.9.2009.
Znate sta meni nikako ne ide u glavu, ta ne profesionalnost nase repke. Ja mislim da nema repke gdje raja dolazi u hotel da se pije kafe sa igracima, hoda po hotelu, slika se i igraci idu po slasticarnama, do familije malo itd.
To mi je bas nekako ono kao da prave koridu i kao da znaju da nece posebno nekog uspjeha imati pa daj da se mi i raja zabavimo.
To mi je bas nekako ono kao da prave koridu i kao da znaju da nece posebno nekog uspjeha imati pa daj da se mi i raja zabavimo.
- Cincinnatus
- Kontakt:
ipak smo Bosanci..tu je sta jedinoze je napisao/la:Znate sta meni nikako ne ide u glavu, ta ne profesionalnost nase repke. Ja mislim da nema repke gdje raja dolazi u hotel da se pije kafe sa igracima, hoda po hotelu, slika se i igraci idu po slasticarnama, do familije malo itd.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ne mislim da je to istina, ali imam neki hebeni osjećaj da su roma i lazio izvršili pritisak na ovu dvojicu igrača, da je kraj sezone da je važno da igraju, da je ovo samo prijateljska utakmica, ali baš mi šuhveli..
Lijepa brazilka dodavala lopte nasima,a na slikama njena ledja
ima dobru liniju,dobro se drzi,pitaj je za recept kako odrzava takvu liniju pa posalji meni
zamolio bih nekog sa portala da ovo posalje momku koji je ovo slikao 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jasmin Duvnjak iz Zenice je ovaj zuco sto se blamira! Iz stranke SDA! koji debil majko mila,kako nas samo bruka...on je inace taraba covjek,koji je umislio sebi da je neko i nesto,a glupan da ga nema evceg,ovo je za rubriku vjerovali ili ne! nazalost svako danas putuje sa reprezentacijom,svaki debil moze doci do uzlaznice,i zato smo tu gdje jesmo..atmosfera na zadnjoj utakmicu u Zenici protiv Portugala je bila porodicna upravo zbog ovakvih debila koji dobiju ulaznice preko svojih stranaka...adisice je napisao/la:Koji levati u PM zbog ovakvih seljaka nekad se stidim što sam bosanacMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zemljo, otvori se!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.