RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 feb 2012, 16:21

kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Koliku kolicinu gluposti si ti samo u stanju da napises i da sam sebi skaces u usta sa kontradiktornim razmisljanjima to nije normalno. Sta je drug ? Sve je bilo sjajno i jurisao si na kup od 2,3 sedmice unazad .. sta bi u medjuvremenu ?? :)
Okreni pricu o autobusima nisi odavno :mrgreen:
Ne Kimbo, okreni se ti Zolju i Demicu, pa nas sviju zamaraj svojim privatnim problemima sa ljudima u klubu.

A sto se tice autobusa, haj da vidim i taj dan da ti jednom dadnes 100-200 maraka za svoj klub (umjesto da samo zasires i hraces po klubu) - pa da odma s mosta skocim na glavu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 17:03

Ali ovo je najgore, kad pocnemo sami sebe da opstruiramo, gundjamo jedni na druge, to samo mi mozemo :D A nakon pobjede u Zenici :P cemo da likujemo, igrace dizemo u nebesa i naravno da popijemo sa njima, Posteno! :lol:

Forza Velez!
Support Velez, It's logical! ★

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 28 feb 2012, 17:07

Mont0 je napisao/la:Ali ovo je najgore, kad pocnemo sami sebe da opstruiramo, gundjamo jedni na druge, to samo mi mozemo :D A nakon pobjede u Zenici :P cemo da likujemo, igrace dizemo u nebesa i naravno da popijemo sa njima, Posteno! :lol:

Forza Velez!
kako smo prije, jedan drugog taslačili po guzici, a jes nam fino bilo kad upekne ćelopek a mi orgijamo na neretvi a?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 18:17

Bjeri nos te djavo, ta ces ti taslaciti.
Support Velez, It's logical! ★

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 23:45

Potpisao Anel Hebibović ( 21). Neko nešto o njemu ?
Who dares, wins !

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 29 feb 2012, 00:01

Ani (Hebibovic) uz kvalitetan rad strucnog osoblja i uz aBd pruzenu priliku moze puno dati Velezu! Pravi sportista kakvih je malo na nasim prostorima,nekonzumira alkohol ni cigarete! Garantujem da je medju 3 najbrza igraca u Velezu trenutno! Igrao je do sada na desnom krilu a moze i iza napadaca,a nekada po potrebi i kao napadac! Sve ovo pada u vodu ako nedobije priliku da se pokaze,a ako je dobije siguran sam da ce pokazeti sta zna! Uglavnom uvjerit cemo se valjda tokom sezone!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 29 feb 2012, 01:03

MostaracVelezovac je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
evo zasto nije Zolj i Demic produzili sa Velezom zbog ovih strucnjaka
Prvo, ne svidja mi se sta Varesanovic radi - ali nemogu dozvolit PONOVNO hrakanje po Velezu da bi se opravdala necija rodbina il prijatelji il sta vec. Po hiljaditi put - I Zolj i Demic su dogovarali sa drugim klubovima vec ranije i pricali JOS LJETOS (prije nego je Varesanovic i dosao u klub) da ce otici sta god da bude. Nakon toga, ove zime i jedan i drugi su lagali klubu - i otisli lazuci klubu da ce ostat dok su dogovarali transfer. Demicev buraz uz to vec 2-3 godine sabotira klub i sve u njemu - citaj novine. Zolj je isto tako JAVNO PRIZNAO da je lagao svom sportskom direktoru kad mu je rekao da ce produzit ugovor dok je dogovarao sa Olimpikom. A Durakovica samog pitaj zasto je stvarno otjeran.

Nemojte molim vas koristit ovu priliku da svoje privatne svadje sa Tanovicem ili bilo kim preko Velezovih ledja bijete. Zna se zasto su otisli ti "pojedini" i neka su otisli - nikad se vise ne vratili da Bog da. Varesanovic nije uopste kriv sto je Zolju ili Demicu ili Durakovicu rekao da sjednu na klupu - on im je trener kakav/takav i ima pravo da im kaze kad ce sjest a kad ce igrat. Oni su tek iz pelena izasli prekjuce, naucili sutat loptu juce a TACNO JE da se nesmiju pitat nit odredjivat ko ce igrat a ko nece - jer su oni omladinci igraci i na to nemaju pravo. Neki red treba da postoji. Znaci ako su otisli sto im je trener reko da sjednu (dok im je izmedju 19-21 godine starosti) - e onda neka su otisli.

