23 KING JAMES je napisao/la:kad sam preuzeo Liverpool bili 9.s 2 uzastopna poraza sad ja dobio 2 i 7 sam s Borusijom očekujem da budem 1. da udem u 1.ligu tek počela sezona 1.kolo sam dobio 2:0,a s Wolfsima ne očekujem ništa evo 1. kolo odmah kiks 1:1 s Dinamom sad tražim imal igdje Real slobodan pa da njih preuzmemd1No je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:ja danas igram kod kuće s Liverpoolom protiv Valencije igraću u najjačem sastavu
Reina,Cara,Juan,Arbeloa,Chielini,Masch,Kuyt,Riera,Keane,Tevez,Raul čekam odgovor barse za Hleba hoću još njega na mjesto Keana i to je to
igram još i s Wolfsima protiv Dinama.K.
Benaglio,Spaha,Barzagli,Zaccardo,Schafer,Josue,Ziani,Miske,Martins,Grafić,Džeks
u obje utakmice očekujem pobjedu
i još vodim B.Dortmund s njima sutra igram protiv Villareala u gostima i u očekujem pobjedu u Borusije mi ovi igraju
Rogerio Ceni,Spaha,Bordon,Miguel,Van Bronckhorst,S.Alex,D.Renato,Miske,Sejo,Kuranyi,Petrić
i tu pobjedu očekujem
šta vi mislite kakve su mi ekipe
pa u sve 3 ekipe imas dobrih igraca,najjaci ti je liverpool,a ostale 2 ekipe,su et solidne,sad sve zavisi kakve su ostale ekipe u toj ligi,pa mozes li ista napraviti,ili ti je ekipa samo za ono sredine tabele ?
eh real ces veoma tesko dobit,kao i barcelonu ili tako nes..potrazi ti arsenal,liverpool,i tako te ekipe