Vidim gore neko spominje Banjaluku kao mjesto odigravanja utakmica repke, možda će i to nekada biti, ali od početka sljedećih kvalifikacija repka će igrati na obnovljenoj Grbavici

Bila je rasprava i o tim stolicama, bas ja sam pisao da je to mozda i dobra stvar jer ce stadion izgledat punije i igracima bit ugodnije igrat. Ima i u Portugalu stadion s takvim stolicama, a i mi u Zepcu smo dobili dvoranu s takvim stolicamabagrcavi je napisao/la:Zanima vas što su u Gradačcu stolice zelene, a ne zanima vas što su kod Olimpika šarene stolice![]()
Vidim gore neko spominje Banjaluku kao mjesto odigravanja utakmica repke, možda će i to nekada biti, ali od početka sljedećih kvalifikacija repka će igrati na obnovljenoj Grbavici
Eee moj no lajferu ...harishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
ili bi se pokrio ponjavom i nebi rondao bezveze kad ga i sam koristis u slucaju potreba.
Ni Kosevo nisu bas udarali ljubicicaama,kad vec neku situaciju spominjes kako je ko prosao.
Jednostavno ljudi su dvolicni da dvolicniji ne mogu biti.
Smeta ti nesto,onda to ne koristi i zdravo.
Odvali @batko sejv lajfer argumentacijamaBata_Barata je napisao/la:Eee moj no lajferu ...harishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
ili bi se pokrio ponjavom i nebi rondao bezveze kad ga i sam koristis u slucaju potreba.
Ni Kosevo nisu bas udarali ljubicicaama,kad vec neku situaciju spominjes kako je ko prosao.
Kako lijepo vrijeme napolju... jel de ?harishp je napisao/la:Odvali @batko sejv lajfer argumentacijamaBata_Barata je napisao/la:Eee moj no lajferu ...harishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
normalno da je to tebi smjesno,pa opet kad dodje neka jaka utakmica nek karte puknu za pola sata i nek se prodaju po 200 KMNimla_RZ je napisao/la:Ovaj još hoće stadion od 40-45 hiljadaNama je 20-25 puna kapa.
40 hiljada je previše za našu reprezentaciju, mi bi to napunili jednom u sto puta, te takav stadion bi bilo strašno skupo za održavati, 20-25 za našu repku i više nego odlično... Evo da imaš takav stadion sada, šta misliš bi l' se on napunio u ovim kvalifikacijama za SP? Još imamo, slobodno mogu reći, najbolju repku u historiji... Moje mišljenje = ne bi!Io_Sono_Interista je napisao/la:normalno da je to tebi smjesno,pa opet kad dodje neka jaka utakmica nek karte puknu za pola sata i nek se prodaju po 200 KMNimla_RZ je napisao/la:Ovaj još hoće stadion od 40-45 hiljadaNama je 20-25 puna kapa.
![]()
nasa reprezentacija se dize iz godine u godinu i siugrno ce doci vrijeme kad cemo bez problema punit stadion od 40k bez obzira na protivnika,al ocigledno je bolje doci na tekmu 3 sata prije,ulazis na stadion 1 sat,zatvore te unutra ko u kavezu a ako si slucajno zedan zapisas sebi malo u saku i pocastis i raju
Beton!Jankauskas je napisao/la:BL danas , http://www.****/index.php?op ... temid=111/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.