Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Hoce li navijaci Tottenhama izdati dvd za ovo vremena sto su proveli ispred Arsenala??? Pitam se sta ces pricati kad United potopi Tottenham slijedecu utakmicu??? Arsenal jeste primio 8, ali na gostovanju, Tottenham primi pet kod kuce, na svom terenu
A jucer kako je tekla utakmica trebaju se navijaci Tottenhama zahvaljivati BOgu sto nije bilo 8 pa cak i 10

Celik!3,2,2.
Duše slatke, nije im lako, 17 godina u sjeni, ma kojih 17 ustvari
, 100 i nešto godina u sjeni najvećeg londonskog kluba pa čim jedne godine im krene malo bolje odmah se pohase.
17 godina zaredom ispod Arsenala
, pa čak ni kvazi tim poput Blackburna nije toliko u Arsenalovoj sjeni.
17 godina zaredom ispod Arsenala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- M. Scofield
- Kontakt:
Pobjedili ste pa šta, toliko ste isfrustrirani podjebavanjima drugih navijača tako nakon svake pobjede morate nekom vratiti, ja ne idem na temu Arsenala niti me zanima, (prije sam čitao Pajine komentare). Znam koliko ste godina bili ispred nas i ne trebaju mi te informacije, znam samo da mi idemo prema gore a vi prema dolje.
Audere est Facere
Kapa doleM. Scofield je napisao/la:Pobjedili ste pa šta, toliko ste isfrustrirani podjebavanjima drugih navijača tako nakon svake pobjede morate nekom vratiti, ja ne idem na temu Arsenala niti me zanima, (prije sam čitao Pajine komentare). Znam koliko ste godina bili ispred nas i ne trebaju mi te informacije, znam samo da mi idemo prema gore a vi prema dolje.
Nek vi razumijete
, vi ste inteligentniji og Garry Kasparova.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa problem je u tome sto ste vi najavljivali pobjedu, ma sta pobjedu, da ce Arsenal biti osramocen na svom terenu, kako Tottenham ima bolju ekipu, mnogo bolju, kako je bolji, kako Arsenal nije favorit, i ovo je samo vracanje..
Celik!3,2,2.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Inace neka velika mudrologija je biti najveci londonski klub... Pa kad svi zbroje trofeje LP dobije se nevjerovatna 0....Bosco je napisao/la:Duše slatke, nije im lako, 17 godina u sjeni, ma kojih 17 ustvari, 100 i nešto godina u sjeni najvećeg londonskog kluba pa čim jedne godine im krene malo bolje odmah se pohase.
![]()
17 godina zaredom ispod Arsenala, pa čak ni kvazi tim poput Blackburna nije toliko u Arsenalovoj sjeni.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
HectorLopez
- Kontakt:
A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
HectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
- frankqqqqq
- Kontakt:
ovo je žešći ownHectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
hehe, pa jedna lasta ne cini proljece.belefront je napisao/la:Sjetite se kako je Tottenham igrao protiv Milana, a sada sjetite se kako ste vi igrali
Gdje ste vi bili kada smo izbacivali Inter, Real M., Milan, pobjedivali Barsu?
Ako cemo tako, sta je Real M.jedan uradio vama, Real koji smo mi izbacili, pobijedili na Santiago Bernabeu.
Zato vam kazem, jedna lasta ne cini proljece.
I jos ovo, pogledajte koliko tema Arsenala ima stranica, a pogledajte vasu, tek ste se odnedavno poceli sepurit.
Toth.je jaka i respektabilna ekipa, al ono sto Arsenal ima, da igrate konstantno ovako trebale bi vam decenije da stignete ono sto je Arsenal postigao.
To je kao da Olimpic bude ispred zelje jednu sezonu i odamah je aman, Zeljo kao nikad nije znao igrati.
Da bi bili kompetetivni razgovarati na nacin koji vec razgovarate, trebate jos 10godina biti ispred nas.
Evo crko od smijeha....frankqqqqq je napisao/la:ovo je žešći ownHectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.svaka čast kralju
Imas pozdrav iz bogate riznice....

Mozda su sve namjestene al' zato mi ih barem imamo, a gdje su vama trofeji LP i finala istih.... Ah ja zaboravi imate jedno...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Haj bogati Arogantni kad ti neko spusti onako prihvati i nasmij se kao čovjek
, evo ja cijelu noć padam od smijeha brata mi.
tebi bitne titula pa makar bile i namiještane ?
jesi jado, jest juventus sile nema šta, osvajali ihaa, još kako , namiještanjem.
i ja kad bi kupio diplomu to me ne bi činilo pismenim.
i ja kad bi kupio diplomu to me ne bi činilo pismenim.
Vođa zna.
Mourinho vidjen u Londonu.. Prema glasinama kupuje stan i vjerovatno ce biti buduci menadzer ili Chelsea ili Tottenhama 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
jest po pisanju AS-a kupovao kucu, ali nema sanse da se vrati u chelsea ili da preuzme spurse, on ce ostat u madridu do 2014, dok fergie ne zavrsi posao u unitedu i onda ce mou to preuzeti, to je vec dogovoreno izmedju njih dvojicebelefront je napisao/la:Mourinho vidjen u Londonu.. Prema glasinama kupuje stan i vjerovatno ce biti buduci menadzer ili Chelsea ili Tottenhama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
a ti si vjerovatno kum sa mourinhom pa sve znaš...rio_Ferdy88 je napisao/la:jest po pisanju AS-a kupovao kucu, ali nema sanse da se vrati u chelsea ili da preuzme spurse, on ce ostat u madridu do 2014, dok fergie ne zavrsi posao u unitedu i onda ce mou to preuzeti, to je vec dogovoreno izmedju njih dvojicebelefront je napisao/la:Mourinho vidjen u Londonu.. Prema glasinama kupuje stan i vjerovatno ce biti buduci menadzer ili Chelsea ili Tottenhama
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
nisam sa mourinhom vec sa fergiemdzonvejn je napisao/la:a ti si vjerovatno kum sa mourinhom pa sve znaš...rio_Ferdy88 je napisao/la:jest po pisanju AS-a kupovao kucu, ali nema sanse da se vrati u chelsea ili da preuzme spurse, on ce ostat u madridu do 2014, dok fergie ne zavrsi posao u unitedu i onda ce mou to preuzeti, to je vec dogovoreno izmedju njih dvojicebelefront je napisao/la:Mourinho vidjen u Londonu.. Prema glasinama kupuje stan i vjerovatno ce biti buduci menadzer ili Chelsea ili Tottenhama
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.