yea bitch
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-i ... tavu/75651" onclick="window.open(this.href);return false;
yea bitch

yea bitch
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
IGRA PJANIĆ !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja bih ovako ipak da sam Pape...
Begović
Jahić Pandža Spahić Papac
Zahirović Misimović Rahimić Salihović
Džeko Ibišević
Pjanke je rovit, ne bi smjeli protiv ovako tehnički jake i eksplozivno brze reprezentacije igrati sa više od jednim ''kreativcem''
Iapk... sretno momci dajte najbolje od sebe
DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH
Begović
Jahić Pandža Spahić Papac
Zahirović Misimović Rahimić Salihović
Džeko Ibišević
Pjanke je rovit, ne bi smjeli protiv ovako tehnički jake i eksplozivno brze reprezentacije igrati sa više od jednim ''kreativcem''
Iapk... sretno momci dajte najbolje od sebe
DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ovo bi trebao biti praznik za oci s mnogo dobrih kombinacija, brz protok lopte i sve ono sto cini fudbalom lijepim. 
Ma idemo im 'ebat mater, kakva je to ekipa, čuj Brazil 
ha ya
ha ya
Ja bi samo zamolio nervozne dezurne kriticare da ne unose negativnu energiju na forum u slucaju da rezultat krene lose po nas. Ko da gledam da ce se neko javiti i reci "ah sto nema novih". 
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 feb 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kakav neymar..najopasnijji ce biti hulk
lahko mu je igrat po brazilu gdje fakticki i nema odbrane..a kod nas se samo bojim ove spore postave
Unica grande amore
KAD sPAHA NA LAKAT DOČEKA ONU BRAZILSKU KOKOŠ... A SUDIJA TO NE VIDI...
Znat' će i kolika je dužina toka Neretve, visina Majevice i salinitet vlašićkog sira
Znat' će i kolika je dužina toka Neretve, visina Majevice i salinitet vlašićkog sira
Eh da mi je dozivjeti da odigramo poluvrijeme ko u Parizu tacno bih se napio mada mislim da je to ne moguce bez Lulica i Mujdže ali naravno ocekujem pobjedu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
BiH će izvući pozitivan rezultat.
Igra Pjanić,Brazil je jako loš u prijateljskim tekmama,nisu oni više što su bili od 1994 do 2002,prosječna repka samo.
Igra Pjanić,Brazil je jako loš u prijateljskim tekmama,nisu oni više što su bili od 1994 do 2002,prosječna repka samo.
Ako će igrati onako indisponirano kao protiv Portugala zbog povrede, bolje da Sejo igra.Goalgetter je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooo Pjanic igra !!!!!!!!!!!!!
Kalasnjikov je napisao/la:prosječna repka samo.
Mene pravo strah, samo da nas ne nabiju. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Ša ti govoriš?Pjanić je avion za Seju.Ibizevic je napisao/la:Ako će igrati onako indisponirano kao protiv Portugala zbog povrede, bolje da Sejo igra.Goalgetter je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooo Pjanic igra !!!!!!!!!!!!!
Nadam se da ovo nece biti nase facijalne ekspresije tokom tekme, ovim redoslijedom

ramiral je napisao/la:KAD sPAHA NA LAKAT DOČEKA ONU BRAZILSKU KOKOŠ... A SUDIJA TO NE VIDI...![]()
- Cincinnatus
- Kontakt:
I meni neka nervoza, ko da igramo utakmicu za pojene..Elegant je napisao/la:Mene pravo strah, samo da nas ne nabiju.
Valjda nece biti bruka
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Da je avion i nije, bolji jeste. Vidjeli smo onda protiv Porutgala kada je igrao isto sa blagom povredom pa nije mogao ispravan pas napraviti.Kalasnjikov je napisao/la:Ša ti govoriš?Pjanić je avion za Seju.Ibizevic je napisao/la:Ako će igrati onako indisponirano kao protiv Portugala zbog povrede, bolje da Sejo igra.Goalgetter je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooo Pjanic igra !!!!!!!!!!!!!
3:1 realan rezultatElegant je napisao/la:Mene pravo strah, samo da nas ne nabiju.
4:2 pristojan rezultat
2:1 odličan rezultat
naša bilo kakva pobjeda ekstra, vrh, everest i superiška... teško će do toga doći..
ma ko oh 'ebe
kao i uvijek svim srcem uz naše momke
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Šta je Brazil?Zadnja dva svijecka su bili u četvrtfinalu samo,nemaju više snage,nema Kake i Robinja.dzonvejn je napisao/la:Kalasnjikov je napisao/la:prosječna repka samo.ovo spremiti u arhiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.