A sto se Varesanovica tice - da Varesanovic tek sad vidi da mu Rovcanin ne valja nakon 6-8 mjeseci "saradnje" s njim - to je vec druga prica. To je vec dokaz da ovaj trener ili nema pojma ili nema muda da vodi ekipu kako treba. Rovcanin je davno trebao bit izbacen.

Ali to ne znaci da pojedini ovdje nebi trebali prestat vec jednom za svojim privatnim svadjama i razmiricama s ljudima u klubu da bi opravdali "svoje" koji su Velezu ucinili nepravdu (sto se NIKAD ne smije zaboravit).
odkud ti u americi znas sta su riki i amir obecali i koga su izradili i odkud znas sta pise u novinama? to neko pdf izdanje imas ili??? sad na ovo odgovori da sam glup i da ti znas sve jer ti nisi navijac koji samo stavlja like na facebooku..ili je mozda o rikiju i amiru bilo nesto na velez live ciji si pretplatnik...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 feb 2012, 02:25

karaiskakis je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Ma ovo je sve SR@nje u bordo boji svi sto su valjali su otjerani Durakovic, Spahic, Demic, Zolj, pa sad Rovcanin , jos treba samo Lakicevica, Jazvina, Brkovica, i Okica i onda cemo moci osvojiti kup
Nesvidja mi se ovo nikako Varesanovic i njegova ekipa napolje pa gonite po svom negdje drugo i svj autoritet
evo zasto nije Zolj i Demic produzili sa Velezom zbog ovih strucnjaka
Prvo, ne svidja mi se sta Varesanovic radi - ali nemogu dozvolit PONOVNO hrakanje po Velezu da bi se opravdala necija rodbina il prijatelji il sta vec. Po hiljaditi put - I Zolj i Demic su dogovarali sa drugim klubovima vec ranije i pricali JOS LJETOS (prije nego je Varesanovic i dosao u klub) da ce otici sta god da bude. Nakon toga, ove zime i jedan i drugi su lagali klubu - i otisli lazuci klubu da ce ostat dok su dogovarali transfer. Demicev buraz uz to vec 2-3 godine sabotira klub i sve u njemu - citaj novine. Zolj je isto tako JAVNO PRIZNAO da je lagao svom sportskom direktoru kad mu je rekao da ce produzit ugovor dok je dogovarao sa Olimpikom. A Durakovica samog pitaj zasto je stvarno otjeran.

Nemojte molim vas koristit ovu priliku da svoje privatne svadje sa Tanovicem ili bilo kim preko Velezovih ledja bijete. Zna se zasto su otisli ti "pojedini" i neka su otisli - nikad se vise ne vratili da Bog da. Varesanovic nije uopste kriv sto je Zolju ili Demicu ili Durakovicu rekao da sjednu na klupu - on im je trener kakav/takav i ima pravo da im kaze kad ce sjest a kad ce igrat. Oni su tek iz pelena izasli prekjuce, naucili sutat loptu juce a TACNO JE da se nesmiju pitat nit odredjivat ko ce igrat a ko nece - jer su oni omladinci igraci i na to nemaju pravo. Neki red treba da postoji. Znaci ako su otisli sto im je trener reko da sjednu (dok im je izmedju 19-21 godine starosti) - e onda neka su otisli.

A sto se Varesanovica tice - da Varesanovic tek sad vidi da mu Rovcanin ne valja nakon 6-8 mjeseci "saradnje" s njim - to je vec druga prica. To je vec dokaz da ovaj trener ili nema pojma ili nema muda da vodi ekipu kako treba. Rovcanin je davno trebao bit izbacen.

