Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
prokonto sam svaki par, sad samo da nakupim nafake i srece do subote 

- pintol_TM87
- Kontakt:
odmah igraj veće su sada kvote...sve mi se čini prolaznim..nek je sa srećom..nime_tm87 je napisao/la:prokonto sam svaki par, sad samo da nakupim nafake i srece do subote
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Odigracu sutra ako Bog da pa nek je sa srecom da ubodem sta sad pred 8. martpintol_TM87 je napisao/la:odmah igraj veće su sada kvote...sve mi se čini prolaznim..nek je sa srećom..nime_tm87 je napisao/la:prokonto sam svaki par, sad samo da nakupim nafake i srece do subote

Kontam da izbacim Klautern-Wfc ? Nesto mi oni nisu bas uvjerljivi da ce zabit oba... hadalji sta ces...
TIP DANA
BRAZIL-BIH 3+ 1.60
Srbia-Armenia P.P 1 1.85
Montrose-Queens Park 2 1.70
BRAZIL-BIH 3+ 1.60
Srbia-Armenia P.P 1 1.85
Montrose-Queens Park 2 1.70
Bosna i Hercegovina-Brazil 4+
Srbija-Jermenija 1
Linz-Vienna 1
Alba Volan-Olimpija 1
Uplata: 5KM
Srbija-Jermenija 1
Linz-Vienna 1
Alba Volan-Olimpija 1
Uplata: 5KM
- L' Imperator
- Kontakt:
BiH - Brazil (P.P.) 2
Srbija - Armenija 1
Swindon - Burton A 1
Elgin - Clyde 1
Koeficijent: 5,38
Srbija - Armenija 1
Swindon - Burton A 1
Elgin - Clyde 1
Koeficijent: 5,38
#samoRudar #zauvijek
Swindon-Burton
Briši
A 600 1 1.40
Salzburg-Klagenfurt **SP**
Briši
B 123 1 1.95
Lulea-Timra
Briši
C 816 1 1.35
SAPA Fehervar-Olimpija (2-2)
Briši
D 911 1 1.60
Brazil-BiH (-3+)
moze misljenje ?
Briši
A 600 1 1.40
Salzburg-Klagenfurt **SP**
Briši
B 123 1 1.95
Lulea-Timra
Briši
C 816 1 1.35
SAPA Fehervar-Olimpija (2-2)
Briši
D 911 1 1.60
Brazil-BiH (-3+)
moze misljenje ?
Željeznicar za život cijeli !
moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa 

BiH - Brazil pm2
Bury - Hartlepool pm3
Port Vale - Crewe ps 1
Francuska - Italija pm3
Jena - Heidenheim ps1
Engleska - Finska 1
45.76 km
Bury - Hartlepool pm3
Port Vale - Crewe ps 1
Francuska - Italija pm3
Jena - Heidenheim ps1
Engleska - Finska 1
45.76 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Pare ce doci na racun danas,eventualno veceras...A bonus za 2-3 danagundul je napisao/la:moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa

Pozz
hvala na informacijiMartinCeceras je napisao/la:Pare ce doci na racun danas,eventualno veceras...A bonus za 2-3 danagundul je napisao/la:moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa![]()
Pozz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Buducnost-Krka Buducnost vise od 76 poena
Vazna utakmica za Buducnost, dok je Krka rasterecena.U subotu ih je Budućnost dobila s 69 postignutih poena u gostima. Prošlo kolo protiv Banvita Buducnost zabila 83 poena. Prema izjavama Crnogoraca, oni su itekako spremni i nabrijani za to drugo mjesto.Uciniti ce sve da ga zavrse drugi u grupi, tako da je najbolja opcija broj koševa, da ce Budućnost preci granicu od 76.
Milwaukee-Washington 200,5 under 1,85
Previsoka granica s obzirom na kvalitetu ova dva tima, Washington je očajan sto se tiče zabijanja u gostima, u prosjeku postižu tek 90,1 poen. Milwaukee isto nije neka velesila za zabijanje poena, postižu u prosjeku 97,8 poena kod kuce.
Sto se tiče njihovih međusobnih utakmica, u zadnjih šest utakmica nisu prelazili ni 190, o 200 da ne govorimo.
Vazna utakmica za Buducnost, dok je Krka rasterecena.U subotu ih je Budućnost dobila s 69 postignutih poena u gostima. Prošlo kolo protiv Banvita Buducnost zabila 83 poena. Prema izjavama Crnogoraca, oni su itekako spremni i nabrijani za to drugo mjesto.Uciniti ce sve da ga zavrse drugi u grupi, tako da je najbolja opcija broj koševa, da ce Budućnost preci granicu od 76.
Milwaukee-Washington 200,5 under 1,85
Previsoka granica s obzirom na kvalitetu ova dva tima, Washington je očajan sto se tiče zabijanja u gostima, u prosjeku postižu tek 90,1 poen. Milwaukee isto nije neka velesila za zabijanje poena, postižu u prosjeku 97,8 poena kod kuce.
Sto se tiče njihovih međusobnih utakmica, u zadnjih šest utakmica nisu prelazili ni 190, o 200 da ne govorimo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gulbis - Falla 2:0 (3.1)
Igra se u Delray Beachu, na tvrdoj podlozi. Falla je odličan na zemlji, a Gulbis je jedan od najtalentovanijih igrača na ATP Touru. Dobro, znamo da nije toliko radišan kao ostali (jbg, kad je multimilijarder), al' ako bude jedan od njegovih dana, sigurno će Kolumbijca pomesti s terena. Odlučih se za 2:0, jer ako Latvijac pobijedi, to će biti u 2 seta. Dakle, ili će rasuti svog rivala, ili će izgubiti. Mada, za one koji sumnjaju u 2:0, mogu odigrati i čistog keca (kvota je 1.75). Vjerujem da će to proći.
Igra se u Delray Beachu, na tvrdoj podlozi. Falla je odličan na zemlji, a Gulbis je jedan od najtalentovanijih igrača na ATP Touru. Dobro, znamo da nije toliko radišan kao ostali (jbg, kad je multimilijarder), al' ako bude jedan od njegovih dana, sigurno će Kolumbijca pomesti s terena. Odlučih se za 2:0, jer ako Latvijac pobijedi, to će biti u 2 seta. Dakle, ili će rasuti svog rivala, ili će izgubiti. Mada, za one koji sumnjaju u 2:0, mogu odigrati i čistog keca (kvota je 1.75). Vjerujem da će to proći.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
zadnja tri njihova meča na hardu dva je pobjedio falla, a u 2 su išli u 3 seta...
ja više na tog gulbisa ne bi pola marke stavio. kad njega lodra sa bruku godina i beze igranja singla otpuše sa terena u australiji onda mi je sve jasno
nema potpisa
momci sta mislite za ova 4 para ?
Swindon 1
salzburg - kac 1
alba volan - olimpija 1
lulea - timra 1
kvota 5,68
Swindon 1
salzburg - kac 1
alba volan - olimpija 1
lulea - timra 1
kvota 5,68
- pintol_TM87
- Kontakt:
Linz kp1
swindon 1
besiktas kp1
troicki 1
dodig 1
alba kp1 ( gostima ne igra 7 ključnih igrača)
Montrose vs queen 2 ( od 14 medjusobnih 13 pobjeda queensa)
Barnet oba tima daju gol
Ingolstadt vise od 5.5
Singl:
Slovan vs Trenčin 1-2 ili 2-1
29.2.2012 - 00:30 - Primera Division - Apertura - Chile
U. De Chile - Cobreloa 2 @3,75
U. De Chile bez: Osvaldo González, José Rojas, Charles Aránguiz, Marcelo Díaz, Eugenio Mena, Junior Fernandes, Eduardo Morante, Guillermo Marino, Emilio Hernández i Raúl Ruidíaz (svi oni su pozvani za repku)
Lahti vs Helsinki ( htjeo sam da igram 1 na slijepo jer mi je lahti draga ekipa, ali pogledam njihovu medjusobno statistiku i tamo svega
lahti nije dobio helsinkija zadnjih 13 tekmi...e sad ni ja ne znam sta da odigram ovdje...)al ajd posto je singl ide 2
Port vale x rezultat 1:1
Elgin x2 ( dosad nikad nije dosao znak 1 u medjusobnim susretima, igrali su prije 7 dana i bio je prelaz 1/2, pa eto na manju paru neki prelaz 1/2 ili 2/1 probati)
swindon 1
besiktas kp1
troicki 1
dodig 1
alba kp1 ( gostima ne igra 7 ključnih igrača)
Montrose vs queen 2 ( od 14 medjusobnih 13 pobjeda queensa)
Barnet oba tima daju gol
Ingolstadt vise od 5.5
Singl:
Slovan vs Trenčin 1-2 ili 2-1
29.2.2012 - 00:30 - Primera Division - Apertura - Chile
U. De Chile - Cobreloa 2 @3,75
U. De Chile bez: Osvaldo González, José Rojas, Charles Aránguiz, Marcelo Díaz, Eugenio Mena, Junior Fernandes, Eduardo Morante, Guillermo Marino, Emilio Hernández i Raúl Ruidíaz (svi oni su pozvani za repku)
Lahti vs Helsinki ( htjeo sam da igram 1 na slijepo jer mi je lahti draga ekipa, ali pogledam njihovu medjusobno statistiku i tamo svega

Port vale x rezultat 1:1
Elgin x2 ( dosad nikad nije dosao znak 1 u medjusobnim susretima, igrali su prije 7 dana i bio je prelaz 1/2, pa eto na manju paru neki prelaz 1/2 ili 2/1 probati)
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 28 feb 2012, 17:33, ukupno mijenjano 8 puta.
Dokic 1
BiH 3+
Jena 3+
Riga 1
Alba Volan 1
Linz 1
kvota: 17.71
BiH 3+
Jena 3+
Riga 1
Alba Volan 1
Linz 1
- pintol_TM87
- Kontakt:
willy ovu rigu sto si igrao jel mislis da je 1 na osnovu kvalitete ili mislis da bi valensija mogla da igra malo opustenije ili mozda da "pusti" da bi riga prosla...ovo ostalo mi se svidja..Willy je napisao/la:Dokic 1
BiH 3+
Jena 3+
Riga 1
Alba Volan 1
Linz 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.