Ali to ne znaci da pojedini ovdje nebi trebali prestat vec jednom za svojim privatnim svadjama i razmiricama s ljudima u klubu da bi opravdali "svoje" koji su Velezu ucinili nepravdu (sto se NIKAD ne smije zaboravit).
odkud ti u americi znas sta su riki i amir obecali i koga su izradili i odkud znas sta pise u novinama? to neko pdf izdanje imas ili??? sad na ovo odgovori da sam glup i da ti znas sve jer ti nisi navijac koji samo stavlja like na facebooku..ili je mozda o rikiju i amiru bilo nesto na velez live ciji si pretplatnik...
Tebi je to mozda tesko svatiti ali zaista ima ljudi po svijetu koji zive za Velez, koji procitaju bas svaki naslov iz novina, cuju bas svaku informaciju od raje, koji posalju lovu ili sta vec za svaku akciju u i oko Veleza, koji cuju svaku glasinu ili trac ali i svaku provjerenu informaciju, koji svaki dan cuju ili saznaju nesto o Velezu. Ja svatam da su takvi ljudi skoro izumrli u Mostaru - ali po dijaspori sigurno jos nisu. A po pitanju - kako to znam - pa nije Mostar NYC da nemozes saznat sve sta se desava ako stvarno hoces.

Tebi je to mozda tesko svatiti ali ja sam vec ljetos saznao da Demic prica po gradu da zeli da ide iz Veleza "sta god da se desi u Velezu" i da ce to uradit cim mu istekne ugovor. NIje bola Mostar London, sta je tebi? I nije niko ko zivi u tom gradu tutkum da nezna da je Zolj bio u dogovoru vec u momentu kad ga je Mrkva zvao da potvrdi hoce li produzit ugovor s Velezom - to nije bilo pitanje - to je bio test da vidi hoce li mu ovaj slagat ili nece, jer 500 ljudi je u gradu vec tad znalo odgovor na to pitanje i znalo da Zolj ide i da mu laze u oci. Nista ovo nije tolika tajna. A to sto ih je Velez i jednog i drugog oblatio javno i objavio da su slagali Velezu - neka su. Imaju i pravo. Ko god nece posteno da se ponese sa mojim klubom - neka se zna kako se ponio.

Ti se ponasas ko da se u Mostaru sve zivo ne zna ako se potrudis da saznas. Ja jesam u Americi ali nisam SAMO u Americi i nisam otisao iz Mostara prije 300 godina, nego sam dole svako malo. Ja vise znam o tom sta se desava u Mostaru nego ovde okolo gdje sam - mozda je to tebi tesko svatit - ali sta cu ti ja. I jos nesto - nisam jedini. Ovakvih ko ja ima mali milion - mozda ne na ovom forumu ali ima gdje god hoces. Ima ih koji su jos vise povezani s Velezom nego ja. Pogledaj samo listu donatora koji su dali novac za bus i pogledaj koliko su dali - i vidjeces koliko ima ljudi koji su spremni izvalit vise novaca za taj klub kojeg i nemaju prilike gledat pa onda jos i izvale lovu da ga gledaju na internetu. Ljudi koji toliko uloze u klub ti nece dozvolit da se ti taslacis s nekim iz kluba preko njegovih ledja. Zato nemoj da te iznenadi kad ti neko iz Amerike ili Australije ili Zanzibara kaze da prestanes pljuvat po tom klubu kojima je ON jos uvijek nesto sveto.

Ja razumijem da mnogi ovdje imaju razmirice i svadje sa mnogima u klubu - ali to nije moj problem i to nije Velezov problem. To rjesavajte s njima na samo. Ostavite Velez na miru. Jedno je kritikovat greske ljudi u klubu (kojih ima mnogo), pruzit konstruktivnu kritiku ili razmjeniti misljenje - ali ovo sto ovdje rade mnogi je sve samo ne to.

I to nije u redu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 feb 2012, 02:30

NeToBoLa je napisao/la:Potpisao Anel Hebibović ( 21). Neko nešto o njemu ?
Anel Hebibovic ... ima li neko jos informacija o njemu?

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 29 feb 2012, 03:25

Mladi Steven Gerrard :P

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 feb 2012, 06:57

Rodjeni_BRato je napisao/la:
Mladi Steven Gerrard :P
Homoseksualac? :mrgreen:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 29 feb 2012, 12:23

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 feb 2012, 19:46

zna li iko sta je sa stranicom kluba ne radi nikako??
fkvelez.ba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 feb 2012, 19:48

VELEZDOGROBA je napisao/la:zna li iko sta je sa stranicom kluba ne radi nikako??
fkvelez.ba
evo kod mene radi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 mar 2012, 13:07

Sretan Dan nezavisnosti

Fudbalski klub Velež ovim putem želi da svim građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i širom svijeta, onima koji vole Bosnu i Hercegovinu, uputi iskrene čestitke i najljepše želje povodom 1. marta, Danа nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Na ovaj dan je Bosna i Hercegovina, izraženom voljom većine svojih građana, postala nezavisna i suverena država.
Obaveza svih nas je da damo puni doprinos njenoj izgradnji i jačanju.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2012, 09:21

Dva tima Pionira Veleža, Velež I i Velež II na turniru s Partizanom, Hajdukom i svinjama.

Sa fkvelez . ba stranice.

Tokom vikenda u SC „Circle Internacional“ u Međugorju će se odigrat turnir „Hercegovina 2012“. Riječ je o izuzetno kvalitetnom turniru u U-15 kategoriji. Organizator turnira je Nogometni savez Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Na njemu će učestvovati mostarski klubovi Velež i Zrinjski, te Hajduk iz Splita i Partizan iz Beograda. U subotu su na rasporedu polufinalne utakmice. Prvo će snage odmjeriti „pioniri“ Veleža i Hajduka u 10.00 sati, da bi u 12.00 sati na teren istrčali mladi fudbaleri Zrinjskog i Partizana. Obzirom da se radi o uzrastu U-15 utakmice će se igrati u skladu sa propisima, te će jedno poluvrijeme trajati 35 minuta. Produžetaka nema, a u slučaju da i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka rezultat ostane neriješen, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca. U nedelju su na rasporedu utakmice za 3. mjesto i finale.

Pioniri Partizana su jesenji dio šampionata Srbije završili na 2. mjestu, iza vječitog rivala Crvene Zvezde. S druge strane, pioniri Hajduka su jesen završili na 2. mjestu grupe "Jug", iza ekipe Zadra. Da se radi o ozbiljnim fudbalskim akademijama najbolje govori podatak da su Hajdukovci jesenji prvaci u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, koja se igra kao jedinstvena liga od 16 klubova na nivou Hrvatske. S druge strane Partizanovci "gledaju u leđa" u kadetskoj konkurenciji Crvenoj Zvezdi, a u juniorskoj Vojvodini, C.Zvezdi i Radu.
O
S druge strane Veležovi pioniri imaju dvije ekipe u Ligi HNK. Liga je podjeljena u dvije grupe, a Velež I se nalazi na 3. mjestu, dok je Velež II na 5. mjestu. Sutra će nastupiti sa jedinstvenom ekipom, koju će činiti igrači iz obje selekcije. Pioniri Veleža sutra će nastupiti u praktično svojoj prvoj kontrolnoj utakmici, jer su im pripreme bile počele dva dana prije snježnih padavina, te su odmah potom usljed elementarne nepogode bile prekinute više od dvije sedmice. Do turnira mladi igrači Veleža imali su samo sedam treninga. Svojom borbenošću nastojat će nadoknaditi hendikep uzrokovan dužom pauzom u radu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2012, 09:23

Danas u 14:30, Gošk Velež u Gabeli.

Posljednju pripremnu utakmicu uoči početka prvenstva fudbaleri Veleža odigrat će sutra u Gabeli. Protivnik je ekipa Goška, sa kojom su „Rođeni“ igrali upravo u posljednjem prvenstvenom kolu. Utakmica u Gabeli počinje u 14.30 sati.

Sa fkvelez. ba

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 mar 2012, 14:49

Handzic potpisao za Velez. :)
EDIT : Haris Handžić (21) posljednje je pojačanje Veleža u zimskom prelaznom roku. Ovaj mladi napadač parafirao je danas ugovor sa „Rođenim“. Handžić dolazi iz premierligaša sa Koševa, a u svojoj karijeri nosio je i dres poljskog prvoligaša Lecha iz Poznana. Nastupao je za sve uzraste mladih selekcija BiH, a upisao je i jedan nastup za „A“ selekciju u utakmnici sa Azerbejdžanom. Handžić se već danas priključio ekipi Veleža.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 03 mar 2012, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2012, 14:50

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Haris Handžić, od danas je novi igrač mostarskog Veleža.
Haris Handžić prije nekoliko dana sporazumno se razišao sa Sarajevom, a od danas ima novi klub.
To je mostarski Velež, a ovaj fudbaler već se priključio pripremama Rođenih. Podsjetimo, osim za Sarajevo, Handžić je jedno vrijeme nastupao i za Lech iz Poznana.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 mar 2012, 14:53

Jos jedna vijest .. nasi pioniri izgubili od Hajduka 0:6.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.